Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
na azért:)))))))))))ezaz IGAZI BARÁTSÁG:)))))))))))))
ez a zsófi hülye!!!! kinga nem is akart semmi rosszat, erre vaze fel van háborodva????? ne legyen már gyökér.... :(
Zsófin milyen ruha van te jó ég? Két hete csinálta a terhességi tesztet erre mintha 5 hónap telt volna el. Jövő héten szülni fog ilyen iramban.
A legvicesebb benne az hogy nem Mikivel vagy Nórával tisztázzák előszőr hanem egynesen Attilához rohannak.
Hehe Kinga jól megmondta Zsófinak. Teljesen jogos volt.
alapból sem vagyok pletykás, nem terjeszteném, ha csak számomra nem " kiemelt fontosságu" személyekről. De csak akkor adnám tovább, ha meggyőződtem arról, hogy 100 % igaz.
Egyetértek.
Lacinak bejött a dolog Gizi még Manyusnál is rosszabb. De Vili se mondaná a világért se, h nehogy bármit is csináljon elvégre semmi közünk hozzá akkor se ha igaz. Pedig ez az igazság.
Körkérdés: Hasonló esetben ti mit tennétek? mármint ha valakiről, aki a házban lakik ,ahol ti is ilyen pletykát hallanátok ,h összejött vkivel, és titokban tartják?
Mert én biztos, h nem foglalkoznék vele, nem az én dolgom, és semmi közöm hozzá.
Rögtön elzárom, mert nem bírom elviselni ezt az idióta Gizit.
Az Anikó meg addig örüljön, még nem ismeri meg közelebbről a Balázst.
Az a baj, hogy ennek ellenére azt hiszi, hogy tudja, méghozzá mindenkinél jobban. ;)
Még sosem volt gyereke, nem tudja...:)
Mi készülünk, júniusban megyünk úgyis kontrollra Pestre, ha jó idő lesz, utána állatkert.
Na erre inkább nem mondok semmit, egy újszülöttről beszélünk, nem egy iskolásról.
A saját kis arcát karmolja össze, és nem kicsit.
Ha fáj neki magától is abbahagyja. Nem hülye csak gyerek, nem fogja örökké karmolni magát, megkarmolja magát rájön ,h fáj és abbahagyja, nem?
mikor???????????????????????????????????:o
akarom!!!!!!!!!:D:D
milyen vizsga?:o sok sikert:))
[link]
videó+képek
hipercukiság
[link]
Menjetek az Állatkertbe!!!
Nekem a vizsgáim után az első dolgom lesz egy nagy séta ott.
Évente többször ellátogatok, leginkább egyedül szeretek menni.
De megbeszélhetünk egy időpontot, BK-topiklakók a majomház előtt :)))))))))
szerintem is az eladó volt gáz, durva hogy igy rájuk mászott
magát karmolja meg:) attól véd
Én levágtam már a kórházban a kiscsaj körmeit, olyan hosszú volt.:) Tudom, elméletileg nem szabad, de semmi baja nem lett, csak a végét csíptem le.
Én értem, csak ha már egyszer bevásárolt, minek szólni neki? Akkor már mindegy úgyis.
A régi: 19.
Az új: 1 híján 20.
:ODDD
Na ilyen nekem tuti nem volt. Majd megkérdezem otthon, h megkarmoltam-e valakit. De hát ha a baba megkarmol valakit akkor mi van? Nem kellemes, de kibírható.
Balázs és Hanna közt lesz még akkora lamour! Persze csak akkor, ha Hannának van elég motívációja hogy anyáskodjon... Mert Balázs aztán mindig valakinek a nyakába szakad és annak kötelező meghallgatni/végignézni/eltűrni a duzzogását.
Amúgy az nem hülyeség a legelső napokra, bár egy picike zokni is megteszi. A fiam pl eszméletlenül karmolta magát.
További ajánlott fórumok: