Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
igen,olyan 10-12
és adamnak saját gyerek nem kellett
most nézegesse öregebb nője kis hülye liba gyerekét
egy jó darabog zsófival lesz...egyforma felfúvalkodott,egóista,beképzelt,én központú majmok
mindkettő félti az exét----lásdd zsófi is h agyalgatott zsolton
miki a nórát
mert ugye miki-zsófi kamatyolhat egymással,de exeik feladata h utánuk sírjanak
szerintem amúgy zsófi fog előbb félrekúrni-a borásszal...ő vet véget a két egó házasságának
amúgy meg sztem nóri megszerette adamot és a fiú is őt
de hiába 7év van a két színész közt-a film szerint több van és több is látszik.....
A Csinibabából elhíresült mondat szerint, Minden nő k...a. :)))))
Persze nem, de most ez pont illett ide:)
de tipikus fa....
neki nem kellett-....másé se legyen
mint a kertész kutyája...nem kell neki a csont,de mást se hagy enni belőle....
szerintem is :)
én örülnék is neki. miki pedig szerintem nagyon is féltékeny. ha nem érdekelné őt nóra akkor nem fenyegette volna meg ádámot... most az rossz duma hogy ha megbántja akkor... ő hányszor is bántotta meg nórát? rengetegszer... le sem tagadhatja hogy érez valamit. legalábbis én így látom..
Solti Ádám és Varga Iza között mindössze hét év van. Ne játszuk már el, hogy Ádám kisfiú, mert nem az, egy harmincas pasas! Egyáltalán nem sok a hét év. Pasinak lehet, nőnek nem? Miért?
A csajbunyó tetszett a végén. Ahogy veszekedtek, tudtam, hogy ez lesz!
Juli nem ribi, csak p.csa.:DD Mondjuk az a megcsalás elég csúnya volt, de őt nem tartom ribinek, hát beleszeretett, na. Ahogy most viselkedik, az szánalmas. (Bár amint kiderült, hogy tévedett, egyből ment bocsánatot kérni, de igaza volt Nórinak, hogy előbb kellett volna gondolkozni, és akkor nem kéne folyton bocsánatot kérni.)
Aliz mondjuk azért ribi, mert mindegy neki, kivel fekszik le, és egy héten belül akár 3 hapsival is, vagy próbálkozik velük... (Zsolt, Ádám, Krisztián szinte egyszerre futott, nem sokkal Géza után.) Meg gondolkodás nélkül levetkőzik, kéretlenül is, rátukmálja magát a pasikra... Hja, volt ott az a balta vagy ki is, vagy még az elődje. Meg mondjuk ő a viselkedése, a gyereke teljes mértékű elhanyagolása miatt gáz. Nóra legalább próbál nevelni, csak nem teljesen jön be neki.
A ribizliklub meg csak egy összefoglaló név, a r_ibanccsapat viselkedésén alapul. Enikő se ribi, max. szűzk_urva. De a viselkedése extra gáz.
Az a ribi, akinek 15 év alatt 5 pasival van szexuális kapcsolata, ebből 2 a férje?
Vagy aki pénzért lefekszik valakivel?
Két felnőttnek összejönni az én szememben még mindig nem olyan nagy bűn, mint egy kamasznak egy ovist ilyen célokra felhasználni, és egyáltalán az ötlet hogy megfordul a fejében. Timike beteg, mivel ő egy szereplő. Nyilván azért, mert az írók így szeretnék.
Lehet, hogy valaki számára ez nem gond, de én Juliék helyében is kiakadtam volna Timire. Ha Timi és Máté egyidősek lettek volna, akkor lett volna aranyos talán, de akkor sem így Timi rosszindulata miatt. Pl. amikor Eszterke feljött hozzá játszani, na, az édes volt, ez gyomorforgató. És nem, még mindig nem annyira, mint hogy Aliz végigment már a fél házon, meg a többiek is.
:)))))))))))))
említett két csajnak még vili nem volt meg:)))))))
jövőre miatta verik egymást:)
hát ha az? :D :D
igazából az egész ház tele van ribikkel :)
mindenki mindenkivel... csoda hogy még nem kaptak el valamit...
itt mindenki zsófira írja h kuuurva
akkor nóra is az:csab-aki a fia lehetett volna és még gyerek volt, miki,atti,a francia,adam, akkor klaudia pasija-baránőja pasija is kezelgette..kb egyszintű ribi mint zsófi
szép kis saller volt ;)
"pacsit" neki :P
Tök beteg?
A sorozat tök beteg, nem Timike. Nem ő találta ki.
Ebben a sorozatban már mindenki kavart mindenkivel. Zsófi volt már Zsolttal, Gézával, Mikivel, Aliz Ádámmal, Krisztiánnal, Zsolttal, Nora Mikivel, Ádámmal, Attillával és még sorolhatnám. Ez nem beteges? De az, hogy Timi demonstrált egy kicsit az az? Érdekesek az emberek...