Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
azon azért csodálkozom,hogy a kotnyeles Bözsi mama nem találta meg,
szerintem röntgen szeme van mert mindig mindent lát,
olyan már mint Magdi anyus,
annyira tenyérbemászó képe van ennek az Áron gyereknek,
a kisfácskát meg senki nem találja meg?
Adél megérdemli a sorsát, Sunyi Áront, hiszen úgy tapad rá, mint a kullancs. Már a megismerkedésük is erről szólt. Azonnal úgy bánt Áronnal, mintha rég ismernék egymást.
Adél is meg Áron is - külön-külön - azért játsszák a szerelmest, hogy Gergőt szívassák. Ez olyan gyerekes.
A térképen egy utca név volt.
Telepesi út 29
Na ,Ákos elmegy kincset keresni , miután megfejtette a térképet.
Nyilván esze ágában sem lesz megosztani a szív szerelmével.
Taszító egy figura.😬
Lacának eszébe sem jutott egy fémkereső?
A tanár úr meg menjen a fenébe ha éjfélkor állit be
- Vanda munkaintenzitása, egy kicsit vásárolgat Marcinak, mert kell, mert "nincs neki??!!". Egy kicsit fénymásolgat. Egy kicsit kibeszéli Aliznak, hogy a "Gebasz Kft", ki akarja túrni Balázst. Ez titok! :DD
( Ma már, tudja az egész MK tér. )
- Csodálkoztam volna, ha Bözsi mama, nincs jelen Mária holmijainak kipakolásánál. Ahelyett, hogy a japán kis fát kukázná! Elfelejtkeztek róla bizonyára?!
- Adél búcsúzkodása már nekem nagyon álságos, mert mást gondolok. :(
A tegnapi rész annyira gyenge volt, hogy az már szinte jó volt! Minden esetre az ember felröhögött kínjában.
- Juli fekete parókában való nyomozása, a két napos életmódváltása, az állandó vihogása, mint egy eszetlen csitri. (Nóra csak lesett, hogy mi baja van Julinak, mit szedtek be ezek?! )
- Gizi leveri és összetörik Mária kincses dobozát. Persze, csakis véletlenül! :D Az a gyerekrajz, a nap csúcsa. El leszünk vele egy hétig, mire megfejtjük! :DD
(Lehet, hogy a dédi rajzolta anno, hogy mit látott amíg elérkezett az óvodába?!)
Ma szerintem kincset fogunk keresni Laciékkal, de vajon merre?! :D
No, ha Putnok, akkor kincs, ami nincs !
Nyilván azért lett az örökség néhány doboz kacat, mert a többit a falakkal együtt már széthordták.
Reménysugár azonban van.
Az x az udvar közepét ékesíti.
Juli meg a frizura, szőke kócosan, fekete lógósan egyre rosszabb. Na meg az elmaradhatatlan szemforgatás, szendvicsek, nyomozás.
Lehet még ennél borzalmasabb ?
Küldöm a gyufát !