Én is azon gondolkoztam versírás kapcsán, hogy Hanna valyon miből gondolja, hogy verset írni spontán lehet a legjobban, és hogy Ádám mért nem hivatkozik erre ? Valószínűleg azért, met a sztori most így kívánta. Az a baj ezzel a sorozattal, hogy minden úgy van alakítva ahogyan a legegyszerűbb, és nem törődnek azzal hogy életszerű is legyen.
Volt egy olyan évadzáró, hogy miki és bazsi valami vízben voltak. Vagy csak rájuk dőlt a ház? Na mindegy, eről beszél BZS, csak kicsit furcsán fogalmazta meg.
"Oszkárt az ujjai köré csavarja új barátnője. Hanna bármi áron meg akarja tudni, mit érez iránta Péter? Miklós megdöbben Nóra őszinte vallomásán."
Akkor Nóra képes és tényleg bevallja Mikinek?!
Nem mintha nem lenne nyilvánva, de kimondani talán mégse kéne. Pont most. Bár...
Különben hogy került az a papír a verssel Hannához? Amit Ádi adott neki, az oké, de ez? Lemaradtam vmi jelenetről?
A másik: azért az, hogy a szimpla beszélgetést diktálják valakinek, nem egészen van egy súlycsoportban azzal, hogy írjon verset mostazonnal, megrendelésre... nem hiszem, hogy pont ezzel kellett tesztelni...