Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Többször mondtam, de egyre jobban hiszem is, hogy vagy Miklós akar magából szentet csinálni, mert az újonnan kezdett nagy megvilágosodó életszemléletével nem akart/akar a rossz fiú karakterével távozni.
Vagy az írók avanzsálják szentté őt?!
Nekem mindegy is már, hogy mi fog történni, de egy biztos. Semmi bajon nem volt húsz évig Miklóssal, de most nálam pont az elenkezőjét érte/érték el. Megkönnyebbülés lesz számomra, ha Miklós így-, vagy úgy eltűzik, pláne, hogy ő akart menni, akkor menjen már de gyorsan!
Vagy, dirrekt ezt akarták elérni Miklósnak ezzel a viselkedésével, hogy minél idegesítőbb, úúútálatosabb legyen, és majd ha lelép, a végén ne zokogjon egy egész ország érte?! Sikerült, mert én nem fogok! :D
Ezzel a tűzesettel sikerült egy olyan lavinát, találgatás cunamit elindítani, hogy igazán történhetne valami már érdemben is.
Elnézve Miklós cárevics öreg fejét, akármi is lehet! De nem történik semmi, mert Miklós révetegen csak belebámul a nagyvilágba és - talán az utolsó nagy monológját -, mondja, ő gyújtotta fel a gyerekfalut. Meghibbant!
Akár milyen hülyének is állítják be a fegyveres testületet, én már letartoztattam volna helyükben ezt a kreatív csapatot! :DDDDDDD
De "Első Berényi Miklós" a mártíromságával nem ér célt. Legfeljebb azt bizonygatja ezzel, hogy azért is félti a fiát, mert nem bízik az ártatlanságában.
Ezen a sok hüleségen már nem lehet jót szórakoni!
Akkor lehetett volna, ha tájékoztatták volna a nézőket egy logikus, mindenre kiterjedő, tényleg ésszerű nyomozással.(Mégha filmről is van szó!) És minél előbb kiderült volna a tényleges igazság. Szerintem.
Miklós olyan már, mint saját öregapja! Börtönbe dugják és így lép ki a sorozatból?! Hiába, hogy ez képtelenség, a Bk Univerzumában, jobb híján minden lehetséges! Szellemként egyébként semmi esetre sem jöhet vissza, mert megijednék tőle. A legköszönö kreatívoktól meg nem is vártam jobb ötletet!
Micsoda slendriánság, hogy az új Lucát úgy állították be az első jelenetébe, hogy nem derült ki róla, hogy kicsoda?! Azt hittem, hogy valamelyik barátnője Timinek, akit meghívtak a buliba. Még jó, hogy megszellőztették a szerepcserét. Mert Luca első jelenetből a kutya füle se jött volna rá! Egyébként az új Luca olyan amilyen, majd eldugják, mint az új Mátét! :DD
Tudom, hogy az már sablon szöveg, hogy a sorozatot nyújtják, mint a rétest ( az évfordulóig! ), tőlem nyújthatnák is, de az a bajom, hogy semmilyen "tölteléket" nem raknak abba a szerencsétlen rétesbe! :D
A régi Luca sokkal kifinomultabb nő.
Erről az új Lucáról nehezen tudom elképzelni ,hogy egy elit suliba bejutott.
Miki hányszor mondja még el, hogy nem hagyja Bazsit talpig vasban várfogságban?
Miért kell ennyire vénembernek "maszkirozni" Mikit?
Ujabb marhaság hogy ő gyújtotta fel a telepet. Húzzák a sztorit rendesen.
Adják vissza a régi Lucát.
SunyiÁron meg tünjön már el.
Sőt divatguru, vagy divatdiktátor egy pillanat alatt.
(lehet a kettő ugyanaz, de a lényeg a lényeg)
Hiszen ő azt hitte, hogy a ruhatervezői munkáira lesznek kíváncsiak, ahhoz pedig ez a kis divatbemutató pont jó volt. Szerintem.
A kávéfőzős tedd ide-tedd oda kifutó munkakörhöz viszont valóban túlöltözött volt.
Lucát lecserélték?
Laca szerencsétlenkedése unalmas.
Az ügyészség vádat emelt, nem este az utcán szokták közölni az ügyvéddel.
Tudom hogy ártalmas a sorozat, de nem tudom abbahagyni :)
Igen! Általában, hogyha valaki valamit elbukik, akkor először másokban keresi a hibát. Aztán pedig előbb-utóbb (de inkább utóbb) rájön, hogy ő is ugyanúgy hibás.
Gondolj bele, hogy Oszi mennyit harcolt -akár a határait feszegetve, sérülést kockáztatva-, hogy sikerrel járjon a felvételin. Ám van egy "kedves" tanár, aki még így is keresztbe akar neki tenni.
Az "új" Luca és a "régi" Bandi viszonylatában - itt ugyebár karakterekről beszélünk, vagyis tök mindegy, hogy egyébként tetszenek-e vagy sem egymásnak, hisz a történet szerint ők együtt vannak.
Szerintem pont azért várnak mindennel, hogy majd a legnagyobb változásokra októberben kerüljön sor. Bár a szezon hivatalos zárása elvben december lesz.