Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
...no meg, hogy Petike is milyen gyorsan puszi-pajtássá fogadta Ottót, miközben még egy nappal előtte rá akarta kenni a gyilkosságot.
Most + együtt iszik vele, és eszébe sem jut a börtönben ücsörgő Juli...
Veintraup fúj! Veintrop?
Ezt a szép nevet le kellett írnom
Hát persze!
No meg ha Alíz ezt a "melót" is elcsacsogja valakinek, akkor már Ági elől is menekülniük kell!
Nem tudom, hogy egy nő, akármennyire is szőke!!! de kb. 30 éves korára hogyan lehet még mindig ennyire felelőtlen, ennyire "szóf...só-gép"???
Látod ez eszembe sem jutott!!
Igazad van, hiszen nem verték nagydobra, hogy a házi kamerát korábban ők vették kezelésbe a pincében... Ági pedig csak úgy véletlenül összefut Rudival a kapuban és rögtön előhozakodik vele...
Eleve hogy jutott eszébe Rudi? Talán Rudiról köztudomású, hogy ért a kamerákhoz? Vagy ehhez mindenki ért, bárkit megszólíthat az ember, az fel tud szerelni ilyen kameraláncot?
Nekem ez volt a fura
Valóban elég gyenge történések vannak:
- Ági nem annyira naív, hogy egy általa alig-alig ismert emberrel szereltessen térfigyelő-kamerát, és látatlanban megegyezzen abban, hogy "majd valaki" átállítja az időpontot rajta...
- Rudi is eléggé hülye, ha most a személyes biztonság védelme helyett a beígért pénzért cserébe felvállalja ezt a melót, az helyett, hogy valóban elhúznák a csíkot. Ennél már az is jobb volt, amikor Géza hetekig a pincében dekkolt...
- Hogy Hanna odáig süllyed, és utána megy Ádámnak, leskelődik utána, mit is művelnek egy esős-vizes parkban este. Ha valóban össze akarnának jönni, hát ott a lakás, azért kár lenne a parkba menniük, mert ugye ő csak azt látta...
igen mintha összement volna a baba , biztos másik gyerek volt, és nem is szép fehér volt a bőre a 2-ik babának, hanem vörös, ami hihetőbb egy koraszülöttről.
(Én is április helyett februárban születtem és a keresztanyám vöröskének csúfolt)