Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"összejönni Miki és Nóra megint és Balázzsal együtt alkotnának családot és így is maradna. Vagy akár Géza-Kinga ismét összejönnek akár gyerek is lesz " ez így van..nem értem miért kell az örökös szakítás??olyan nem lehet, hogy valakik együtt maradnak csak veszekednek?? aztán tök jól el vannak?? ahogy elnézem, jó sz@r lehet a bk csapatának (írók,rendezők) élete..:S:S
nekem sincs casco-m :)))
[link]
De, mindig az utcán parkolunk. 18 éves Suzuki Swiftre nem tudom, ki és milyen feltételekkel kötne velem Cascót. :)))
Napközben remélhetőleg nem az utcán parkoltok.
A régebbi évjáratú, használt kocsikat alkatrész miatt lopják.
Persze számos régebbi kocsit a biztosítók már nem fogadnak el cascóra, itt nincs mit tenni..
számomra Zsófi nem laza erkölcsű, simán egy normális, fiatal nő, aki félrelépett már
szerintem deflorál a szó helyesen, nem?
De, valami apróságon összevesztek, Ricsi képregényeivel kapcsolatban.
Jaj mán, ilyesmiről szó sem volt!
Az összeveszésre nem emlékszem, együtt voltak Andráséknál a buliban is, volt még ott bugyilopás is ,mikor kitalálták ,h menjen el Tóni é Ricsi és lopjon egy bugyit Tildától ill. Kingától. Naná, h Tóni lebukott és Tilda akkora hepajt csapott, h attól zengett az egész ház napokig.
Később Ricsi is sorra került teleszórta virágszirmokkal a lakást meg egy csomó gyertyát begyújtott.
Tóni persze az intézetben vagy az utcán rég átment már a tűzkeresztségen - nem feltétlenül ellenkező nemű partnerrel.
:O(((
Na ez jó kérdés, én ugyan nem emlékszem. De Tóni kellett legyen, Nyominak nem volt sok pasija, sőt nem is tudom, volt-e egyáltalán másik.
Szegény butuska, élhetetlen Palit mindig sajnáltam. Ekkor is. Én Zsófi vele kapcsolatos magatartását nem megbánásnak nevezném. Tényszerűen beismerte, hogy berúgott, vagy megsajnálta az ifjú Szilágyit a reá váró szörnyűségek miatt, amelyekhez képest az idegenlégió maga luxusüdülés volt.
:ODDD
Noéminak ki volt az első? Tóni, vagy ő is egyéjszakás kapcsolatban veszítette el a szüzességét?
De, a palisat azt megbánta. Szegény Pali. :)
Zsófi eddig nem bánta meg, bárkivel is feküdt össze. Mindenesetre igencsak laza erkölcsű nőszemélynek tekintem.
Emma összeveszett valami piszlicsáré dolgon Ricsivel, és egy Tibor nevű nagyképű osztálytárs defloreálta. Szegény Ricsinek csak az ezüstérem jutott.
Zsófi és Palika az utóbbi bevonulás előtti buliján feküdtek össze. Egyiccakás kaland maradt, jóllehet Palika csodálatosnak tartotta. Zsófinak még Nápolyban kisebb flottára való pasija akadhatott.
Melyikőtök szorít az Álompárnak, és ki van ellenük?
Előre is kösz.
;o)
Mi se kötöttünk még soha egy "rohadt" cascót sem. :) Régi és nem drága autóra egyszerűen nem éri meg.
Egy ilyen régi és nagy kocsira nyilván magas a casco díja. Noha Kicsiszabinak a nagynénjénél nyilván nem kell lakbért fizetnie, sőt borravaló is üti a markát, a kocsi vétele + kipofozása kimerítette a tartalékait.
Miki majd a Csányi utcai lakás eladásából származó bevételből kárpótolja a Ház ügyeletes Don Juanját.
:ODDD
Ő is, de tényleg Emma is összejött valami menő csávóval egy osztálybulin. Teljesen értelmetlen hülyeség volt részéről, mert Ricsit szerette és viszont.
Nem igaz, Emmának Ricsi volt az első.
Tilda volt így Imivel, hogy Danival feküdt össze.
A kisboltok pénztárgépei csak a tételek összegét + az ÁFÁ-t tüntetik fel, azt nem, hogy 100 gramm előre csomagolt kutyahús stb.
Igen, Emma is megbánta pláne, h Ricsivel akkor épp nagy olt a szerelem.
Ja, de az valami osztálytársa volt vagy ki, Zsófi meg ugyanígy hirtelenjében kb első találkozáskor jött össze palival valami bulin, és utána eléggé meg is bánta talán.
Vanda is lopott már meg Tóni is, ők se kaptak kb. semmit. Sőt Tóni nem is egyszer.
Meg Emma is vmi pasival, aki nem is tetszett neki.
Előtte meg Ricsit már hónapokig hűtötte, h még várjanak, miközben Ricsi már olyan kanos volt ,h nemhogy az odvas fát is, de még a legyet is röptében. Aztán meg bepiálva simán megcsalta Ricsit, és az első fiúval ,aki szembejött összefeküdtek.
Volt már egy ilyen bulis összefekvés, még anno Zsófi feküdt össze rögtön... talán Palival?
Miki biztos kifizeti a kárt, mert szereti Balázst...
De talán kapnak a fiúk valami büntetést is? Nem börtönt, hanem valamilyen intézetbe (javítóba) küldik őket, hiszen loptak, mégpedig kocsit ...
További ajánlott fórumok: