Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem tudom,hogy terveznek-e még Karolinával,de ebben a B.K.-ban mindenkinek van egy fia,vagy lánya valahol a nagyvilágban-Miki,Zsolt?András?Attila?
ez a lecsós dolog is egy baromság volt, ha már tettek bele fűszerpaprikát, akkor is mennyit, max egy kanállal, és attól nem lesz olyan erős, hogy ehetetlen legyen
Karolinát el is felejtették. Cluval felkeresték és passz, azóta szóba se került.
Na ugye! :)
Nem értettem Laci minek drámázik ezen.
--
A medencés buli meg így lett jó! Ha nem jön Klau, unalmas, szokványos lett volna.
Andrást nem értettem, minek ugrott be. Meg Julcsa miér' hisztizett. A nők mindig hisztiznek. Szerintem szép látvány volt a két vizibirkózó.
Na, most már én is akarom, hogy kiderüljön a csók! :D
A lecsót,csak jó erősen tudom megenni:)
Pizzát is úgy szeretem,ha elég "mérges":)))
Ugyan nem vagyok lecsókedvelő, de erőskedvelő viszont igan. Erős papírkával nem jó a lecsó? Én még olyan erős paprikát nem láttam, amit nem bírtam volna megenni. (Dehogynem.)
az is jó volna és a csók lelepleződése
Kérdés, hogy most másképpen csókolóznak mint akkor? Mert ha másképpen akkor másféle szütyő jár, ha meg ugyanúgy, akkor ugyanolyan.
Lecsó: Gőzeke miért nem ajánlotta fel Lacinak, hogy tojással, netán újabb paradicsommal stb. higítja a lecsót? Még hogy csípős? Piha. Csípősek a goai receptek szerinti indiai kaják.
Bírtam a végén a 3 fivér vigyorát bele a lencsébe.
Clau Volvóval jár, ami közismerten igen biztonságos verda. A történtek után Miklósnak Clauval szemben az anyagi tönkretétel marad, Atissal szemben pedig bevethetné KAROLINÁT. Ehhez persze értesülnie kellene Karolina létezéséről, de a BK-ban ez sem probléma. Atis tönkretétele szintén csapásirány lehet, bár Clauhoz képest csak a mellékfronton.
Miklós kontrázhat azzal, hogyan viselkedett vele Clau a kórházban meg a közgyűlésen.
és bandita? aki megörökítette a felemelő eseményt..... tegye ki facebookra :P a maszatoló lányok:DDDDDDDD
Én csendesen visongtam. Egyébként nem itt dobta be Zsolt a medencébe Botondot?
A legjobban Peti viszonyult a történtekhez. Azért valljuk be: Rég voltak a BK-ban ennyire felemelő, magasztos pillanatok. Az ilyen katarktikus élmények miatt kell nézni az emberi szellem e remekét.
Ez az! Ha pl. nagyon szereti és tönkremegy az egyik, ott lesz a másik, én örülnék. Főleg, ha nem más dologra lenne helyette szüksége, mert úgyis bármit megkap, ami kell neki.
Zsófit inkább nem kommentálom. Nem jó neki 2 db ugyanolyan táska? Gyerekkorában is az asztal körül kergették stb...???
ja így már más. adod az ötleteket:P
az már durva lenne..
Úgy értettem, Miklós eddig még nem fogadott fel arra alvilági elemeket, hogy nyomorékká verjék Claut.
Ez nem tartott sokáig, csak nevet kellett adnom a hősöknek és bejelölnöm, mit (leírás, párbeszéd, visszaemlékezés) hányszor alkalmazok. A szövegsablonokba csak az általam adott nevek kerülnek be, ha pedig kihagyunk valakit, mint én szándékosan az utolsó alkalommal a "középkádereket", a rendszer automatikusan generálja őket, nyilván azonos névvel.
verni????? az nem volt verés már bocsi:DD
az inkább csajos maszatolás volt.....:P
vízben verekedni, azt tudni kell..nóra jól leordítja miki fejét, aztán majd ismét mikihez megy. attis ismét leordítja nóra fejét,h méé miki? :DD
Ja. A patkány baromság volt. Atis meg nem normális. Vsz. ő se szerzett jó pontot Nóránál, hogy visszalökte Mikit a vízbe és elkezdte verni. Szegény Nóra, menekülnie kéne az egész díszes famíliától.
mit vall be miki?? erre kíváncsi leszek.
a gyorsaság is okozhat némi gondot, mert lehet kedves de a csókja nem kell.ismerős ez.....
jav:
felidegesítette,
na figyeljetek..
szempontból
További ajánlott fórumok: