Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na ez tök jó!!! Oda amugy te is keveset írsz.. Elfogyotak az emberkék arrol a fórumrol. Azért azt a 2 topicot amibe szoktunk írni életben kellene tartani.:D
Ugye?
-Csak helyeselni tudom, hogy Attila az érdekei védelmében külső segítséget vesz igénybe, már Miki piszkos húzásai idején meg kellett volna tennie.
A veterán intrika-királynőt a saját fegyvereivel kell legyőzni.
-Alakulgat Miki körül a "családi idill"..miközben a jó útra tért/?/ Berényi-nem tagadva meg önmagát-kárörömmel konstatálja a Nóra-Attila kettős széthullását.
-Közben fogy a levegő az összezavarodott,gonoszkodó Orsika körül.
Lassan előkészítik a távozását.
-Ahogy elnézem a Balázs-gyereket, nem szorul rá, hogy Miki nevelje és átadja tapasztalatait, nélküle is számító, dörzsölt emberke lesz belőle, aki az apjához hasonlóan kíméletlenül eltapossa majd ellenfeleit.
Máris kezd ellenszenves lenni..
megnéztem, láttam
már rögtön az elején
ennek ellenére mindig ez a kép jelenik meg előttem :))))
Tényleg érdekes ez a cigis ügy. Úgy mondta Orsi, mintha azon kapta volna, hogy vénásan lövi magát. :D
Igen, igazad van tényleg nagyon szép család (lenne) Nóra Miki Timike Balázs
Szerintem Orsi ki fog menni Kanadába. Nem véletlenül pont most kezdett el a lánya után sírni...Biztos épp lesz egy állás számára. De egyébként nem éltek ők annyira rosszul Lacival, hogy el kellett válni.
Miki kifejezetten jó fej, talán most ő a legszimpibb. Kinga és Kicsiszabi kissé idegesít engem. Egész lényükkel, mióta együtt vannak, nem tudom, ez miért van.
Peti arckifejezése bizonyíték, más kérdés, hogy ezt egyetlen bíróság sem fogadná el. Valószínűleg beállít majd valamelyik felnőtt, és összeáll a kép.
Pszichorsi meg az egyetlen leánya után megy Kanadába??? (Amilyen hiszterika, nekem nem hiányzik.)
Atis meg Miki szerepet cseréltek? Most Atisból jön elő a gonosz mindenkit átgázoló énje (bár igaz kikényszerítik belőle), Miki meg jófiú lesz.
Most jól csinálta, látja, nagy a feszkó Nóra és Ati között, de nem kavar, nem folyik bele, csak csendben kivárja mi lesz a vége aztán hátha lesz még belőle valami kedvező számára.
Érthető, ha idegességükben otthagyták az üdítőt a kocsiban. De azóta sem jutott eszükbe, mi lett a löttyökkel?
Más: No, most előbújik Atis igazi énje. (Hol vagy, Adri?)Bár én arra gondoltam, hogy azt mondja a felhívottnak, hogy valakit el kell költöztetni.
:ODDD
Na a fiúkáknak annyi. Amilyen bambák ugyis bevallják az egészet töviröl-hegyire. Lehet hogy még nem a holnapi részben, de a héten még tuti.
Nóra elég szépen megnyílt Mikinek. hmm, itt valami készüüüüül!! Aminek én speciel nagyo örülök! :D
Nóra olyan szép volt a mai részben. :)
Orsit megsajnáltam(tuk) de azért Gizi jófej volt, hogy vigasztalni próbálta azok után...
Attila meg már lassan olyan lesz mint a jó öreg Jockey Ewing! :D Lehet nem így kell írni a nevét...Akkor sorry
A mai részhez :
Van olyan ember egyáltalán, aki ekkora cirkuszt csap, amikor megtudja, hogy a barátja/bnője cigizik ?
A Miki, a gyerekei és a Nóra igazán szép család.
Hát ha most elköpik akkor igen. Most kell Lenin módra: tagadni, tagadni, tagadni.
Hiszen bizonyíték nuku.