Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
úristen..én nagyon vissza lapoztam XDXD
azt olvastam hogy kinga visszanyeri az emlékezetét, arra írtam......gyerekek, jóéjt!!
jöv.hét hétfőn nyeri vissza??
már nem amnesztiás:DD
hova? :o ajaj:DD hehe:P
na most, te mivel mentél? busz vagy kocsi??
gondolom kocsi:P
őő..biztos..
:DD
jaaaaa. akkor a piros kardigánom zipzárja le volt picit húzva, azaz a kék pólómat láttad;)
ciklámen:P én rózsaszínt nem igazán hordok.
a táskára nem emlékszem
csak elsuhantam előtted
rózsaszín vagy cilkámenszínű háromnegyedes ujjú felsőt láttam,és mintha valami minta vagy rajz lett volna az elején
"Hannát meglepetés éri, miközben igyekszik megszabadulni a szüzességétől."
????????
mi lesz a meglepetés?
el nem tudom képzelni.
úúúúúúúúúúúristeeeen!!!!!!
:DD
én lehettem. 173,173e buszra vártam, aztán elmentem venni sütit reggelire.
és kék táska volt a kezemben??:P most erőteljesen visszagondolok arra vajon ki lehetett ott mellettem.:(:DD
mi? attila ott ült előtte, nem is kért ilyet :o
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
különben is, ELFOGADTA Gabit:DD
rózsaszín??
fölső volt rajtam lila, azalatt pedig piros kardigán.
hogy nézett ki az a csaj??
most hanna kit szeret? petit vagy balázst??
ezek a nők:@
"Vajon Gabinak sikerül kibékítenie Lászlót Miklóssal? Hannát meglepetés éri, miközben igyekszik megszabadulni a szüzességétől. A Júlia és Zsuzsa közötti feszültség a tetőpontjára hág. "
na julis és atis dobnak egy kufircot.:P
Ezen én is csodálkoztam. Szabi is anamnézioás.
Beszívott vagy benarkózott? Nem emlékszik mindenre? Csalódott lesz ha rájön, hogy dugott is?
Súlyos dolgok ezek.
Az ő magánügye, ha neki nem probléma, akkor az ő magánügye. Sok egyetemista lány csinálja amúgy, h néha úgymond megb*szatja magát, a pénznek nincs szaga, az albérletet a tandíjat stb. meg ki kell fizetni, és nem mindenkit tudnak a szülei támogatni suli mellett nagyon dolgozni se tud, ill. nem biztos,h annyira, h fussa belőle a rezsire, albérleti díjra, tankönyvekre, tandíjra, szórakozásra stb. És ha azt veszi, h havonta párszor elvállal egy-egy klienst akkor ugyebár ha azt nézzük ,h ténylegesen mennyit "dolgozik" úgymond akkor nem keres rosszul. Ha ő meg tud ezzel békélni akkor miért baj? Az is érthető ,h inkább ezt választja minthogy pl. napi 5-6 órát robotoljon valami gyárban vagy egy gyorsétteremben.
Ameddig kereslet van valamire addig kínálat is lesz belőle.