Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de Zsolt miért védi ennyire Nórát? igen tudom, most elég rossz neki, hogy megtudta a Julis dolgot, és jóban is vannak, de ezen kívül van más oka is?
Múltkor is hogy kiakadt Zsolt, amikor megtudta, hogy Zsófi leugatta Nóra fejét.
attila ezzel elárulta nórának, hogy júliát szereti! ;) asszem ezzel szakítottak is! :P
szóval, ezek után nóra valóban mikivel fog összejönni. miki biztos nem fogja elutasítani..:))
Egy jó barátom mesélte, hogy látta a múltkor, és életben nagyon fiatalos és jól öltözik.
Eleinte nekem is szimpi volt a sorozatban, mert akkor még normálisan öltöztették, a frizurája is jó volt stb...
Nem mondtam,hogy rossz,de Nóra szexisebb,vonzóbb.
Juli olyan háziasszony típus-a haja is szörnyű folyton összefogva.Az arca sokat öregedett-régebben jobban nézett ki:D
Legalább csinálnának neki valami jó frizurát.
jól számoltunk..1,5 év! ezek után júlia csak felejtse el ezt a barátságot..
mi az hogy "ne gúnyolódj!" mekkora büdös paraszt!
nem fog neki ártani.. bár ez csak egy sorozat, az "alkoholos" bonbonokban valójában nem alkohol van, hanem az olvadt fondan..
Csak a gyümölcsöt érlelik alkoholban 60 napig, majd leszűrik, teljesen megszárítják, kiszárítják, majd fondanba mártják, végül csokiba.
A fondan olvad meg a gyümölcsben lévő alkoholtól, amit kiszárítanak fondanba mártás előtt.
Olyan minimális az alkoholtartalom a bonbonban, hogy attól berúgni nem lehet..
Az lenne a szép, ha részegen tántorogna mire előkerül Nóra
Lesz itt még oda vissza Nóra és Julcsa közt
Julcsa majd a szemére hányja Miklóst
Részben igen, de ő már bizonyára eldöfönyézte mióta nem dolgozik
Klau csomagolt neki a disznóölés maradékébol
:)