Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

103185. 80ASIQ (válaszként erre: 103169. - Joys)
2010. nov. 19. 21:35
Könnyű dolga volt a pszichológusnak, neki csak egyetlen csókot kellett adnia.
103184. 4c07880d46 (válaszként erre: 103183. - Gerna)
2010. nov. 19. 21:31
Igen, ez engem is idegesít! Mindig mindenki mindent tudni akar :-(
103183. gerna
2010. nov. 19. 21:04

Ez valami rémes, akárki beszél akárkivel telefonon, bejön egy akárki és megkérdezi: Kivel beszéltél???

(egyszer sem hagynák ki)

103182. gerna (válaszként erre: 103180. - Joys)
2010. nov. 19. 21:03
Damu Roland a TV2-n balhézott (Hal a tortán)
103181. zebracsikó
2010. nov. 19. 21:01

ADRIKA!

Nemsokára Bereczki énekel duettet a Megasztárban

103180. Joys (válaszként erre: 103178. - Delpo1)
2010. nov. 19. 19:37

Azt olvasni, a TV2-nek elég volt az ismételt botrány okozás is, így betelt náluk a pohár.

/A vacsoracsatás hangoskodása, dühöngése videón is látható../

103179. *adelinda*
2010. nov. 19. 19:26
Nagyon meglepett, hogy Kicsiszabi egy babaüléssal állított be az udvarra, miközben eddig hidegen hagyta az egész dolog...
103178. delpo1
2010. nov. 19. 19:20

Nem nézem a Jóban-rosszbant. Láttam pár részt régebben, szerintem iszonyat gagyi.

Amúgy hamar kirúgták Damut, pedig még azt sem tudni biztosan, hogy mi is történt.

103177. Joys (válaszként erre: 103176. - Zebracsikó)
2010. nov. 19. 19:19

Olvastam a friss botrányáról,sőt, a korábbi Vacsoracsatás-dühöngéséről is..

Mondhatom, jó firma!

103176. zebracsikó
2010. nov. 19. 19:08

kicsit OFF:

Damu Rolandot színészcserével fogják pótolni a JR-ban.

Elég rizikós ez a módszer, de gondolom, kulcsszereplő és muszáj ezt meglépniük

103175. retrbk98 (válaszként erre: 103147. - Lakitaki)
2010. nov. 19. 15:08
tééééééényleeeeeeeeeeeeeeeg:o)))))))))
103174. retrbk98
2010. nov. 19. 15:06
ez a vanda és clau mekkora g..i :S:S
103173. barbara8854 (válaszként erre: 103167. - Adani_)
2010. nov. 19. 14:59
nagyonjóóó muszáj volt tovább adnom:)
103172. Adani_ (válaszként erre: 103170. - Virgilius)
2010. nov. 19. 14:46
Ige, nevelés kérdése én se jutottam el ide és sokan mások nem. De ha mégis eljut akkor csírájában kell elfojtani ott azonnal. A gyereknek meg el lehet magyarázni a dolgokat, nem hülye csak gyerek, ha nem érti miért van akkor nem is tartja majd fontosnak. Ha pusztán azt mondja vki ,h mielőtt lelépsz útra nézz körül alaposan balra és jobbra is majd megint balra, akkor egy idő után mivel nem érti miért kell hanyagolni fogja, hiszen csak időt vesz el. El kell magyarázni mindez miért fontos. És persze rossz példával se szabad előállni. Hiába mondod, h piros tilos ha te is átrohansz vele együtt a piroson, haj de sokszor lehet ilyet látni.
103171. virgilius (válaszként erre: 103161. - Adani_)
2010. nov. 19. 14:11
No azért elég sok nyugdíjas utas látta, nem volt a fejükön harisnya sem. :)))
103170. virgilius (válaszként erre: 103165. - Adani_)
2010. nov. 19. 14:10
A csokilopásig sem kell eljutni, én meg azt gondolom.
103169. Joys
2010. nov. 19. 14:09

15 évi házasság után, a pszichológusnál..

Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy

mi a gond, a nő egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépő listát zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létező problémájáról.

Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya,üresség, magányérzet, szeretet hiány, s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi

igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

A szakember miután végighallgatta a listát, felállt, körbejárta az íróasztalát, majd

egy hatalmas, szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.

A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült.

A pszichológus a férjhez fordult és így szólt:

"Látja, erre van szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor! Meg tudja tenni?"

A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt:

"Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként, de péntekenként horgászni megyek.

103168. zebracsikó
2010. nov. 19. 13:54

:)))

aranyos humor :)

103167. Adani_
2010. nov. 19. 13:52

HUMOR:

Tantervünk nők számára:

1. óra: Hidegben fel, melegben le, avagy hogyan kezelj egy termosztátot.

Előadás képekkel, oktatófilmmel.

2. óra: Mi kerül több energiába: lehajtani a vécéülőkét, vagy 3 órát duzzogni miatta?

Kerekasztal beszélgetés.

3.óra: Lehetséges elmenni egy ruhaüzlet előtt anélkül, hogy vásárolnánk?

Csoportfoglalkozás.

4. óra: Az alapvető eltérések egy női retikül és egy bőrönd között.

Felismerési gyakorlat.

5. óra: Hogyan tegyünk fel kérdéseket a reklámok közben, és maradjunk csendben a film alatt?

Csoportfoglalkozás.

6. óra: Lehetséges egy jó fürdőt venni 14 különféle szappan és habfürdő nélkül?

Szeminárium

7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: léteznek gyógyszerek a menstruáció előtti feszültség csökkentésére - használd őket!

Előadás.

8. óra: Tévedtem, a páromnak volt igaza!

Tényfeltáró beszámolók.

9. óra: Hogyan parkoljunk le kevesebb, mint 20 perc alatt a biztosító igénybevétele nélkül?

Gyakorlati bemutató.

10. óra: Hogyan használjuk a féket anélkül, hogy az összes utas lefejelje a szélvédőt?

Gyakorlati foglalkozás.

Tantervünk férfiak számára:

1. óra: Hogyan forraljuk fel a vizet?

Előadás képekkel, oktatófilmmel.

2. óra: A vécépapír tároló tényleg magától töltődik fel?

Kerekasztal beszélgetés.

3. óra: Lehetséges úgy pisilni, hogy a fal és a padló ne kapjon belőle?

Csoportos gyakorlat.

4. óra: Alapvető eltérések a szennyestároló és a padló között.

Felismerési gyakorlat.

5. óra: Szennyes edények - tényleg maguktól repülnek be a mosogatóba, és lesznek tiszták?

Élménybeszámolók.

6. óra: A távirányító átadása másoknak tényleg személyiségzavarral jár?

Csoportterápia.

7. óra: Egészségügyi felvilágosítás: a virágcsokor átadása nőknek nem okoz egészségkárosodást.

Előadás.

8. óra: Eltévedtem, útbaigazítást kértem!

Tényfeltáró beszámolók.

9. óra: Hogyan maradjunk csendben 20 percig, míg párunk leparkol?

Gyakorlati bemutató.

10. óra: Hogyan legyünk ideális társak a bevásárlásban?

Relaxációs technikák, légzőgyakorlatok.

103166. zebracsikó (válaszként erre: 103129. - Virgilius)
2010. nov. 19. 13:46
szerintem az még mindig megvan!
103165. Adani_ (válaszként erre: 103160. - Virgilius)
2010. nov. 19. 11:50

Előtte nem kell mondani feltétlen, de azért én pl. csokilopás után elbeszélgetnék vele, h ezt nem szabad lopni rossz, és mindenki itt kezdi, te ne lépj rá erre az útra.

Az a legrosszabb ha kap egy akkora pofont,h fal adja a másikat és azt se tudja miért. Óvodában éltem át hasonlót. Legalább azt illene megmondani, h mégis miért kapta gyerek.

Van egy régi történet miszerint Pistike az óvónéni kedvence, és mindenben hisz neki és Pistike megharagszik Lacikára ezért bepanaszolja,h bántotta. Az óvónéni meg jól elveri Lacikát, h ne merészelje Pistikét bántani és nem hisz neki mikor közli, h nem ő volt. Ez sokáig így megy eleinte nem is tudja Lacika miért kapja a verést később rájön, de egy idő után már elege lesz és jól megveri Pistikét, hiszen úgyis mindegy ha verést kap legalább okkal kapja. Visszaüthet az ilyesmi.

103164. Adani_ (válaszként erre: 103157. - Bogoj)
2010. nov. 19. 11:43
Valóban így van. Ha már kapott azt azért el kell neki mondani ,h miért kapta. Ha később kiderül, h nem volt igaza szülőnek akkor viszont ezt is meg kell mondani. Emberből vagyunk nem ciki ha néha tévedünk. Nem bevallani viszont az és nem helyes. Meg eleve a gyereknek el kell magyarázni a dolgot a "mert én azt mondtam" meg "te ezt úgyse értheted" rossz válaszok. El kell neki magyarázni nem pedig legyinteni, h "úgyse értenéd". Nem hülye csak gyerek, ha elmagyarázod megérti majd.
103163. Adani_ (válaszként erre: 103155. - Joys)
2010. nov. 19. 11:40
Most nincs is, hosszútávra tervez mondván később még jól jöhet, pl. ha megint Lindát akarja kiutálni vagy épp a lányával lesznek fasírtban esetleg vmi disznóság miatt a komplett BK ház utálni fogja. Nincs rá semmi oka, de előre tervez, mint Miki, tudják ők sztem, h fognak még olyasmit csinálni ,amivel kivívják a ház haragját és nem árt ha van egy szövetséges.
103162. Adani_ (válaszként erre: 103148. - Virgilius)
2010. nov. 19. 11:37

Igen lásd, mohácsi rajztanár esetét. Elég ha egy ember mondja hiába állítja másik 100, h ártatlan és velük aztán soha, hiába tüntetnek a városban akár ezren is mellette. Ráadásul ha később ki is derül ,h ártatlan a bélyeget soha nem moshatja le magáról.

Volt egy úszóedző is, akit megvádolt bosszúból egy tini és ő is ment a sittre a teljes sportág kiállt mellette még olyan nagy nevek is mint pl. Egerszegi Krisztina, de ez se volt elég csak mikor a gyerek elismerte,h hazudott. Ráadásul ott a mese is átlátszó volt. Egy szertárban, ahol tárva nyitva volt az ajtó és az ablak is alig fél perc alatt ameddig ott voltak. Ez józan ésszel is nonszensz.

103161. Adani_ (válaszként erre: 103146. - Virgilius)
2010. nov. 19. 11:33
Ugye nem volt bizonyíték csak a beismerő vallomás meg a tudjuk ,h te voltál kár tagadni dolog. Ha nem ismeri be akkor még ez sincs. Max ha azonosítja a buszsofőr vagy valaki, aki látta.
103160. virgilius (válaszként erre: 103157. - Bogoj)
2010. nov. 19. 11:10

A szülfelben talán pont azért kért a csaj bocsánatot, mert az USA-ban főbenjáró bűn nyilvános helyen gyereket megütni.

Egyébként szerintem elég nagy gáz eleve, ha az ember a gyerekéről azt feltételezi, hogy ha nem kap egy pofont, akkor bűnöző lehet belőle. nem a pofonnál kell kezdeni, hanem eleve úgy terelgetni, hogy ilyesmi eszébe se jusson, és nem is feltételezni róla eleve a rosszat.

Én soha nem mondanék ilyet a gyerekemről, pláne idegeneknek és pláne a gyerek füle hallatára, hogy akár még bűnöző is lehetne belőle.

Aki ilyen dumákat nyomat a saját gyerekéről, az ne csodálkozzon, ha a gyerek erélyesebb eszközökkel próbálja magára irányítani a figyelmét, pl csínytevésekkel.

Remélem, érthető volt, amit mondani akarok.

Egyébként én nem tartom magam különösebben szigorúnak se, bár a mai liberális világban talán annak számítok, de engedékenynek se. inkább figyelmes szülő igyekszem lenni.

103159. virgilius (válaszként erre: 103156. - Joys)
2010. nov. 19. 11:05
Jól tennéd, csak a lányt nem feltétlenül érdekelné a véleményed, egy ilyen Vanda-féle simán visszavágna, hogy semmi jogod őt nevelni, sajnos.
103158. Joys (válaszként erre: 103157. - Bogoj)
2010. nov. 19. 10:36

Érdekes a véleményed..

Nem utasítom el, bár ezen mi már túl vagyunk, ilyen gondjaink nincsenek.

103157. Bogoj (válaszként erre: 103130. - Virgilius)
2010. nov. 19. 10:33

nem a miért a lényeg, hanem hogy a gyerek időben megtanulja, hogy vannak határok, amiket nem léphet át.

van gyerek, akivel ezt szóban el lehet intézni, és megérti, de van, akinél a drasztikusabb megoldás lehet szükséges.

valamikor a párom nézte a született feleséget, amikor is az egyik főszereplő adott egy pofont egy lánynak (talán az ő lánya, nem tudom) egy üzletben. a lány előtte olyat mondott, hogy bőven megérdemelt volna kettőt is. ehhez képest mindenki úgy nézett a nőre, mint egy gyilkosra, és még ő kezdett mentegetőzni, meg bocsánatot kérni a lánytól...

na, ez az, amit nem szabad. ha megérdemli a gyerek, nem mentegetőzni kell, hanem elmagyarázni, hogy miért történt, ami történt. ha viszont nem érdemelte meg, elmagyarázni, hogy miért kapta a pofont, és utána egyszerűen bocsánatot kérni.

a lényeg, hogy a gyerek érezze, hogy az adott szituációban helytelenül cselekedett, de ne azt lássa, hogy a szülő megalázkodik, hanem azt, hogy beismeri a hibáját...

de lehet, rosszul látom...

minden esetre én így nevelek. igaz, a mi családunkban én vagyok a szigorúbb, a párom az engedékenyebb.

103156. Joys (válaszként erre: 103151. - Virgilius)
2010. nov. 19. 10:32

Na ettől még megtehetné-Julcsa védelmében, neki segítve ezzel!

Olyan, mintha nem venné észre, hogy élettársa/barátnője/nem bír a lányával. Ilyenkor egy férfi azért kinyitja a száját..

Én azt tenném.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook