Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
És akkor most Zsófi meg Vanda helyett Hannácska fog Claunál lakni?
hopp.
szabi jobb lett volna...
Közben már kiderült,h több mint 4 ezren voltak bent, a hely pedig 1600 fős, de mivel engedély sem volt csak 300 embert engedhettek volna be. A ruhatárban majdnem 2000 bilétát kiadtak, de sokan nem adták le a kabátjukat, mert már nem értek el odaáig ill. akik együtt jöttek egy bilétával adtak le többet. A karszalagokból viszont 4000 feletti sorszámúakat is kiadtak. Biztos többen voltak.
Olvasmány:
[link]
Valamiért mindenhonnan törlik a kommenteket.
Friss hír, h Vanda is megy majd. Nem kár érte. Biztos pt is elzavarják majd külföldiába mint Noémit mikor már nem bírtak vele.
Vanda a ma reggeli cikk irja
Ezt én is így értelmezem.
a Blikk.hu 2 fő embert említ, akitől most megválik a BK, csak egyelőre még hiába kattintok a címre, nem adja ki hozzá a cikket.
Orsit tudjuk, de ki lehet a másik?
naja. kiderülne, hogy rohadt nagy sunyi az egász dolog és marha jól hazudik.. őszintén szólva már nemtom mert mintha néha a bk hazudna. a népet átverik aztán elgondolkoznak, majd később kiderül, hogy ebből az egáészből durranás lesz.. illetve semmi csak hogy felkeltsék az egész kíváncsiságot.:( jó volt az izgalom, nem is kicsit..
tesómék olvasták fel, hogy ennek a helynek elvileg már nem volt engedélye , hogy szórakoztassa a népet......van ott valami:S:S
Lehet,h része a színjátéknak ez is és összejátszanak. Eddig ugye a gyanút altatta el már Miki sem gyanakszik rá pedig hát ő gyanakodott a kezdetektől fogva.Csak ugye akárhányszor és akármivel próbálkozott mindig felsült.
Azt mondta, ha találna megfelelő társat, akkor szülne gyereket, ha nem, örökbe fogad. Szóval én úgy értelmeztem, hogy szülne gyereket, ha lenne kinek.
Egyik ismerősöm mondta, h ők is oda készültek,de a végén meggondolták magukat. Egy másik ismerős pedig későn ment oda akkor már tereltek ki mindenkit és látta a 3 hullazsákot is. Sok mentő és rendőrautó volt a környéken, és ő maga látta,h elég sok embert pakolnak a mentőkbe és látnak el. Érdekes módon reggel a rádióban azt mondták a mentők, h nem kellett senkit ellátniuk csak a 3 áldozatot próbálták újraéleszteni. Akkor hogy van ez? Legalább tucatnyian voltak a mentőknél. Nagyon ködösítés szaga van, megaztán semmi sem volt, ami a pánikot kiválthatta volna pl. tűz vagy ilyesmi. Valaminek történnie kellett.
Pánik tört ki és egyre biztosabb miután átrágtam magam sok Facebookos meg twitteres hozzászóláson, azért mert egy halmozottan hátrányos csapat kést rántott és úgy tűnik használta is. Valamiért nagyon el akarják titkolni ,de elég sokan látták az esetet és egybehangzóan állítják, h késeltek ennyi ember pedig nem tévedhet.
Borzasztó...a képek is...a történtek...
igen, de akkor miért fia van??:o
másrészt, amikor miki felkereste a volt feleséget, akkor az a nő igen csak a pártját fogta attilának, majd értesítette a "nyomozásról" amit attila igen feszülten fogadott, ergo mintha szövetségesek lettek volna és titkolóztak volna, most viszont ellenségek..:o hogy is van ez???????
" dr. Ferenczi Orsolyát elköltöztetik, elraboltatják, vagy elteszik láb alól a sorozat forgatókönyvírói."
háááááát, én ezek után már csak a legrosszabbikra gondolnék, mert már mást nem írnak a főszereplőkkel kapcsolatban:( és ez szomorú!!
Többen is úgy emlékeztünk, hogy Attila a BK-ba való bekerülésekor azt mondta, 2 LÁNYA született akkor már felbomlóban lévő frigyéből (az amazontermészetű) Mártától.
Ellesz a kanapén is a nappaliban.
:ODDD
vajon hova megy? :o
akkor bizony tényleg annyi lacival.
nemrég hívtam fel a legjobb barátnőmet, hogy jól van-e?:( tegnap este óta nem beszélgettünk és aggódtam hogy mivan?:( amikor hallottam a hírt majdnem elkezdtem sírni, hogy nehogy bármelyiknek is baja legyen:'( egész nap így is a torkomban volt a szívem:( hívtam őt és beszélgettünk és nagyon örült, hogy ilyen szinten aggódom érte, és szerencsére nincs baj:))))))))
én arra emlékszem, hogy attilának van 1 lánya is nem csak fia :o ergo 2 gyereke van
Már előbb mehetett volna...nekem nagyon nem szimpi...
Viszont az egész békában a Novák Laci a legnagyobb arc :) :) :)
Régi Barátok fan vagyok, igaz néha kimarad egy-két rész. Sőt, ha egyik héten megnézem a pénteki részt, kihagyom a következő hetet, akkor sincs gáz, mert nem történik semmi :)
Na, de amikor bejött a Berényi Attila, és képbe került az excsaládja, nem az volt, hogy több gyereke is van az előző házasságából? Most meg csak egy kölyköt cimbálnak benne...
A másik: Magdi anyus :) Hát komolyan mondom, hogy ez valami adabszurdum...nagyon gáz szerintem. Minek kellett már őt így visszatenni?
OFF
Ha az ember jobban beleássa magát a témába, érdekes feltevéseket lehet olvasni. Nemm tudom, nem voltam ott.
További ajánlott fórumok: