Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Azért megint hülyeség ez a vonal.
Simán lekérik a hiváslistát éas látható hogy kiz hivott Attila és ki hívta őt
Ez már egy fél bizonyiték, lehet rajta tovább mnni
Ugyanez Miklós esetében is
Különben Oroszországgal bűnügyi jogsegélyszolgálatunk van, szóval ha értesítik az ottani rendőrséget, azok elcsípik "Miklós emberét" és gond nélkül haza szállítják.
Ma már uralkodó felfogás a kiadatási egyezmény nélküli országoknál is, hogy nem tűrik meg náluk az idegen bűnözőket, van nekik elég gondjuk a sajátjaikkal is..
:)
Igen, Andrea nyomozó élettársa nem tudott jó hírekkel szolgálni Attilának, mert nincsenek olyan bizonyítékaik, amik megállnák a helyüket az ügyészség előtt, és amíg Igor nem kerül elő, valószínűleg nem is lesznek.
Olvasni, hogy Miklós továbbra is hajtja Igort, de úgy vélem, most már inkább az az érdeke, hogy véglegesen eltüntesse, hiszen nyakán a kés, az elégtelen volna, hogy csak megbüntesse a figyelmetlenségért.
Úgy is lehet mondani, Miklós élete a bérgyilkos kezében van, akit ha elkapnak és haza szállítanak, akkor beszélni fog, semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy hallgasson és egyedül vigye el a balhét.
:P
hülyén fogalmaztam bocsi:
"attilának esélye sincsen, még hozzá azért mert amit a rendőr mondott,hogy nincs bizonyíték. "
szó szerint nem emlékszem, de azt tudom, hogy a rendőr nem mondott attila számára jó híreket.
hu, jönnek szereplők.
ahogy elnézem, jó sok embert hívnak be...
Miki már semmit nem tud tenni, legfeljebb elkapni és megölni a bérgyilkost.
Eddig is-kényszerűségből-valósággal karanténba zárta magát a cselekménye óta, nehogy eljussanak hozzá, eszköze pedig ezután sincs, hogy gátolja, késleltesse az igazság felszínre kerülését. Most a rendőrségnél a labda.
Ha lelepleződik és ez bizonyítható lesz, az igazságszerető nézők megnyugodhatnak, ha nem, és sajnos ennek nagyobb a valószínűsége, akkor szegényebbek leszünk egy tapasztalattal.
De ez egyáltalán nem biztos, hogy a készítők javára válik.
de tényleg! felhozni a múltat, akármilyen formában az csak önkínzás, s másokat is kínzunk! :(
vagy felejtse el az egészet, s lépjen tovább, vagy szakítsanak. mitől jobb ha mindent tudni akar?
ez valami elmebeteg.
ezzel sajnos egyetértek, abból a szempontból is,mert zsolt karakterét ezzel teljesen elrontották.
másrészt ez olyan volt, mint ha egy elmebeteg barom, aki rég volt nővel, megerőszakol egy szenvedő lányt, aki persze másnap reggel úgy beszél a férjecskéjéhez, mint ha semmi nem történt volna a szexen kívül. vagyis, nyugodtan lehet tovább folytatni. nem értem.. izgalmas volt, az tény, nehogy baja essen a "lánynak", de inkább valami lelki terrorban tartja.
ebből nem fog kisülni semmi jó...
az ő kapcsolatuknak már befellegzett.
zsófinak el kéne mondania valakinek, hogy mi a baj? kinga vagy valamelyik csajnak, akiben megbízni, hogy mit tegyen? bár, ez egyértelmű. szakítani kéne.
Erre nincs válasz, teljesen érthetetlen és ide nem való volt az egész.
Nem tudok másra gondolni, mint, hogy vészes téma-szegénységben élnek az írók, jár az agyuk össze-vissza, hogy valami különlegeset, bizarrt, lehetőleg megdöbbentőt kiagyaljanak.
Ez sikerült, de aligha találkozik a nézők egyetértésével.
Szegénységi bizonyítványnak tartom ezt az ötletet.
én már nem is néztem oda.. :(
nem tudom miért kellett ezt?
pontosan!
ha nem hisz zsófinak (ami érthető) de ha már megbeszélték, akkor miért hozza fel?!
zsófi nem szokta nagyon felhozni zsolt hiábáit...így nem is értem :S szóval, ezt a kapcsolatot inkább le kéne zárniuk VÉGLEG! nincs értelme ennek az egésznek.
Amit leírtál, szerintem helyesen látod, és nem feltétlenül igényel pszichológust.
Ennek ellenére az ilyen, s hasonló jelenetet nyugodtan nélkülöznénk, mert van benne valami mazochista, ízlésromboló, és bár az ilyesmit sem lehet száműzni az életünkből, mert emberi megnyilvánulás, gondolom, sokan meglennénk nélküle-legalább is esténként.
kétlem, hogy bármi is kiderülne. eddig is mindent megúszott, ezentúl is megfogja.
vagyis, hogy mi várható az évadzáróban nagy kérdés, de annyi biztos, hogy azért miki is benne lesz gondolom.
Ahogy korábban Julcsa-Attila szerelmén/?/ hosszan elidőzött a sorozat, úgy most ez várható Miklós, ill. a bűncselekményének napvilágra kerülése terén.
Alighanem rá megy az egész év, amíg Attila közelebb kerül az ellene irányuló merénylethez és annak bizonyításához-ha egyáltalán sor kerül rá.
Ne ringassuk magunkat illúziókban, a készítőknek nem fűződik érdeke a nagy Berényi megbűnhődéséhez, féltően vigyázzák a biztonságát, a büntetlenségét.
Ez az én szememben nullára rontja a sorozat eddig sem túlzottan magas hitelességét, de fő a szórakoztatás, és a sokaknak kedvenc karakter jelenléte.
Ám legyen.
Abban pedig-amíg Miklós szabadlábon van- nem lesz hiány.
:)P
Szabi és Olívia kapcsolata elég fura, ellentmondásos. Lángoló érzelmekről szó sincs, főként a lány az, aki halvány barátságnál aligha érez többet..
Szabi viszont láthatóan mellre szívta, neki-mióta ismerjük-még nem volt egy komoly kapcsolata, érthető, hogy vágyik rá.
Olívia figurája, viselkedése érdekes, de megértem, ha itt sokaknak nem szimpatikus. A lánynak egyelőre fontosabb a hivatása, mint minden más..
Van ilyen.
Hát ja! Úgy ment vissza Szabihoz Olívia, hogy szereti őt. Ha szeretek valakit, nem hagyom el, mert - ahogy fogalmazott akkor: "vissza térhetek a rendőrséghez, de ehhez szakítanom kell veled...
Ha szeretek valakit, nem szakítok vele egy állás miatt.. - vagyis nem szerelemből ment hozzá vissza, hanem profi zsaruként el tudja játszani hosszú távon, hogy szeret valakit, és még az ágyába is képes bebújni szerelem nélkül nap mint nap..
Nem csodálom, degenerált, szadizmusra hajazó ötletei vannak időnként az íróknak, csak Kalamárnak ezt időben le kellett volna intenie.
Még egy-két ilyen agyament jelenet és erőteljes ütemben megindul a nézettség visszafelé.
Sajnos, több jelből következtethető, hogy érdemi kontroll nélkül készül ez a sorozat, ami nagyon szomorú..