Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
húúú, de durva!
Lehet, hogy így lesz! Pl. András megy el valahova Attila helyett vagy kölcsönkéri a kocsiját...
Miki akaratán kívül megöleti Andrást. A bérgyilkos fizetségét vajon ebben az esetben is állnia kell a megrendelőnek? :)))
ki az a Teo?:(
Jaj, ez a kis Bocs annyira édes, megzabálnám!!
"A Madách Színház művésze, Nagy Sándor péntek este debütál a Mátyás király téren.
Sándor egy meglehetősen negatív figurát alakít majd. Laurik Igor a Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerül és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat.
Sándor elmondta, azért is izgalmas számára ez a szerep, mert eddigi pályája során általában pozitív szerepeket alakított, örül, hogy végre ő is belebújhat egy rossz fiú bőrébe."
nem lesz itt gyilkosság..
hónapokig itt van, szerintem inkább valakit felszed.
jut eszembe! honnan tudod, hogy megbocsát, s az sem biztos, hogy az igazat mondja el akármelyik.. lehet hogy csak egy "ártatlan" csókot vallanak be..
kétlem, hogy a laptopozások szóba kerülnek, az majd csak akkor amikor ismét letámadják egymást, s lebuknak! igaz, itt andrást nem látom, de lehet csak januárban megy el! emlékeim szerint azt mondták, hogy a kövi év elején megy el. szóval..
nagyon elhúzzák..és persze ismét az atika a szegény macsóka, akit csókolgatni kell.
hányok tőle. én az fkírók helyében nem andrást írnám ki, hanem attilát...! tartalom szerint ismét bénán oldanak meg ilyen megcsalós dolgot, nem hogy durranna! 1,5 év után illene!!
ha megbocsát, akkor nem normi.. :\
én kitenném attilát, mint macskát sz..ni
pedig jó lett volna, ha szakítanak, de nem fognak ezek szerint. ha ezeket ismét összehozzák az fkírók , akkor ismét gagyi módon oldották meg a dolgokat.. semmi durranás, csak ennyi. bénák.
na helyes, várom vissza olíviát, s reménykedem benne, hogy összejön szabival! :P
HAZUGSÁG!!
Előzetes 12.17-től
Miklós és Júlia is a maga módján próbálja feldolgozni a Nóra és Attila közt történteket. László és Linda haragszanak Gizellára, és ő úgy érzi, hiába vezérli jó szándék, a végén semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte. Péter nem tud hazudni Lindának. Bözsi egy apró hazudsággal óriási szívességet tesz Lucának. Aliz és Kinga közelebb kerülnek egymáshoz a történtek miatt. Újra megjelenik Olívia és felkavarja Szabi és Alíz életét is. Zsófi egyre kevésbé hisz abban, hogy még megmentheti a házasságát.
nahnee.. akkor Nóra megbocsájt Attilának?:O
Most néztem meg az előzetest.
Ebből egyértelmű, hogy nem megvereti akarja Attilát, hanem megöletni
Igen, ez biztosra vehető.
Már régen börtönben lenne a helye, de a készítők erre gondolni se mernek. A másik két bűnözőt, Gézát és Zsoltot lecsukhatják, őt nem..
Az írók hamis felfogása /nemkülönben a kereskedelmi csatorna üzleti megfontolása miatt, amely a nézettséget félti/ neki sikerül mindig az élet napos oldalán maradnia.
Ennek ugyan semmi köze az élethez, de ezt itt még felvetni is felesleges, mivel egy naiv mese sorozatba, mint ez, elvileg minden belefér, bármilyen képtelenség is.
Ennek ő a tipikus példája.