Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Megvan a vicc mikor Móricka azt mondja a tanárnőnek ,h létezik olyan, h kerekes bagoly, és nekik van is otthon, ha eljön a tanárnő meg is mutatja. Kíváncsi a tanerő elmegy, Móricka pedig közli ,h le kell vetkőzni csak akkor tudja megmutatni. Nagy nehezen rááll, levetkőzik és kérdőre vonja Mórickát,h hol az a kerekes bagoly. Erre Móricka átkiabál a másik szobába:
-Nagypapa, gyere gyorsan ide, PINA!!!!!
-HÚÚÚÚ HÚÚÚÚ!!!!!
igen, én is keresem, akarom kérdezni tőle, hogy őt láttam-e reggel a buszmegállóban rózsaszín felsőben?
:))
már a tamponhasználat során általában elveszítjük...
persze van, akinél látható jele van, van, akinek könnyen és fájdalommentesen megy :))
komolyan nem tudom mi járhat a pasik fejében, élete nagy szerelmét áthívja ganajozni Miki, és gondolta, hogy ettől még közelebb kerülnek?
ja és még nem is örült neki, hogy ez nem jött össze
júj
peti+hanna csókolózni fognak, mielőtt még visszatáncolnának a saját párjukhoz :)))
Gabinak megvan az új munkája:
miki ápolása
átmenetileg megfelelő lesz
Anyám szépen tarkónvágott volna, ha iskolaidőben hazamegyek, hogy túltegyem magam az éppen aktuális szerelmi bánatomon!!
Claudia nagyon elnéző......
Ezek a mai fiatal kiscsajok hülyék? Vagy én is ilyen voltam :S
Már megint PEti a hibás...
Mire Miki hazament addigra mindent el kellett volna intézni, földszinti, vagy liftes, és átalakított lakás, szerezni egy takarítónőt, és egy ápolót.
Meg gyógytorna, fiziko stb.
még nem is tetszett Mikinek, hogy Nóra nem akart a házvezetője lenni :DDDDDDD
Teszem hozzá, ha összejönnének, akkor ez lenne a közös jövő?
Miki rokkant, Nóra takarít?
Miért utasítaná vissza? Alliz is hülye,h Szabi pénzért sose, meg nem is tudja, h mit vállalt. Nane, megdobják 50 ronggyal, h vegyen ruhát és két magányos csajszihoz hívják. Mit gondolt? Majd Monopolyzni fognak? Azt Mikiéknél játszották.
Megaztán miért ne csinálná pénzért? Ha nekem fizetne ezért valaki hát nekem se kéne 2x mondani. A pénznek ugyebár nincs szaga. Pláne ha a csaj nem is egy bányarém hanem nagyon is rendben van. Az persze más kérdés,h egy ilyen csaj miért van rászorulva erre,h fizessen? Hiszen kb. ha elmegy egy szórakozóhelyre már csorog rá a nyála a paliknak. Szerintem ilyesmikre inkább csak a bányarém csajok vannak rászorulva, ha olyan ronda, h még az áram se b*szná meg ugyebár ott még érthető, h van az pénz amiért valaki mégis, de egy nem ronda nőnél miért lenne probléma, h akár egy éjszakás partnert találjon?
Takarítónőről nem hallott még Miki?
Jóval előbb el kellett volna intézni, hogy Mikinek élhető élete legyen.