Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A következő részek előzetesében mutatták, hogy Miki + Nóra ültek be az autóba, hogy mennek az előzetesben levő Balázshoz, és csatlakozni szeretett volna hozzájuk.
Volt egy olyan érzésem, hogy el akarta mondani, hogy Gergő él. De Mikiék lerázták azzal, hogy csak családtagokat engednek be.
Marci nagyon nem áll kézre Balázsnak. :)
Milyen gyorsan nőnek a bébik...
Mekkora szerelő ez az Áron, fél kézzel elzárta a vizet. :D
Balázs hány részen keresztül fogja még vállalni a felelősséget?
Oszit mewg elzavarnám Németbe az anyjához aztán ott legyen nagy szája. Mehetne autópálya rendőrnek :)
ugyis valami rendőr/?/ az anyja élettársa.
hát,barátom,ha kiváncsi vagy,a ,,,nagy kedvencem,,,hülye vigyorgására,Krisz meztelen popójára,
meg a lányok,nyavalygására Gergő ,,,halála fölött,
akkor hajrá,
különben posvány az egész,
1. Kérdés, SzG-ék még azelőtt forgatták-e ezeket a részeket, hogy értesültek volna az elbocsátó szép üzenetről?
2. Figyelni kell, mikortól szerepel Ondruss Ilona neve a stáblista élén.
Szerencsés Gabiék utolsó szerencsétlen vergődése.
Olyan ez, mint amikor költözik valaki és mégegyszer körbejárja a házát, van-e még ami használható, amit feldobhat a kocsira, a többi a szemét marad.
Na most ők is az alig használható mellé bedobnak még valami szerintük használható végtelenül lerágott csontot és ezzel próbálják kihúzni az időt.
Végtelenül ellenszenves karaktert csináltak több szereplőből is, ismételnek unalomig.
Nem értem miért kell ezt az agóniát így elhúzni.
Egyáltalán akarják még normálisan folytatni, vagy csak elakarnak jutni a 10.000 epizódig.
Miki inkább már mint egy eszelős viselkedik, ő sem fogta sohasem menekülőre a dolgot, és ha bajban volt, akkor is inkább támadott, mint védekezett volna. Agyára ment a sok pia.
Nekem már inkább egy öreg, szenilis vénembernek tűnik, és nem prófétának.
Na,ebben minden benne volt,ami ma felmérgel.
Bartha vigyorától falra mászok.
Sunyiáron.a pofátlanság csúcsa.
Krisztián meg,na azt hagyjuk.
Adélka naiv,
A rendőr haver meg,na az is.
Áhhh,borzalom.
Pofátlanság, pucér popó! Most tényleg vicces vóóót?!
(Hogy a kötény alatt még mi lógott a madzagon kívül, inkább haggggyuk!)
Törtem is a fejemet, hogy ezt hogy találhatták ki??!! Elképzelem, ahogy ülnek a forgik, rágják a ceruzájuk végét és felkiált az egyik, Krisztián pucér segge lesz a téma! Elképesztő! És tényleg, Krisztián meztelen poppolója köré gyűlt össze a ház népe!
Zsolt viselkedéséről nem beszélnék, mert ugye vele elfogult vagyok, na attól ahogy vigyorgott végig, attól meg pláne! De ennyien, ahányan voltak Kriszitnéknál, még a Rózsában sem voltak régóta.
Miklósból is már többszörös mártírt csinálnak távozása előtt! Úgy néz már ki, mint egy próféta. Ahogy ült a padon, hátulról közelített rá a kamera, majd a kameraman átugrott a padot, majd hirtelen Miklós arcát mutatták premier plánban. Tényleg olyan volt, mint egy szektavezér.
Én pedig azt várom naívul, hogy mikor bukik már le Mindenáron Sunyiáron?! De ez a pofátlan pióca - ahelyett, hogy meglapulna -, hízeleg, bájcseveg, jópofizik mindenkivel. Vígasztalgatja Adélkát, az meg elmond neki mindent. Jujjjjjjj!
A félmeztelen Krisz egy jó vonal volt, de elnyújtották nagyon
Az idő meg csak megy a "Bazsi hova meneküljön"
Erősen silányul az egész
Én az elmúlt nagyjából 5 évben viszonylag sok részt láttam. Főleg interneten. De az, ami most zajlik, az kicsit nekem úgy tűnik, hogy részben vissza akarják hozni az alapokat. Amennyiben jól tudom, hogy az egész egy árvaházba rendőrök által bevitt három testvérről (Berényi-fivérek) és az intézeti nevelőkről (Magdi anyus és Vili bácsi) valamint a szövődő barátságok (pl. Berényi testvérek és Laci), szerelmek (pl. András és Zsuzsa, Miki és Nóra, Zoli /aki lényegében soha nem jelenik meg a sorozatban/ és Klaudia), majd most jön három gyerek, akik éppen akkor bukkannak fel a sorozatban, amikor egyre több régi szereplő int búcsút a sorozatnak.
Aztán jön a tűzeset, amelynek nyomozását tényleg úgy tűnik, hogy egy zöldfülű rendőrcsapatra bíznak, akik mindent csinálnak, csak az alapokat felejtik el. Abszurd az egész.