Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
vajon pierre fogja lebuktatni attilát és julit?
kíváncsi vagyok hogy fog kiderülni a románc... és legfőképp, hogy MIKOR
Szerintetek ki felesleges a sorozatban?Kinek kéne menni András helyett?
A kis okoskodó és fárasztó Lucát nagyon nem bírom, bár ő nem számít "igazi"szereplőnek.Zsolt lánya linda is nagyon unalmas már, kingáról nem is beszélve.
őszintén szólva:
rakás sz.r
hogy aztán beléd szerethessek újra.....
"cseppet sem" megalázó.. :O
Érdekes, hogy nórát először ugye azzal hagyta el attila, hogy már nem szerelmes belé.akkor hogy is van ez?nórát ez nem zavarja?
olyan pasival kirándul párizsban aki már nem szerelmes belé?
pont erre gondoltam én is..
lassan letelik az a bizonyos 2-3 év :P
attila eskü úgy tesz, mintha nem lépett volna félre... :O mint valami kis hős szerelmes, aki az ő szerelméért bármit megtenne...
eléggé érdekes jellem :\ nem jó értelemben..
és milyen vicces, hogy attilának többször is lett volna alkalma elmondani, amit nóra kérdezett:
van valaki, vagy valami ami miatt elmúlt a szerelem?
vagyis nóra már rég érzi, de természetesen attila hazudik..;) nem baj, majd koppan egyet, aztán az a nagy önbizalma elvész..
Ha András kilép akkor nyilvánvalóan megtudja, hogy Juli megcsalta őt, ekkora Atillát is lapátra teszi nóra, és végre összejöhet mikivel.
már 1 éve szeretők juli és attila, meddig húzzák még?
nóra és miki legalább 2 éve nincsenek együtt...
Pont ezért lesz itt még kalamajka ezzel a volt pasival...mármint a franciával...
Eszembe nem jut a neve... De ő John Hannah, hosszú a link, google-ban rá lehet keresni, állandó magyar hangja is.
Egyébként nekem volt olyan sejtésem, hogy Nóra régi barátja, akinél Mikivel kötendő első házassága elől menekült el, mert megtudta, hogy soha nem lehet gyermeke, és egészen Franciaországig menekült...
Amikor visszatért a sorozatba, akkor ez a hapsi is követte, és okozott elég kalamajkát Nóra és Miki között..
Most lehet, hogy ugyanígy lesz...
Ráadásul ez a hapsi ugyanaz, mert ő volt a Cillit-reklámos hapsi, vagyis megmaradt ő a szerepében...