Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Gondolkodom (tehát vagyok) hogy vajon a fk íroóknak mi volt a szándéka azzal, hogy felvetették a sorozatban az úgynevezett idegengyűlöletet.
Nekem is vannak fenntartásaim a népek, kultúrák keveredését illetően ami már nyugati országokban komoly problémákat is okoz, de polkorrektségből nem szabad beszélni róla. Vajon mikor jön el az az idő amikor már lehet róla beszélni? Majd amikor már túlságosan nyilvánvaló lesz. Sokaknak most is már az, míg másoknak aki jó helyen él még lehet, hogy nem is ismeri a problémát.
Visszatérve a filmre, nekem Cseng szimpatikus szereplő, bár minden ember olyan lenne mint ő! Az önmegtartóztató életmódja számomra idegenm de ez legyen az ő baja.
Zsolt tuti valakit leüt,mert lehetséges h Zsófi színt vall neki,h szereti Mikit,ezt Mr.Verőgép nem hagyja
3-szor elvált Miki-Nóra,vmiért nem megy köztük az együttélés,a házasság.Kissé se veled-se nélküled -féének tűnt eddig nekem is,de ez a Zsófi-szál felbolygatta....az a jelenet,amikor a hegyen voltak,Miki a Tordy Géza álztal játszott karakterrel beszélt,és ahogy nézte Zsófit,az nem hirtele fellángolt szerelem volt
Lehet,h lesz egyszer Miki-Nóra szál,de most nem,szerintem
nem tudtok elrugaszkodni a miki-nóra dologtól?
a való életben se sok ember van a gyerekkori szerelmével...és ők azok,első szerelem....de már kb 44-45éves karakterek
nem én kezdtem,olvasd csak vissza.
játsza a fórum főnökét,magas lóról beszólogat,mert nem értek vele egyet
Azt eddig is tudta,h Miki az igazi,Attila is végig érezte rajta,h nem őt szereti igazán,ezt a szemére is vetette
Most szerintem a Miki-Zsófi szál lesz húzva,megbolondítva az exekkel,Nórival és Zsolttal
rétestiszta.....azt meg a sorozatkészítők jól tudnak nyújtani,lásd Dr.Csont,a 6.évad végén hozzák csak össze a két főszereplőt,v X akták,ott még később,Castleben is még húzodik a várva várt szerelmi beteljesülés:)
megsértettem talán kedvenc karakteredet,Nórit?úgy véded,minthA személyes ismerősöd,barátod lenne
DE EZ CSAK EGY FILM,EGY KARAKTER,KITALÁLT SZEMÉLY!
nem kéne megbolondulni:)))
vegyél vissza a stílusodból!
én csak leírtam a véleményemet,te meg "ugorj a dunába",meg ilyenek....sértegetsz,beszólsz
én senkit se sértettem meg,te meg szinte elzavarsz a fórumról,mert nem értek veled egyet
olvass vissza másokat is,ők is ejtenek helyesírási hibát,még te is,miss tökéletes
szerintem ugorj a Dunába.... :)
több értelme lenne annak, mint hogy hülyeségeket, s helytelen szavakat írj :D :D
szerintem előbb tanulj meg helyesen írni,s rendesen fogalmazni, mert akkora hibáid vannak, hogy az már hihetetlen.. :)
sok sikert. :)
és ki mondta, hogy én igen? :D :D el vagy tévedve, ahogyan a fórumon is... :D :D
persze, hogy van annyi fantázia, ezért hozzák majd össze őket :P
Ha jol kvetem, mar maszik ki a gyoszibol es apukaja. Vilagitott ra, hgy Miki azigazi :)
Az, hgy most kerulouton van, arra jo, hgy utana jobban megbecsuli majd,ami addig termeszetes volt !
no,de nem miki-nóri téma ügyben vmit kérdeznék
laklóth aladár is szerepelt a filmben...mi lett a karakterével,h írták ki?bírom őt,a hangját is.sokat szinkronizál,bár a sorozstból a fő szinkronos szerintem rékasi:)
miki sokat kapart nóra után,aki inkább öcsikézett
megérdemli sorsát,h nézheti h két exe másba szerelmes,másokért vannak oda,ő meg nyalogatja a sebeit
hülye lenne miki ugrani,mert miss gyógyszerfüggő most éép pia alatt szerelmet vall neki
miki sík szerelmes zsófiba
előbb ugrik nórikára pl vili bácsi..
hülyék ha újra megteszik
fantáziátlan lenne,ugyanazt sokszor..lerágott csont
semmi értelme és unalmas..
örülök bizony :P
szerintem sikerülni fog. vagyis jó páran örülnénk nekik :D :D
ugyan így volt anno andival is.aztán szétmentek.
de kár .. :P