Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mintha magamat láttam volna, ahogy németül próbálkozom az étteremben:D Nyilván azért valamivel ügyesebben, viszont nagyon édes volt az a jelenet :D
Zsófi meg no comment. Nem bírom nézni, amikor egy kisgyerek sír vagy megsiratják egy-egy jelenet miatt:S
Ágit én az elején nagyon bírtam, olyan kis szemét nagyasszony volt, mint Klaudia:D Most az ő szerepe is szánalmasba megy át nagyon...
Arról nem beszélve, hogy amikor kiderült, hogy Zsófi babát vár, és már akkor megvették rögtön a kiságyat, amit otthon próbálgattak összerakni, még Gizi is próbálkozott !!!... miért nem abban alszik a baba???
De még azt sem nézik meg, hogy esetleg a fekvőhelyén a pléd alá becsúszott valami cumi, vagy játék, akármi, ami fekvés közben nyomja a hátát... Kész őrültek...
Nevetséges ez az egész. Eleve hogy tudtak regisztrálni egy ilyen oldalra nyelvtudás nélkül? És ha mégis, akkor hogy tudják a jelentkezőkkel lelevelezni az érkezés/szállás/fizetés körülményeit?
Hülyeség.
Biztos a hálószobában áll a kiságy, de ez a nyomorult gyerek annyira zavaró az életükben, hogy inkább kint hagyják a nappaliban.
Még akkor is rossz nézni a kanapén álló mózest, ha felnőtt van körülötte. Nem biztonságos.
El lehet jutni erre a szintre, ahol Zsófi van:?
sziasztok,
hm.., asszem rosszul emlékszem, de hetekkel ezelőtt nem erölködött Gizi talán Zsófival egy gyerekágy összerakásán? Ha így volt, akkor az hova lett? (mintha még találgattátok is volna hogy hol fér el... )...
Sosem gondoltam volna, de ez a "filmszerübb" BK kezd olyan magaslatokba "emelkedni", ami már számomra teljesen érdektelenné teszi az egész sorozatot.
Hát ezen én is kiakadtam!! Mondtam páromnak, hogy de marhák, hát egy nagyobbat lök magán a gyerek, vagy a folyamatos kapálózás miatt egyre jobban szélre csúszik a kanapén és egyszer csak bamm, leeseik. Akkor már a földön is jobb lenne...hülyék ezek. Csodálkozom, hogy egy kiságyat nem szereztek be.
Na meg Zsófi vergődése egy külön fejezet...
Újabb nagy baklövés a BK-tól
Bözsi mama <3
Én name Bözsi :D:D:D
SZegény gyerek a nappaliban a kanapén a babakocsi mózesében alszik, amíg Zsófiék a hálóban? Érdekes...
Nem tudom, sajnáljam-e Zsófit ...a kiskrapekot mindenféleképp sajnálom :( milyen rossz lehetett neki felvenni ezeket a jeleneteket, tényleg sírt :(