Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Áron 🤪
Sumák ,alattomos.
Alázatoskodott Gergőnek.
Szinte nincs is szerethető tulajdonsága .
Nem az a gond ,hogy kétkezi munkás hanem a természete.
pl. Gergő, de mindegy is. Nem volt ez szokás Magyarországon
A Miki agyvérzést csak nem tudják abbahagyni
Nem emlékszem mit irtak, mikor száll ki Miki, mert biztos addig fog nyűglődni, aztán halni
Nem leszek erre kiváncsi
Már elöbb el kellett volna hagynom a BK-t de a Laca mama halála boritott ki teljesen
Beteges lelküek a szerkesztők, írók
Ha igy megy , simánm elhagyom mint az ÉNB-t a hülye Lali miatt
csak a Laci anyja halt meg,
a kis falu meg szánalmasan hülyeség,
Meghalt akinek meg kellett vagy lesz még hasonló?
Inkább II.VH-s filmeket és AXN-t néztem
A kis falut is nézze a rendezője
hű, tényleg,
de most Zsolt rángatta bele,
igaz könnyű Katát táncba vinni,,,,,,,,,,,
Még súghat Zsoltnak, aki Alaszkába menekülhet bújkálni mielőtt bukik. Mert helyette egyszer már bevonult.
Kérdés, hogy arra mit lép Oliséf
Ja, és Adélt nem értem?! Döntse már el, hogy Áron vagy Gergő kell-e neki?! Mit játszik a két szerencsétlennel? Áron nem a szívem csücske mert kétkulacsos politikát folytatott, tehát mindenre kapható, de akkor is. Gergő sem hibátlan, de emberibb, a hibáival együtt. Dühöng, kitör, de tud bocsánatot is kérni. Mindent megtesz Adélnak, már az sem zavarja, ha Áront várja. Ez a vízcsap szerelés se nagyon kellett, megcsinálom, elrontom bohóckodás, időhúzás volt csak, izgalom nélkül.
Arra leszek még kíváncsi, hogy Mikiék hogy fognak hazaérni?! Remélem, nem Miki fog vezetni, azaz remélem, nem két kocsival indulnak majd haza, hanem Nóra szállítja őket.
Krisztián most benne van a fekáliában! Vajon feladja Zsoltot? Csak nem fogja őt börtönbe juttatni! ? Ennek már nem lesz jó vége. Vagy, így fogják Rékasit kiírni, ha tényleg politikával akar foglalkozni?! Ótejóságoség! :D Egyébként, Olivérnek meg teljesen igaza van, Zsolt azért nyakig benne van a dologban. Szegény Lilike, miért pont Don Corleone Zsolt lett a keresztapja?!
Már csak azért drukkolok, hogy Ádámot "szépen" írják ki a sorozatból, találjanak egy kreatív megoldást, mondjuk egy külföldi fotósállást és ne Ilonáék tegyék el az útból.
Bözsi mama mérnyákolása, intézkedése alatt "sötétben voltam", kiverte a biztosítékot nálam. És a nagyit senki nem merte elküldeni a pitlibe, pedig sem Krisztián, sem Alíz nem akarta még a keresztelőt.:D
Ahogy pálinkáztak a gyönyörűséges szép pici baba fölött, féltem, hogy lelocsolják az itallal, ahogy koccintgattak fölötte. Ahelyett, hogy először a helyére került volna Lilike. De, nem Bözsi mama vezényelt, és pálinkázni kellett. Hálaistennek, megérkezik majd Jeromos atya is, már éppen reklamálni akartam. :((
azért Krisztián most nagy katyvaszban van,
Olivér rendesen feladta a leckét,