Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
egyik sem volt jó..
önmagában vagy a karakterrel van a baj, vagy a nevelése.
tudom, hogy nem elég.
azért is írtam, hogy nem veszek ott semmi ruhát, mert marha drága.
egyedül csak egy dolgot fogok ott elintézni..
OFF: valaki tud "olcsón" karórát??
Dani.. most nem azért de lakás kulcsot nem akarsz fénymásoltatni embereknek?? :DD
NEM szabad le írni nyilvános fórumokon, hogy merre laksz..:)) nem mintha azon belül be tudnák azonosítani, hogy pontosan merre laksz, de akkor is. :DD te dolgod..
elkényeztetett p.csa:\
engem az idegesített fel, hogy mi az hogy ő plázázni akar? 11 évese?? és sok pénzt kér?? jó végül is az 5 ezer nem durván sok pénz, de ne plázára költse már hanem értelmes dolgokra.. :\
és az amikor attila adott volna neki csalódott, sértődött fejjel bement a szobába.. ez milyen viselkedés?? :O
én nem írom le, hogy kinek mit, mert talán van olyan ismerősöm , aki bele olvas és a meglepi már nem lesz meglepi ;)
majd karácsony után 1-2 nappal fogom.:DD
de kreatív, az tuti!:P
ügyes vagy :)
nekem napokba telik, mire csak a páromnak bevásárolok :)
én mondom, mondtam eddig is. főleg mióta egyre többet célozgatnak az ügyre.. eleinte csak néha, aztán hetek óta valami elkezdődött..
pl nóra. valami olyasmit mondott nóra attilának, hogy "ugye ti nem vagytok ilyen jóban júliával??" mikor kiderült, hogy miki lillával jött össze.
aztán andrás is elég sűrűn mondogatja. az udvaron is júliának, aki azt hitte, hogy alexra vagyis a múltra céloz. kétlem hogy nóra hinne mikinek.
karácsonyra?? kétlem..
na. :)) a parfümöket én is ott(is) szoktam venni,de semmi mást.
ruhát, s más dolgot máshol, mert annyi pénzem azért nincsen.:DD
én a karácsonyi dolgokat hamar elintézem ;) főként hogy 1 hónapja bennem van, kinek mit vegyek? sokat nem kell gondolkoznom. bemegyek és gyorsan megveszem.van hogy feljön a legjobb barátnőm vidékről, aki mellesleg imádja a plázákat(pedig nem olyan alkat), s egész nap ott kell lenni. na akkor utána iszonyat elegem van abból a helyből..
teljesen igazad van.
én is ezt nézem.. nem hogy minden alkalmat megragadna, vígan örülne magában, hogy hamarosan talán vigasztalhatja az ő élete szerelmét..,erre az a csalódott fej.. na és.. örüljön..
vagy szerintem azért dühöng, mert a tesóját becsapja az a szürke kisegér.
én se rajongok!!
a parfümériákat szeretem, de a többi untat.
Már előre félek, közeleg a karácsony, és akkor muszáj plázáznom :(
Adri,
ANdrás januártól már nincs képernyőn, tehát hamarosan lebuknak, ne aggódj!
attól függ..
végleg írják ki vagy hosszú időre?
kétlem, hogy így írnák ki.. szerintem inkább Dubajba megy.
undorodom attól az attilától!
tegnap ismét eljátszotta a sértődött kis óvodást , miközben titokban dugdossa julit!
aztán a legszebb testvéri beszélgetés:
Attila: csak egy bolha pattog.
Miki: vigyázz, mert ez a bolha tud csípni is!
mire attila: majd agyon nyomom azt a bolhát..
de most megyek a családommal.
a saját családjával miért nem törődik így??
és mi az hogy a családja? semmi köze nincs hozzá..
és mi az hogy a 11 vagy hány éves timike plázázni akar és kell neki pénz?? viccel?? én biztos nem adnék plázára a gyerekemnek pénzt, ha volna..
mondjuk nem is szeretem azt a helyet.. csillog, villog és méregdrága. aztán amikor megkapná a pénzt, sértődött, csalódott fejjel elmegy. ez mi volt? aztán az a "nem ehetsz többet, mert ez már sok lesz!" na ezek a jelenetek nagyon nem kellettek volna.. :DD ha éhes had egyen..