Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz? (beszélgetés)
Miért mi, adófizetők?
A gyed extrásokat is mi fogjuk eltartani, tőlük is sajnáljuk már! Én azoktól jobban sajnálom.
Tehát tartsa el az állam, vagyis mi adófizetők.
Még valami?
Nem azt írtam, hogy megoldás, de jobb a semminél. Legalábbis annál, hogy a pénz miatt elhagyja a gyerekét.
Nem tudom hogy máshol ez hogy van, de... ahol én lakok, ott egy gyerek után évente 80 ezer rendkivüli jár ha az illető rászoruló. A rendszeres havi 15 körül van. Nem csak saját házra kaphat lakásfenntartásit, hisz lakbértámogatás is van. Ha igazolja, hogy ott lakik és az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj akárhány százalékát akkor jogosult rá.
Nekem nem kell mondani mekkora egy gyerekkel járó felelősség, de annál mindenképpen jobb, mint hogy eldobja magától.
Hogy kerül a cipô az asztalra??
Mi köze a vallásnak a teherbeeséshez?
Ne tereld mellékvagányra a témát!
Most mondjam azt, hogy vénsz@rosként tudtak gyereket csinálni?
Felháborító, az ilyeneknek nem való gyerek. A lányuk helyébe soha nem nézném meg őket.
Punnyadjanak meg otthon öregen és betegen.
Jaj, de csúnya voltam most, de tényleg nagyon felháborítanak az ilyen agyatlanok.
Na legyen egy kis film:
Szóval megszületik a gyermek a semmire, anyuka folyton kéreget itt-ott, gyűjti a használt ruhákat, próbálja tisztességgel nevelni a gyermekét, gondolom, a jóra nevelvén.
Gyermek soha nem beteg, nem kell költeni gyógyszerre, semmi extra kiadásuk nincs, csak az alap, az is ugye a semmiből...
Jöttél te: már pedig szülje meg, stb....
A kérdés persze a vélemény volt.
Én leírtam, kérdeztem valamit, te nem válaszolsz.
Szóval?
Hány gyereket neveltél fel a bizonytalanban, vöröskeresztes ruhákban, segélyekből????
Sokan várnak babára. Ha úgy gondolja, nem fogja megbánni soha, akkor inkább így tegyen, mint egy kukában találjanak rá a picire. Már bocs.
Így legalább a baba esélyt kap arra, hogy boldog szeretetteljes családban nőhessen fel.
Nem kell minősíteni az anyát, nem vagyunk ugyanolyanok. Ha ő így érzi jónak, ezzel egy babára váró párnak örömet fog szerezni.
Ugyan már!
Ők meg öregen vállaltak gyereket. Melyik a rosszabb?
Tényleg ez az oka az örökbe adásnak?
Pedig 2 nyugdíj, 1 gyes vagy gyed, családi, esetleg segély, textil pelus és minden rendben van.
ha már ez felvetődött,akkor adja örökbe.
a büdös életben nem fog tudni anyaként viselkedni/vagyis most még biztos nem kész rá/,se gondoskodni a gyerekről.
szerintem meg egy kisgyereknek igazi szerető calád kell,sok szeretet,szerető szülők,megfelelő nevelés,olyan szülők,akik mindent meg tudnak adni neki,stb stb,akár vér szerinti szülei akár nem....!!!!!!!!!!sokszor egy nevelőszülő jobban szeret mint egy vér szerinti,nem áll készen az anyaságra ez nyilvánvaló!!
Döbbenet! :O Még mindig van ilyen? A lány mennyi idős?
Üljön le a szüleivel beszélgetni. Nagyon fontos , hogy lássák a másik oldalt is. Mert akkor ezek szerint nagyon vallásosak is, ugye?
Pfff!
Már régen rossz, ha ettől vártok megoldást.
A gyermekvéd évente kétszer 5800Ft értékben Böske, rendszeres szoc. segélyt csak az egészségkárosodottak kapnak, lakásfenntartásit a saját házára kapna, eseti talán, de abból babát nevelni....
Ne is haragudj, de egy gyerek ennél sokkal nagyobb felelősség....
Talán nem is kellene ezt neked ide írnom.
1. Az ő élete, ő tudja mi a legjobb neki. Senki véleménye nem számít, mert senki nem járt a cipőjében.
2. Max. elmondanám, hogy én mit tennék, de ez nem azt jelenti, hogy számára ugyanaz megoldást jelent, mivel minden ember más.
3. Megmondanám, hogy mindenben feltétel nélkül mellette állok.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O)
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Pár éves kisgyermek örökbefogadása? Tapasztalatokra lennék kíváncsi