Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sztem is. Na, hát ezt akkor meg is beszéltük.:D
Kiváncsiságból megnéztem Nóra és Ádám születési idejét, és csak 7 év van köztük (a valóságban), az nem olyan sok, még így sem hogy a nő az idősebb. Szerintem jól néznek ki egymás mellett.
Ők maguk vallják magukat barátoknak. :)
Haha, jó lenne egy "rozsomák" karakter a Bk házba.
Mert szerintem egy nevető harmadik lesz a közös képviselő. :D ( VAgy megint nem lesz igazam :P )
Kérdés, hiba volt-e. Most mindenesetre a tegnapi részt ismétlik az RTL II-n.
Jó sok lyuksógor és sógornő :)))
s ezért a lakáson belül, egymagukban sem csókolózhatnak???
Mondjuk Petiék tényleg barátok, máskülönben nem békültek volna ki annyiszor. Meg Laci-Miki is. A csajok... hát max. Hanna-Linda, a többieknél eléggé esetleges, hogy ki kivel van éppen jóba'.
Én is unom ezt már nagyon,
Barátok ??
Egy barát nem ilyen :)
Jó, hát ez van. Én Claunak akartam vmi pasit, hát lett is, bár nem tetszett:D és nem sokáig csodálhattuk a románcot. (Ajj, Valterrral de édesek voltak, Clau elég jól hozza a szerelmes nőt. Még ha néha kicsit régimódi is.:) )
Jó lenne a beltenyészetnek véget vetni, Nórának egy normális külsős pasit keríteni. Unalom hogy mindenki mindenkinek megvan sokszor minden felállásban.
Na ja. Miki reménykedett, hogy nincs szeretője.
Amúgy sztem az lesz, hogy Zsófi besokall, Zalán elcsavarja a fejét, Miki emiatt kidobja, átpártol Nórához, aki ugye még mindig őt szereti, Ádámmal csak jól érzik magukat (egymást), és tádámm, Miki-Nóra összeborulás. Mondjuk 3 év múlva.:DD
De én nem akarom, főleg nem túl hamar, hogy ez legyen, mondom, nézegetném az Ádám-Nóra párost. Zalán meg túl jó pasi, nem érdemli meg Zsófi cica őt.:)
Igen, én is hiányoltam, de nyilván mert óvatosnak kell lenniük...
Igen, valami ilyesmit érzek én is.
Legalábbis ezen a héten. Tegnap du. megnéztem az adást, mert péntek este lemaradtam róla. Este ismét felsáncolom magamat a tv előtt, erre láthattam még eccer a délutáni csodát.
Ha ez állandó, jelzi a BK pozícióvesztését, aminél van persze még lejjebb is.
A nagy korkülönbség nem feltétlenül akadály, de mindneképpen sok konfliktus magját veti el, de ha túllépnek rajta akkor működhet is. Mindkét részről bajo kforrása pl. 10-12 évnél már lehet ,hogy pl. a lány 20-22 körül a fiú meg 30-on túl, a fiú már szeretne gyereket meg családot meg már nyugodt életet élne 35 körül ez már normális a lány pedig még szórakozni akar és még nem akarja elkötelezni magát 22 évesen még ez is normális. Fordított esetben szintén, 20-22 éves fiú nem szeretné még elkötelezni magát, 35 fölött a nő már igen stb. Ez csak egy lehetséges konfliktusok között, de van rá jó példa is mindkét részről, ahol működik a dolog és bodlog házasságban élnek évtizedek óta. A túl fiatalon kötött házasságok nagy része is nagy rsézben válással végződik, pont azért, mert még nem annak van az ideje. Ahogy anno faterom haverja is valam ijogismereti vizsgán mondta mikor próbálták harapófogóval kirángatni belőle az értelmes válaszokat, hogy átengedhessék egy bélással, épp a cselekvőképességről volt szó, hogy mikortól számít annak, és már nagy nehezen kinyögte, hogy 18 éves meg nem áll gyámság alatt, de van olyan is, hogy 16 év után ha engedéllyel megnősül nagykorúnak számít, a tanár ezt kérdezte tőle ,hogy és ha, aki 16 évesen megnősül? Erre reflexből rávágta, hogy az hülye, tehát nem cselekvőképes. Kitört a röhögés, de megkapta a kettest. :)
Dehogynem! Balázs + Peti
Novák Laci + Vili bá
és a nők alkotnak alkalmi barátnői párosokat addig míg össze nem vesznek valamin. Mindenkinek mindenki bármit elmondhat, senki nem adja tovább.
:D
:D
Tudom :) Barátok ,mi? A sorozat címe rohadtul nem fedi a valóságot.Itt egy bart sincs.
És elment bulizni,ez is olyan életszerű.
Nem a kor miatt gondolom,egyszerűen furcsák együtt,más típusok.Korkülönbség híve sem vagyok,de itt nem ezzel van a bajom :)Miki és Zsófi sem illik össze,ez tuti.De mivel az írók jóformán csak házon belül hoznak össze párokat,sok lehetőség nincs :)Az a ház ilyen szempontból egy undormány.Jóformán mindenkinek vagy a jelenlegi vagy az exe és exek és jelenlegik néha tök jóban vannak,Számomra ez nem életszerű.
...attól még jól érezhetik magukat egymással, és miért illik jobban össze Miki a nála sokkal fiatalabb Zsófival és miért nem illene össze Nóra a fiatalabb Ádámmal (a való életben nagyon sok boldog pár van ilyen felállásban) ez csak egy bevett szokás, hogy nem baj ha a férfi öregebb a párjánál, de a nő az már ne ...
Persze ha emberileg és nem kor miatt gondolod, hát ott tényleg lehetséges, hogy nem éppen összeillő pár, de Mikivel mire menne Nóra ?
Nekem valahogy ez az egész mostani Peti "ügy" olyan kidolgozatlan ... mit csináltak a nagyi szépen berendezett lakásából ??? Julis kezében mindig valami tisztítószer, nincsenek bútorok, most már maszk nélkül vannak , de már mindegy is hisz Peti jegygyűrűért is lelépett már, meg ez az egész esküvő olyan erőltetett ... olyan semmi ...!
Tegnap néztem este az "Életképek"-et és ki játszott benne ifjú ostoba tyúkot?Hát Alízka :-) (Gábor gyerek soros kis csaja !)
vicces: eddig miki vádolta féltékenységgel zsófit, míg zs. azt hitte, miki nóra szeretője.
Most, hogy kiderült, Ádám az, miki lett a féltékeny :)))
Peti pár nap alatt annyira meggyógyult, hogy kijár a villából, senkin sincs már maszk sem
mégis Ádám az....bár fura volt, mikor bement Nórához, se csók, se semmi, még egy ölelés sem.
Mostantól az esti friss részeket adják délután az rtl 2-őn?
További ajánlott fórumok: