Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Semennyire ilyesmit az ember ha nem gondolja komolyan atomrészegen se mond az embernek. Az megint más ,hogy esetleg kifecseg olyan dolgokat, amikről józanul inkább hallgatna, ilyen van, de ugye az olyasmi, hogy egyébként is ez róla a véleménye pl. utálatos rokon/anyós/főnök stb. csak ugye alapból nyel és tartja a száját ,de ha nagyon részeg akkor kijön belőle az őszinte vélemény (ugyebár van az a mondás, hogy részeg ember sose hazudik és van is neki alapja)
Az meg, hogy amúgy tényleg így van az még nem menti fel Gőzekét attól, hogy amúgy abszolút nem volt most igaza, és nem volt miért besértődnie sem.
de vajon ki lehet az? mit akar?
nekem kicsit olyan bandzsa a csaj, nem mintha az számítana:DDDDD
ez a csaj nem hazudik valami jól..
mibe fogadunk hogy valamelyiküknek el fogja mondani, hogy mit sejt? mármint a kis Luca. nem úgy nézett rá, mint aki éppen elhiszi, hanem érzi, hogy valamit sunyul. max ha most nem mond semmit, akkor talán hagyja, de majd fog szólni.vicces lenne, ha pont gézának.:DDDDD
ja és a csaj sz.rik szabira, neki inkább géza jön be ;)
De amúgy sem volt előre kiszámítható,hogy este kettesben lesznek.Ergo a lány már ott pofára eshetett volna,hogy Luca otthon van.(mert mondjuk nem a szobájában van)
Konkurenciát nem hiszem.Nem a futárra csapnának le,nem? :)
Lehet a konkurens dílerek megbízottja is..
:)
Na azért nem egészen így van..!
Egyébként ma már ez sincs kőbe vésve, ahogy a világ, úgy változik némileg ez is, mert előfordul, hogy a férfi nyújtja a kezét, pláne ha komoly alá-fölérendeltség van kettejük között-a férfi javára.
Ilyenkor így is kell eljárni, azaz a férfi indít.
Beépített zsaru nem lehet,mert akkor nem vét olyan alapvető hibát,hogy a környékbeli utcákat sem tudja.Inkább lehet a drogos fickó embere,bár azt sem hiszem igazán,mert írják,hogy meglódul Géza szekere :S
De érdekel a végkifejlet,remélem nem húzzák ezt is a végtelenségig.
A lány szerintem is Géza után érdeklődik,csak nem tudja,hogy G. mindent az ágy alatt tart!
Érdekes volt,hogy azt sem tudta melyik utcába lakik a környéken,erre felkészülhetett volna,meg az egyetemre is.
Én ezt sértőnek érzem, bár be szoktam tartani. Miért alacsonyabb rendű a férfi mint a nő?? :(
Az egy más kérdés, hogy ÉN, SZEMÉLY SZERINT nem vagyok egy nagy szám, nálam sok mindenki többet ér mindkét nemből.
Régen a férfi volt az úr, az iszlám világban még ma is így van. Aztán jött az egyenjogúság, most meg már ott tartunk, hogy a nő a felsőbbrendű és mi férfiak ezt még helyben is hagyjuk... :(
Csúnyán fogalmazva puhapöcsök vagyunk.
Én is erre gyanakszom.
A lány Géza után kutat, mert már az illetékesek látókörébe került, de még nincs rá elég bizonyíték..
Így van, Cilu.
Mindig a nőnek kell a kezét nyújtania.
Akkor én is Zsoltra gondoltam,de ma elbizonytalanodtam.
Onnan tudta,hogy rájött.Nem kell sok ész hozzá,hogy kitalálja,miért tett hírtelen nagy zsére szert Géza.Kinga említette,hogy milyen sokat keres a volt férje-Zsolt meg rögtön kapcsolt.
Aztán lehet,hogy követte,és lefényképezte.
Semmi logikus magyarázatot nem találok arra ,hogy miért kutatta fel a csaj a Szabiék lakását.
Valamit keresett,ez egyértelmű.Nyílván nem pénzt,mert tárcát tud lopni mondjuk a Rózsában is,és nem nézne be a párna alá.