Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Milyen kiállítás? Nekem ez valahogy kimaradt, bocsánat :(
Jó volt, sok ismerőssel találkoztam. Mi van egy ilyenen? Hát minden amit csak el tudsz képzelni, de tényleg, ruhák mindenütt, torták, autók, kiegészítők, bemutatók. :) És sok ember. :)
nem,még sosem volt a Gildában,én a Nádorligeti fitness-wellnesbe jártam régebben,csak a női műtétem óta még nem vettem rá magam,hogy újra menjek .. de a szaunát imádtam,főleg az infrát:P
Igen, láttam, de nem baj, végigolvasom, kitartó vagyok :)
milyen volt a kiállítás különben? el sem tudom képzelni, mi van egy ilyenen...:)
Hát, mivel már lassan 3 éve vezetem van mit olvasni :)
Németül tanulsz? Nekem 14 év alatt sem sikerült :D
Én elkezdtem olvasni valamelyik nap a naplódat. :) De majd a munkahelyen, ott több időm van az ilyesmire, meg úgyis a gép elé vagyok kényszerülve... És érdekel is.
eredin, te szoktál járni az alee-ba a gildába?
csak azért kérdem, mert én a Hermina útiba járok néha szaunázni :)
:( fuck pasik :( nem ér egyik sem annyit!!
majd kihevered idővel,majd meglátod! esetleg bnőkkel ? :P
nem, a szemem a neten, eddig meg a német füzetemen :)
reménykedtem, hogy a Balázs vezeti, ert azon mindig szétröhögöm magam, olyan tajparaszt tud lenni...
Én nem szoktam vv-t nézni, nálunk most épp a fiúk (párom és öccse) NBI-t játszanak. :) Erre fogok elaludni. :))
Hosszú történet, ha érdekel a naplómban minden ott van a kezdetektől :)
Röviden: volt egy pasi, távkapcsolat, vége lett, aztán újrakezdtük (gyakorlatilag ő könyörögte vissza magát, bár nagyon nem kellett, mert én még mindig szerettem), aztán pár hónap után kiderült, hogy jaaa, neki ez így mégsem jó. Én hülye meg, azóta is hiányzik.
:D na neee :D tényleg csak háttérzümmögés? vagy azért szemed a pályán? :D
bevallom, nekem most háttérzajnak a vv megy, a kiszavazó :) csak ilyenkor szoktam néha nézni. valaki még esetleg? :)
veled mi történt? van kedved leírni?
gondolj,gondolj,gondolj.. :D
Nem hangzik jól.
Én is október óta magányoskodok, de kezdem nagyon unni!
á nem kell kandúr.. októberben volt egy kiábrándulásom a férfiakból,így most pihi időszak van :) majd amikor jönnie kell,akkor jön..
Bnőmmel mi történt? megbolondult :D de remélem azóta már megtalálta az elgurult gyógyszerét,néha olyan hiszti rohamokat produkál,hogy csak lesek,és olyankor mindig nekem esik mindennel,mert olyankor én vagyok a hibás mindenért.. én meg csak lesek,hogy ez most miért? nem egyszerű a csaj :(
Koncentrálj Micimackó, koncentrálj!
elnézést .. (pirul) tény és való,hogy este van már,nem fog az agyam úgy :) na de koncentrálok :P
nekem sincsem pasim eredin :(
Írtam, hogy a párommal élek. :) Lehet elkerülte a figyelmedet. :)
A párom öccse facér, őt tudom ajánlani.
Jó éjt Petra:)
még annyit a találkozós témához, hogy nekem is a 4-6-os vagy a 7-es busz vonala a legjobb :)
eredin, tőlem is egy üdv :)
mi történt a barátnőddel?
Én egy Szabolcs megyei városból költöztem ide.
szóval neked is van pasid? na tessék.. itt árválkodok.. ez milyen már :)na de nekem az is elég lenne mostanában ,ha csak barinőt találhatnék..:)
További ajánlott fórumok: