Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ezzel még nem mondtál sokat..
:)
A 37 éves Turek Miklós színészről a "gugliban" sokat olvashattok.
Én máris megjegyeztem a nevét, bár a Budapest Bank Zoltán-Emese-reklámjain kívül még nem láttam semmiben.
A "Diplomatavadász" c. tévésorozatban is szerepel, de már a Kisváros-ban feltűnt, bő 10 évvel ezelőtt.
Szerencsére Rákasi színészi értéke jól lemérhető a sok színű színpadi alakításainál, Szőkénél ez sajnos nem mondható el, mert eljegyezte magát ezzel az igénytelen szappanoperával, amely semmilyen szakmai fejlődésre nem ad lehetőséget.
Felismerte ezt-többek közt-Fodor Zsóka is, aki valósággal másodvirágzását éli jelenleg: esténként nagy sikerrel alakítja Békéscsabán, a Jókai Színházban a főhercegnét, Ceciliát a Csárdáskirálynő nagyoperettben.
Rékasit nem azért kedveli, becsüli az ember, mert híres, hanem mert a tehetségét sokszor/ Nyiregyházi Móricz Zsigmond Színház, Magyar Színház, Nemzeti Színház/ bizonyította már, de a szinkron munkái is igen jók, lévén, hogy nagyszerű orgánuma van.
Ő hozzá képest Szőke egy közepes sorozatszínész, aki igénytelensége miatt régóta megállt a fejlődésben.
Sokkal különb.
Kettejük színészi kvalitásai között zongorázni lehetne a különbséget, csak felteszem, hogy Te valószínűleg elég régen láttad őt színpadon.
Én igen, és le tudom mérni, mekkora a távolság közöttük.
Mérföldekre tehető.
Azért Sz.Zoltánról e tárgyban már többször esett itt szó.
A beidegződések /sűrű/ ismétlődésének nem vitásan nagy a veszélye egy ilyen "neverending"- soha véget nem érő darabban, ezért törekedni kellene ennek erőteljes korlátozására, ám ennek felvetése is úgy tűnik, hiú álom.
..egyébként-többek közt-ez is arra mutat, felületes a rendező, akinek M.Katit erre már régen figyelmeztetnie kellett volna, hogy ne ismételgesse sűrűn ugyanazokat a gesztusait, mert a nézők megunhatják.
Biztos vagyok benne, hogy ezt nemcsak mi vesszük észre, csak mi hangot is adunk neki.
/Az más kérdés, hogy az észrevételeink, legyenek azok még oly megalapozottak, szerintem nem jutnak el a készítőkhöz, az ismétlődő hibák erre mutatnak, vagyis csak a holdat ugatjuk, ami eléggé hervasztó./
Illés Julcsa már jó ideje a Bk buta, korlátolt, pletykaéhes nőszemélye, kár, hogy András ebből az égvilágon semmit nem vesz észre..
/M.Kati véleményem szerint színésznőnek is meglehetősen közepes. Epizódonként vagy ötször biggyeszti le az ajkát, ami arra mutat, igen szegényes az eszköztára../
Na igen, Kinga sem egy szent, az tuti! Jó kis húzásai voltak azelőtt, emlékszem! Hogy lehet, hogy ezzel a pasival szóba áll, szerintem nem néz ki jól, mondjuk, nem minden a külső... de idősebb is nála jóval.
Zsófi szeretné, ha Klaudia boldog lenne és elmenne a rendezvényre a szerelmével (Valternek, vagy mi a szösznek hívják, már nem is jut eszembe). Szerintem ez a pasi rákos beteg vagy ilyesmi, és nem akar Klaudiának bánatot okozni, mert ha összejönnek komolyabban, akkor Klaudia is szenved majd vele.
Meg még sok minden más, de valószínűleg ezúttal is sikerrel járatják majd a bolondját Julcsával és Andrással.
Ha jól láttam, Vandáék egy, a Balaton északi partján álló házban dekkolnak, szigorúan ki sem mozdulva onnan.
Hogy mind ezt miért, azt csak ők tudják, nehogy a szomszédok meglássák őket..