Nekünk is ezeket ajánlgatta. :)De aztán kinyögták hogy MLM,meg Amway éa hogy hálózatépítés.Na én meg ezekre már 20 évesen is haraptam így kiebrudaltam őket :)
Ez a valóságban működik? Ha igen, akkor ez pofon a tisztítószer árusoknak.
Erről jut eszembe, hogy vagy 20 évvel ezelőtt hasonló "nagy" üzlet volt az AMWAY. Egy haverom másfél óráig agitált, mire a végén kinyögte, hogy AMWAY. Csodás életpályát igért, kötetlen munkaidő, lakás, kocsi, nők, meg amit akarsz. Született pesszimista vagyok, így másfél óra után nemet mondtam a dologra. Barátom azóta is az eredeti, csóró, de nagyon szép hivatásának él. Mentős.
Kipróbáltam az AMWAY mosogatószert. (Van még ilyen egyáltalán? Nem hallani rolla.) Hát... Nem egy nagy szám...
Szerintem Hürrem asszony sokkal okosabb, hisz akkor és ott a életben maradni nem volt egy könnyű dolog, ha valamit tettél ami nem felelt meg a törvényeknek azonnal elvesztetted a fejed, és hát Julcsa asszony olyan buta, irritáló, hogy a háremben biztosan már többszörösen lenyakazták volna :-) Nagyon utálatos egy személy, az anyja ezerszer többet ért - még Ági is , mert ésszel éle, Julcsa meg csak a sértődöttségével !