Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
hosszútávon sajna nem működik, max szünetekkel.
biztosra vehető, hogy összejönnek hamarosan
Igen-Julcsa passzolna Attilához-Nóra pedig Mikihez.
Viszont Nórának nem lenne nyugodt élete Miklós mellett,mert a stiklijei egyre durvábbak.Klaudiát mérgezte,bérgyilkost fogad:o
Érzelmileg kötődik hozzá,de az eszével tudja,hogy hosszútávon nem működne.
mindenesetre kíváncsi vagyok,hogy alakul ezek után a viszonyuk.
Igen,a genetika:D
Nekem is szép volt a szemöldököm,amíg a tanulólányok jól meg nem tépkedték-valamennyire visszanőtt,de sokkal ritkább lett:o
A vékonyságát kihangsúlyozza ráadásul azzal, hogy nem húzza ki magát.
Nekem mondjuk tetszik női szemmel, de pont azért mert nő vagyok, nem érzékelem annyira a többi nő szexuális kisugárzását :D
És a sorozatból kinek van erős szexuális kisugárzása?
Fodrászként nem lenne nehéz dolga mert 1 cm-es hajat szoktam kérni, ez aránylag egyszerű, egy 10-es nyírógép elegendő hozzá. Csak járja be gyönyörű fejformám minden negyzetcentiméterét. Ha sikerülne elrontania, akkor jöhet a tar kopasz fej is. Nekem tetszene, nejem nem akarja.
Alíz mint nő ugyan szép, de az én ízlésemnek nagyon vékony és semmiféle szexuális kisugárzást nem érzékelek tőle. Biztosan öregszem.
Igen.. egy tépett, félhosszú haj, oldalt elválasztva kicsi frufruval (olyan oldalra fésülőssel) tök jól nézne ki..
Elég lenne csak egy kis szemceruza, meg talán pirosító, hogy kicsit élettel telibb színe legyen és ennyi... Már jobban festene!
Valamit csinálni kéne ezzel a Julival-szerintem öltözhetne kicsit dögösebben is,meg egy rendes frizkó sokat dobna rajta:D
A világos bőre,meg a szőke haja miatt szolidabb a sminkje-mondhatni alig látszik:O
Hirtelen fogyott szülés után-ez nem tett jót a bőrének.
Szakmai szemmel nézem-kozmetikus szemmel:))
A haja tényleg nem jó, de most a Nóráé sem, mióta levágatta. Kár volt a szép hajáért szerintem, ezt a tépett-szélfútta frizkó nekem nem jön be.
Julit sokkal kevésbé sminkelik, ezért is mutat kevesebbet Nóránál.
Mi lesz V hajával?
Gondolom összeseprik, felporszívózzák, kukába helyezik. Esetleg Alíz vagy Bözse elteszik emlénybe.
Én is úgy gondolom, hogy azok voltak a szép idők Julcsa és Attila számára amikor titokban mórelgattak, pl fenn a padláson. Most már összejöhetnének. András meghalt, Nóra előtt sem titok már már a viszony, sőt a Ház is rövidesen megtudja. Csak hát igen... Amikor már valamit megszerez az ember teljesen legálisan, az már nem oly érdekes... Maradhatnak a Házban is. Nemigen van itt szégyenérzet. Minden csoda három napig tart.
Azt tudtam, hogy Alíz elrontja Vilibá fejét. Még erre sem képes az a nő. Én nem is tartom őt semmire, nekem tán ingyen sem kéne.
... viszont az Juli részéről álszent dolog lenne, mert nem egyszer ő melegítette fel a kapcsolatot, őt ette oda a fene szállodába stb.
Álszent nőszemély, Attila legalább felvállalta ... igaz másfél évet késett !