Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mert pl. károsíthatja, ha olyan az anyag (pl. magában mintás selyem), vagy nyomot hagyhat a vasaló. Az enyémnek ráégett a talpára valami ruha, és nem jön le, illetve néha egy-egy égett darabkát otthagy a ruhákon, szóval én nagyon vigyázok, hogy mindent kifordítva vasaljak.
Én is a színén szeretek vasalni, direkt. :)
tényleg?
de durva! semmit sem kifrodítva vasalok.
és miért?
Mindent kifordítva kell vasalni.
Nem igaz, hogy ilyen brutális módszerekkel kell eltávolítani a szereplőket! Szegény Valter...
Nekem az fura volt, hogy pár másodperc alatt eltávozott, ez mondjuk infarktusnál hihető, de egy ilyesféle betegségnél... Inkább valami hosszabb haldoklás valószínű.
Clau reakciója szerintem sem volt élethű. Legalább azt lecsekkolhatta volna, hogy lélegzik -e. Mert el is ájulhatott akár.
??????
miért??
hogy kell inget vasalni?
kifordítva?
én is úgy vasalom,mint Julcsa
Én nagyon sajnálom, megszerettem Valtert.
Kár, hogy kiírják.
Én is arra gondoltam majd, h a bulin ájul el hirtelen és majd mentő viszi el és jön a rossz hír, h meghalt.
Engem kirázott a hideg.
Tudtam,hogy Valterrel lesz valami-mert az előzetesben benne volt,hogy tragédia árnyékolja be Claudiáék estéjét.Valami ilyesmi volt a beharangozó.
Azt hittem a partin lesz rosszul,de jobb,hogy így alakult.
Én már akkor gondoltam, hogy valami lesz Valterrel, mikor Zsófi mondta Zsoltnak, hogy semmi megjegyzés Klaudiára mert akkor temetésen fognak legközelebb találkozni, persze hozzá tette, hogy a Zsoltién.
Nem értem,miért kellett szegény Valternak így végeznie.
Kiírhatták volna kíméletesebben is.
Most Clau magányos lesz megint.
Nem volt bekapcsolva a vasaló tán:))))
Láttátok ma ahogy Juli vasalt egy inget? Én azt hittem elájulok! A színén vasalta végig!
Nem akarok nagyon okos lenne, amiket olvasok - most a hivatalos verzióra gondolok - sajnos nem érzem rendkívülinek azt, hogy bekövetkezik egy tragédia. Buli, sok ember, tömeghisztéria. Mint ahogyan a közlekedésnek is sajnos már velejárói a balesetek. Ráadásul most már politikai ügyet is, illetve politikai hasznot is próbálnak húzni az esetből. Lám mi megmondtuk, hogy... Persze, bár tudnám, mi az igazság!
Régen, az "átkosban" mint meghdöbbentő tragédiáról számoltak volna be, néhány napig beszéltek volna róla, gyász, meg minden, felelőskeresés, mert az kell, aztán szépen elalszik az ügy.
Majd a holnapi részben kíváncsi vagyok mi lesz. Első körben pl. megpróbálhatná kitapogatni a pulzusát, majd hívhatna mentőt.
Nagyon hülye megoldás :-(((
Csóri Klau! Ez már tényleg kibaszás vele!
Igen, elég higgadt volt a végén Claudia, de talán azért, mert nem is gondolt a legrosszabbra még abban a pillanatban, annyira boldog volt, hogy sejteni sem meri, hogy vége.
Párom azt mondta csak nem hal meg, olyan morbid lenne.... Óóóóóóóó mondom dehogy nem.... Annyira tudni lehet mikor mi lesz, ez meg annyira rájuk vall.
szerintem hiteles volt, először is akkor még nem tudta, hogy meghalt, és ha már halott is akkor sem lehet rögtön észrevenni egy civilnek, másodszor nem mindenki hisztizik
Hát nem tom de épp azt mondtam hogy ennyire ne legyen már béna, még én is megkönnyeztem.
Hát magát a "haldoklást" elég egyszerűen lezavarták. Lehet, hogy jobb is.
Nem is a sikítás hiánya hanem a hanghordozás meg az az arc. Mint egy kezdő színész. Nem rossz érzésem lett a "halál láttán" hanem röhögtem. Elnézést kérek:D
SPOILER
Péter alaposan megleckéztet egy „betörőt”.
Akkor ezért a vérfoltok. De ki lehet a "betörő"? Ki mit kereshet náluk?
Tényleg elég béna volt. De nyilván nem tudta, mi van, nem mindenki sikítozik ilyenkor, mint Zsófi cica.
Ábrahám Edit igen gyenge, mi volt ez itt a végén?! Baromi élethű volt, jesszusom.
Na bazd, jól leadta a kulcsot! :OO
óóó!
csak nem meghalt???????
További ajánlott fórumok: