Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Adri, de nehezen esett le a vicced, de tényleg :DDDD
talpra magyar hí a FILA itt az idő most vagy soha!!
tescoba megyünk vagy auchanbe?
ez a kérdés válasszatok!! a magyarok istenére esküszünk, esküszünk,
hogy FILA táskát nem veszünk!! Jobb az adidasnal a FILA,
gondplja a sok tini 3,14 csa!!
És mi mégis FILA táskát gordunk, ide veled adidasunk!! A magyarook istenére
esküszünk, esküszünk, hogy FILA táskát nem veszünk!!
:DD
Tegnap este ittam egy kicsit és úgy gondoltam írok az összes barátomnak egy
sms-t, hogy nincs meg a telóm és csörgessenek már meg..
szinte az összes megcsörgetett. ebből arra következtetek, hogy nem a szellemi
kihívás az, ami összetart bennünket.:))
ádám: meg lett??
emőke: hogy miért tartom veled még mindig a kapcsolatot azt tényleg nem tudom.....
Csak épp az a bibi, hogy Zsófi alapból nem egy plázacica, Zsolt akarja minden erejével azzá tenni. A Zsófi-kaliberű nem azt jelenti, hogy semmi másra nem jó, és örüljön, hogy eltartják. Éppen hogy totális lesüllyedés számára ez a kapcsolat intellektuálisan, igaza van Klaudiának, hogy mélységesen nem illenek össze. Más kérdés, hogy Kiss Ramóna valószínűleg tényleg olyan agyilag, mint te gondolod, de a karakter elvileg abszolút nem ennyi és kész.
én láttam a zsófis-tablettás előzetest is, meg a vanda-julisat is
Én azt láttam, mikor Vanda ordít Julcsával ,h már cska az esküvő érdekli őket szarba se veszi.
Na igen, kis Másnaposok koppintás. Az elég gyenge volt. Állítólag Niki és Kinga jól berúgott, ezért Zsófi , aki nem berakta őket egy taxiba, h vigye őket egy hotelbe. De miért oda? Miért nem haza? Egy helyen laknak, mehettek volna haza is. És igen a madár, az egyszerűen csak lett valahol összeszedték részegen majd magyarázat nélkül el is tűnt a sorozatból. De sose derült ki honnan szedték össze és miért.
igen, valami "ramatyról" beszéltek, nyilván a puskát fogja megbuherálni....
de lehet, hogy véletlenül összekeverik, és amit miki attisnak szánt, azzal lő majd ő
szerzői jogról nem lehet lemondani, én úgy tudom.
De ez itt a BK, itt még azt is lehet.
Egyébként meg tegnap valami kisbetűs részt emlegettek, hogy azt nem nézte meg Szabibaba, és azért bukott ekkorát.
Azt azért nem bánja, h megvan mindene dolgozni se kell és költekezhet kedvére. Ezért szóba állhat egy Zsófi kaliberű nő egy Zsolt félével, sok plázacica ezért fog ki gazdag tulok pasit, nincs gondja semmire, de cserébe húzza meg magát és örüljön, h eltartják, pláne ha nem dolgozik.
Jaj, hogy az én párom meg hogy örülne, ha nem dolgoznék!! Csak én meg elunnám magam ittthon
Még, még, még, ennyi nem elég!!!! :D :D :D :D
az előzetesben az volt, hogy Kinga meglátja Zsófi fogamzásgátlóját és kérdőre vonja
Zs bevallja, hogy nem akar gyereket
valaki meg tudja nekem pontosan mgayarázni, mi is az a futóvad?
ami nem röpül? vagy valami más kategória?
Szemét Zsófi! Eddig is utáltam, de a tegnapi húzása gyerek-ügyben annyira aljas volt. Zsolt pénze kell neki, de simán átveri egy ilyen fontos kérdésben.
Dögöljön meg! (Bocs, de nagyon kiakadtam.)
Ez így van. Zsolt bunkóságát a minapi bécsi kiruccanás is bizonyította, amikor előre közölte, ő aztán nem megy be a képtárba/(KHM-be). Az meg külün tanulmányt érdemelne, miképpen lesz egy forróvérű, ám okos és igényes fiatal nőből ostoba, minden intellektuális érdeklődését feladó plazacica.
Akkor Valter szólt neki, hogy az egykori cellatársa az egyik pincér. Zsolt erre botrányt csinált, pedig néhány diszkréten a zsebbe dugott bankó ugyanúgy célt ért volna, sőt botrány sem lett volna.
Nyugi, jön vissza Vanda, természetesen szart kavarva.
Egy alkalmazott mindenképpen kellene ebben az esetben. Szerintem ha ott van mellette a pici, az csak fokozza a rokonszenvet.
Az előzetes szerint Kingóca megtalálja Zsófinál a tablettákat, innen a Ház legnemesebb hagyományaihoz híven Zsótibácsi fülébe is eljut.
Miki a telefonban beszélt "Zotya" haverral arról, hogy vmi ramaty legyen. Nyilván az Atisnak adandó puska, lehetőleg úgy, hogy az utóbbi kezében robbanjon fel. Viszont Mivel Miki Nóra fenyegetését komolyan veszi, nyilván intézkedik, de nyilván csak ugyanannyi puska lesz, mint ahány vendég.
Ugye teccenek emlékezni Zsófi leánybúcsújára? (Csak miért vették bele a papagájt???)
Szabi anno csak az átverése UTÁN fordult Nórához jogi tanácsért? Szerintem pedig olyan nincs, hogy valaki INGYEN lemondjon a szerzői jogairól. Ha megtámadná a szerződést, jó eséllyel nyerné meg a pert.
Sőt pár hétig volt egy helyettes Géza is! Na és persze Gabi.
Igazad van. De Vandát valamiért kiírták a sorozatból, tehát nem játszik egy darabig. Most akkor nehéz lenne azt eljátszani, hogy Linda elmegy Vandához és ott csacsog, aztán nem látunk semmit, mert utána hazamegy, és beszél valamit Vandáról.
Vagy: még az lehetne a trükk, hogy Vanda helyett betesznek egy másik nőt, ahogy azt Tildával is csinálták, meg még nem is tudom ki volt a másik, akit így kicseréltek...(ja az Orsi lánya)
Miért, szerinted mire kell Zsoltnak Zsófi? Beszélgetni nem tudnak miről, Bécsben még egy kiállítást se nézett volna végig vele, műveletlen tuskó. Egy Zsófi-kaliberű nő az életben nem állna szóba egy ilyen alakkal, vagy ha igen, nagyon hamar megbánná.
Zsolt kontra zsiráf témában egyértelmű, hogy inkább a zsiráf, majdcsak szorítanánk neki helyet valahogy. :P
Na az volt a van sapka nincs sapka eset klasszikus. Kérte,h most ne Zsolt engedelmesen abba is hagyta erre jött a hiszti, h persze mert csak arra kellek. Ha meg nem áll le akkor meg az lett volna a baj.
Akkor te úgy vagy Zsolttal mint a zsiráfokkal? Szépek aranyosak elnézegeti őket az ember az állatkertben, de otthonra azért nem kéne.
Hm, Zsoltet jó nézni távolról, érdekes, "menő", de hogy egy ilyen pasihoz valaha közöm legyen, na, azt már nem. Macsó, otromba, nem tudja kifejezni az érzelmeit és konzervatív felfogású a női szerepet illetően. Zsófi nemrég panaszolta, hogy "csak úgy" sosem öleli meg, csak akkor, ha annak dugás a vége... hát, ő akarta...
További ajánlott fórumok: