Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Laci őszinte... Sajnálta a kaját. Persze Valtert is, dehát neki már úgyis mindegy, a kajának meg még nem.
(Csak vicc, persze, hogy nagyon durva volt.)
sziasztok,
hűű nem olvastam a korábbi hsz-eket, biztosan volt már róla szó, de nekem ez a tegnapi Valteros téma nagyon morbid volt.... durva volt ez az egész...:S:S
durva volt.
márta: a fiam beköltözhet timike mellé?
nóra: hááát...
márta: jó, akkor így lesz.
úgy pofán vágtam volna azt a nőt... ez már tényleg a szemtelenség netovábbja. mégiscsak nóra lakása, nem attiláé, hogy veszi a bátorságot, hogy odaköltözzön?
a másik, végre kiderült az is, hogy márta és attila valóban elváltak. amikor négyszemközt márta azt mondta magáról, hogy a 'feleséged', attila kijavította: az "exfeleségem'...
ahogy beszéltek egymással, nekem az jött le, hogy attila rendes ember, a felesége viszont teljesen zakkant. azon sem csodálkoznék, ha annak idején a temetőben ő lőtt volna attilára...
én még sosem láttam ilyet valóságban, de én is röhögök azon, ahogy a filmeken mutatják, amikor a szívmasszázst végző egész teste fel-le mozog, a karja folyamatosan ki-be hajlik, és a tenyere az életre keltendő mellkasával együtt gyakorlatilag egy szinten, mozgás nélkül várakozik...
mintha levegőben való fekvőtámaszt végezne szívmasszázs helyett. vicces...
mondtam is a páromnak: még jó, hogy nem azt mondta, hogy várhatott volna holnapig...
ezzel az éhezéses szöveggel viszont hozta a formáját. olyan 'lacis' volt...
klaudia fogta malter kezét, és mondogatta, hogy: térj, magadhoz, ugye nem haltál meg...
ha úgy vélte, csak elájult, akkor még nem lehetett sokkos állapotban, igenis meg kellett volna néznie a pulzusát. bár malter életét nem menthette volna meg (annak betegsége miatt), legalább tudta volna, hogy ő mindent megtett...
így viszont milyen bűntudata lesz már később...
Balázst nem is értettem honnan vette,h üres lesz a lakás? Hiszen tudta, h Peti otthon marad tanulni, így hangzott el. Ő meg ugye mondta, h moziba megy.
Megtalálják a vérfoltot és Zsolt nekik esik, h az hogy került oda. De ő honnan tudja majd meg? Biztos Julcsa pletykálja majd el.
Anno kórházi gyakorlaton azt "tanították" az orvosok, hogy ha nem törött borda, akkor nem is nyomtad elég erővel...
Én már csináltam ilyet, de ha akkor nem áll mellettem egy orvos, sose mertem volna olyan erősen nyomni, ahogy kell. Azóta csak röhögök a filmekben látható simogatásokon...
Még ez is durva dolog volt, így ábrázolni valakinek a halálát. Még szerencse, hogy az agonizálás elmaradt.
Ritka ízléstelen megnyilatkozást adtak az írók Laci szájába.
Balázs pedig úgy nyomult Vandára, hogy rossz volt nézni, a csacsi gyerek sajnos nem érzékelte, hogy nem kell a lánynak, de jobb is így, ha utóbbi távozik a sorozatból..
Szerintem Lacinak igaza volt :) Elvégre bulizni ment, kajálni, inni. Neki nem jelentett túl sokat Valter, halála az ő étvágyát nem vette el. A lejobb poén volt már hónapok óta a soriban.
Ami viszont nagyon gáz volt a tegnapi részben a fiatalok bénázása.
Ildikó ápolónő lett
2011. január 19., szerda 04:30
VV Ildikó ma tűnik fel a Barátok köztben, igaz csak egy epizódszerepben láthatjuk. Az ex-villalakó azonban főszerepre vágyik. Vajon megkaphatja?
Én ezt nem tudom elképzelni. Pláne hogy még ott a halott a szobában, el se vitték. De amúgy is.
Tegnap pont mondtam a férjemnek viccből, hogy na, akkor már meg is tarthatják a halotti tort, hogy ne menjen pocsékba a kaja, de úgy éreztem, ez még viccnek is durva és úgy is túl morbid, hogy ez csak egy filmsorozat.