Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Atis biztos elmondja Klaunak aztán lesz megint dráma :-)))))
Julicsi azért ilyen negatív mert már siránkozik egy ideje, hogy Andrissal keveset szexelnek. Az sem volt semmi, amikor Vandácska rájuk nyitott, és Andris egy tangában táncolt :DDDDDDDD
Azért a még éppen nem fagyott, -3 °C körüli sár se lehet túl nagy élmény, ha belefekszenek.
Szerintem amúgy nem csak a gyereksségről van szó, azért drága, szép új kabát, hát az emebr nem ilyenben "gyerekeskedne". Na meg ilyen hidegben... nem voltak épp ideálisak a körülmények, én már azon is csodálkoztam, hogy Julcsa belement a kocsis akcióba. Igazán nem kellett volna megzavarni őket.:(
Nem mellékes körülményként említem meg, hogy ahol elakadtak, több helyen még hófoltok voltak. Q...va hideg lehetett a föld, amikor lazán ott fetrengtek. Egy nyári, virágos rét alkalmas az ilyen dolgokhoz, de a fagyott föld még annál a fürdőszobai kőnél is hidegebb, ahol Nóra és Miki az éjszakát töltötték.
Az meg külön tetszett, amikor csak a traktoros manus kopogtatását vették csak észre, de nem hallották, hogy megáll mellettük egy traktor? :S Látható volt az orosz gyártmányú MTZ, annak a hangja kilométerekre elhallatszik, de 5 méterről Andrásnak és Julinak fel se tűnt. "Annyira" pedig még nem merültek bele a dologba - ahhoz túl sok volt a ruha rajtuk. Hi-hi-hi.
Sztem néha igenis kell lazítani, és gyerekesnek is kell lenni. Julcsi nem az a kaliberű csaj, mindenen drámázik, bolhából elefántot csinál. A Nóráról ne is beszéljünk. Nem tudom miért akadt szét azon, hogy a két kislány kifestette magát és táncoltak. Minden kislány ezt csinálja, felveszi anyuci ruháit és felnőttest játszik.
Gizi meg azért nem vágta rá rögtön, hogy a srác az unokaöccse, mert nem is az. Csak hirtelen nem tudott mit kitalálni, mert nem egyeztettek. Biztos, hogy zabigyerek, csak nem meri bevallani, de hát előbb utóbb minden kiderül.
Majd kiderül, de valóban az lenen a legjobb ha poénként fogná fel, nem kell ezen drámázni.
Gézának is igaza van, h kérdőre vonja Gizit, de csinálhatná kevésbé agresszívan is. Azt ugye mondta neki ,h látta, de letagadta, most kellett volna kevésbé vehemensen kikérdezni őket,h mi ez az egész és miért hazudott neki, mikor kérdezte? Valamint miért nem mondta el Vili bának se?
Ezen én is gondolkoztam...
Szerintem Julcsa élvezte, csak Klaudiának nem akarta ezt bevallani. Még az is rosszul esett neki, hogy a padi házaspárnak nevezte őket, de András nem hagyta annyiban, és megmondta, hogy a barátnője.Ezt kellett elmondani Klaudiának, mert valakinek el kellett, hogy panaszolja. Szerintem a sáros kabátot is szégyellte otthon, illetve nem akarta bevallani Klaudiának, hogy élvezte az egészet, pláne a részleteket (ami nem tartozik rá)...
Szegény Andrásék... végre összejött volna valami erre az a fickó bekopog az ablakon. Mondjuk az a Titanic utánzatú jelenet elég gáz volt. Vmi eredetivel is előjöhettek volna.
Mikor Klaudia vigyázott a gyerkőcre és bujócskáztak én azt hittem infarktust kap.
:))
ejnye, milyen ficánkolós kismama vagy Te!?!?!
Sziasztok! Először vagyok itt:)
Honnan tudgyátok, hogy ki az a srác a Gizivel és mit akar?
Annyira idegesít, hogy Géza állandóan Gizit lesi és rohan lebuktatni meg árulkodni Vilibához. Olyan gyerekes.
Megint kreáltak egyébként egy műbalhét, Gizi miért nem mondta meg Gézának, hogy Nonstop Ádám az unokaöccse, csak még Vilibával nem beszélte meg?
nem
ő Gizike unokaöccse
csak azért kommandóznak , mert még nem vezette fel Vilibának a nagy kérését vele kapcsolatban
gondolom, ide akarja költöztetni.
Na, kinek szánjuk? Alíznak? Hannának? Klaudiának?