Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lehet, hogy igazad van, de tanulhatnanak is a kritikakbol...
Itt van ugyebar ez a tehetetlen, lehetetlen lindacska (kis l-el, mert mar nagyot se erdemel...). Kezdetektol fogva egy szanalmas, tehetsegtelen figura... megsem dobjak ki. Ez a liba rontja a BK szinvonalat, hanyingerem van a jeleneteitol, amivel nem vagyok egyedul... Es mar miota is szerepel? Reges reg kiirhattak volna...
Írjuk sokszor-sokszor, hogy Lindát küldjék el már örökre, hátha teljesül a vágyunk!!
Úgyis olvassák ezt az oldalt!
"Mellesleg Emma is harmatgyenge volt" ebben az a vicc, hogy emma Harmati emma volt..... :P
és igen linda uncsi
tisztázzunk valamit, már sokadjára:
miki figurája a sok aljasság miatt nem tetszik, szerintem nem szerethető
a színész alakítása meg az alacsony színvonala miatt nem tetszik.
épp ezaz izgi. :DD
naná, hogy lesznek itt még izgalmak
ahogy te sem, én atist nem bírom. és nem azért mondom, mert te mikit gyűlölöd.bár, mondjuk atison kívül lindát nem szeretem :@
mindkettő savanyú uncsi ember.
én szokásomhoz híven mikinek szurkolok:DD
akkora köcsög tud lenni de azért szurkolok..:DD
ez jó..:DD
most olvastam: "nagy hódítás.."
"férfi: és már el is ment a havi keresetem...."
nő:"drágám, már megint költekezel??!!"
f:" emlékszel még arra az ékszerboltra, ahol megtetszett neked az a fülbevaló??"
n:" igen.....:))"
f:" na, ott szemben van egy kocsma, ott ülök"
:DDDDDDDDDDDDDDD
csakmert nem bííííírod.....:P
én hova küldjem atist? :P
nos, clau köcsög volt vele a kórházban..
aztán miki megmutatta, hogy már pedig felépül és be is jött. viszont az valóban hülyeség hogy egy patkányt tett a fiókjába. na ez a hülyeség, ezek után az ember logikus hogy gyanakvó. atis enélkül is észrevette. de miki elmondhatta volna időben az egészet és talán nem lenne majd az a haragszomrád nóra részéről.de tudjuk, hogy majd kibékülnek:DD feltéve ha atisék lebuknak:P méééég mindig ezen vagyok, hogy mi lesz?
A patkány azért ment sztem, mert Clau egyrészt patkánynak nevezte másrészt meg az a jelent mikor bement a kórházba hozzá és gúnyolódott rajta, h lebénult meg, h örül neki, mert így már nem ellenfél azért kiérdemli. Meg, amit a taggyűlésen leművelt azért hatványozottan.
Viszont elég kockázatos volt, hiszen a lebukás esélye baromira nagy volt, bármi bármikor megláthatta volna. Meg ugye nem a fiókba kellett volna a döglött patkányt tenni ,hanem valami eldugottabb helyre, ahol még érlelődhet kicsit. Vagy mondjuk szórhatott volna viszketőport a székre, vagy pálpusztai sajtot esetleg döglött halat elrejthetett volna az irodában valahol.
Sziasztok, ma reggel neztem meg a penteki reszt (margora - az rtlklub.hu meg mindig nem mukodik itt kinnt)...
# Meg jo, hogy ez a Balazs felnottebb annal, hogy kihajitsa a Hannat egy ilyen korabbi ballepes miatt.
# A Lindanak olyat behuztam volna ma is, jobb hogy nem Bp.-n vagyok, szembe jonne, biztos megallitanam, es megkerdeznem, hogy ot nem zavarja-e, hogy a nezoket zavarja a sorozatbeli jelenlete. O nem olvassa a forumokat? Ennyi negativ velemeny lenne rolam, magamtol huznek a pebe. Tehetsegtelen, bandzsa, csampas kis liba... Aaaaaaaaaaaaaaaaa...
# Nem ertem, hogy mire volt jo ez a patkany jelenet? En most Klaudinak drukkolok, remelem jol alafut Mikinek. Ez a pasi tenyleg nem valtozik semmit... Talan jobb lett volna toloszekben, benan maradnia, akkor ugy manipulalhatta volna a Norikat, ahogy akarta volna. Milyen szemet, te jo eg. Nemhogy megosztana az oromet, hogy jarni tud, a tobbiekkel, o nem, inkabb hasznot huz a kerekesszekbol... brutalis. Miki hajat kivetelesen jol csinaltak meg, nem latszott a kopaszodasa... vagy talan vitaminokat szed... :) mint en... :)
igen, unalmas, hogy miki állandóan nórát hajtja
én most elköltöztetném egy évre külföldre, ahol nagyon jól fizető vállalkozást kellene egy régi barátja helyett üzemeltetnie, aki most éppen kórházban van......