Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátnő(ke)t keresek Budapesten fórum

Barátnő(ke)t keresek Budapesten (beszélgetés)

1 2 3 4
57. Humor Helga (válaszként erre: 56. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 21:13

nem tudom neked megmondani... rühellek, egyszer úgy összevesztem a porszívóval h már majdnem bőgtem :D

hát a vasalás sem a kedvencem.. de azt megcsinálom ha kell ...

2013. nov. 9. 21:08

Miért nem szeretsz porszívózni?

Van egy Hoxás barátnőm, aki szintén nem szeret porszívózni, és vasalni sem szokott! Nekem ezek olyan furcsák. Sepregetni nem tudok, mindig mellémegy és szétszáll...:D

55. Humor Helga (válaszként erre: 54. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 21:05
jaaah azt söpröm meg felmosok..
2013. nov. 9. 21:02
Hát de azért más is poros, nem csak a szőnyeg...:D
53. Humor Helga (válaszként erre: 52. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 20:57
khm... nincs itthon... illetve csak olyan amit be tudok hajítani a mosógépbe :D de az sincs mindig kirakva..
2013. nov. 9. 20:47

Ennyi jut, ha nem jössz érte...:D

Hogy takarítasz, ha nem szeretsz porszívózni? :O

Ez egy 160x230-as, barnás színű. A kutya miatt muszáj kicsit sötétebbet venni...de tetszik. A futószőnyegekért kedden megyünk. :)

Azt mondták, 3 hétig nem szabad porszívózni, csak taposni...:D

51. Humor Helga (válaszként erre: 50. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 20:42

hát ha annyi jut :PPPPP

egyébként milyen szőnyeget vettetek? (utálom a szőnyegeket, mert úúútáááloook porszívózni...)

2013. nov. 9. 20:33

Hát ilyen dolgokat nem veszünk minden nap...és már nagyon kellett ide egy szőnyeg...idegesített a csupasz parketta.

Majd lefényképezem neked, remélem, beéred annyival ;) :D

49. Humor Helga (válaszként erre: 48. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 20:18

kell néha vásárolni is... huhh de még hogy kell :D

jó ráér holnap is a rántott husi nekem :P :D

2013. nov. 9. 20:08

Sziasztok!

Nálam annyi a helyzet, hogy elköltöttünk egy rakás pénzt...:O Kaptunk nagymamámtól szőnyegre pénzt, és hát megvettük...:) Meg egy parfümöt is ránk tukmáltak, de végülis jó árban adták (6000-ért kettőt), és elvileg minőségi is (francia, na meg hát tudniuk kell eladni is a dolgot...:D)

Rántott husi nincs kész, vásároltunk helyette. Sütöttem viszont fánkot! Holnapra lesz a rántott hús, már a rizst megfőztem hozzá. :)

Én is botlábú vagyok, itthon szoktam ugrabugrálni...:D

Örülök, hogy jól telt a nap, néha kell a kikapcsolódás! :)

2013. nov. 9. 16:48

szaisztok,

na mi a helyzet lányok? a rántott husim megvan? :D

hogy telt a nap? nálam elég jól, ez a szt Márton nap nagyon jó volt és az h csak két órát voltam ott még jobbá tette :D és képzeljétek táncoltam is :D pedig elég botlábú vagyok :D

2013. nov. 8. 22:06
rendben, küldöm, ha marad...;)
45. Humor Helga (válaszként erre: 43. - Gomboc7)
2013. nov. 8. 22:03

akkor holnapra jó takarítást és a rántott husit küldjed postán :D

szép álmokat :)

2013. nov. 8. 22:00
Jó éjt, én is kidőlök...:)
2013. nov. 8. 21:58

Hátőőő, nem tudom. Mert így akkor jövőhéten nem kell...

sokat dolgoznak most, sok a túlórája neki is.

elvileg 8-tól délig lesznek bent holnap, az pont elég arra, hogy feltakarítsak, meg megfőzzek...:D

42. Humor Helga (válaszként erre: 39. - Gomboc7)
2013. nov. 8. 21:54

köszi :)

igeen a vásárlás esőben alegjobb jeeee :S

tényleg párodnak miért kell bemennie azt akartam kérdezni az előbb.. de khm elfelejtettem..

csak még bekukkoltam fürcsi után :)

2013. nov. 8. 21:46
Miért? Nem esztek egészséges dolgokat, vagy más oka van?
2013. nov. 8. 21:41

Sziasztok!

Sajna ehez a témához nem tudok hozzászolni! :-(

Azért szép estét és jó hétvégét!

Puszi

2013. nov. 8. 21:38

Jajj ne, esőt? Bár semmi dolgom...:D

Épp most láttam, hogy ásványbörze lesz a kerületben, de oda gyalog is el lehet menni (biciklivel terveztük). na meg a bevásárlás...esőben a legjobb!

Jó éjt, jó Márton-napozást! :)

2013. nov. 8. 21:24

na most lépek aludni vagy legalábbis készülődni az alváshoz :)

holnap sztem csak este felé jövök nektek szép estét és szép szombatot (bár esőt mondanak...)

pusziasztok

2013. nov. 8. 21:23

mi most próbálunk odafigyelni, na de nem ilyen extrém módon :)

és azért sütni nagyon szeretek :D ahhoz meg marad a fehér liszt meg a cukor :P

2013. nov. 8. 20:38

Mi egyáltalán nem járunk gyorskajáldákba, talán negyed évente egyszer...

én a hagyományos dolgokat szoktam venni, de mostmár ráálltam a durumtésztára pl. Hiába, a pénz nagy úr a hó végén már...legutóbb is már tojásos tésztát vettem, de finomabb is volt, mint a durum. jól esett. :D

35. Humor Helga (válaszként erre: 34. - Gomboc7)
2013. nov. 8. 20:33

semmi mellékíze nincs, annyi h ha kihül mintha be lenne vonva zsírral pl a tészta... de ha megmelegítem újra eltűnik (na nem tudom mennyire volt ez érthető:D)

drágább? háát... nem sokkal mert pl nem járunk azóta mekibe meg nem eszünk annyi gyors kaját ami azért lássuk be elég húzós szintén... uh talán nem sokall drágább de azért többet költünk kajára igen.

2013. nov. 8. 20:03

A kókuszzsírt láttam a boltban is. nincs annak kicsit édeskés íze?

édeskével sütöd a sütit?

Egyébként őszintén: nem drágább az egészséges életmód? Én csak ezért nem térek át ennyire ezekre...

2013. nov. 8. 19:44
de azért ma pl bűnözünk... aranygaluskát csináltam, abszolút káros az egézségre minden bolti benne :DDDD
2013. nov. 8. 19:43

sziasztok,szép estét :)

a helyzet nálunk is ugyanaz... gyerek még nem kell, illetve még nem érzem h sajátot szeretnék, független attól h nagyon oda vagyok a picikért :)

gomboc: életmód... próbálunk a cukorról és a fehér lisztről leszokni, és nagyjából sikerül is na nem mondom h sose bűnözünk, de úgy vagyok vele h ha a hétközben betartjuk már azzal sokkal előrébb vagyunk, a sütiket meg ugyanúgy sütöm :)

óóóó mennék én... nagyon szeretem a rántott husit (nálunk az a karácsonyi kaja:D) jah és ami még életmódváltás nem használok olajat (csak olivát ha kell) se zsírt hanem kókuszzsírban/zsírral csinálok mindent :)

ha gondolod elküldöm a kenyér receptjét nagyon egyszerű én általában tönkölybúzalisztből sütöm a kenyeret :)

2013. nov. 8. 19:15

Én óvónéni vagyok, Helga pedig dadus. Bocsi, hogy helyette írtam le, de nekem ez nagy öröm, hiszen valamilyen szinten kollégák vagyunk. :D

Nekem nincs gyermekem, leszámítva a 23 kicsikémet...:D Egyelőre nem is szeretném gyarapítani a családot, most kezdtük Párommal a nagybetűs Életet. Még sok minden van, amit be kell szereznünk...na meg kell egy nagyobb lakás/ház akkor már...úgyhogy még 3-4 év minimum...addigra már közel 30 leszek...

2013. nov. 8. 19:04

Sziasztok!

Gomboc te valoban közel vagy! :-)

Mit dolgoztok?

Gyermeketek van?

2013. nov. 8. 18:22

Jujj, akkor Tatiék közel laknak hozzánk!!! :D:D:D (Kispest)

Helga, jöhetsz rántott husizni, délelőtt egyedül leszek holnap, Páromat berendelték dolgozni...:( Bár te is dolgozol, ejj...miről szól a mókázás? Nálunk is vannak ilyen egyéb programok, de szerencsére karácsonyig nem lesz semmi extra...azért ami sok, az sok, beismerem. reggel 7-től este 10-ig azért nekem már elrettentő...szeretek itthon is lenni.

Egyébként én sem szeretek olajban sütni, megsüt, meg minden. Most hoztunk otthonról zsírt, kipróbálom majd, csak kellene hozzá valami gagyi edény, ami tárolom.

Mit változtattatok az életmódotokban? Én is próbálkozok, de csak mértékkel. És hát azért vétkezni is szoktam. ;)

Hogy sütsz kenyeret, azt is elárulhatnád!!! :O

A péntekekről: nem minden pénteken, általában kéthetente, mert ekkor a kolleganőm iskolában van. aztán a következő pénteken visszaadja, így minden második péntekem szabad! :)

2013. nov. 8. 09:05

Jó reggelt!

Általában vasárnap szoktunk menni kirándulni a gyerekekkel vagy ha nincs ötlet hová menjünk akkor a kutyákkal megyünk a dunapartra sétálni. 2 kutyusunk is van egy 4 éves yorki és egy 5 hónapos roti! Nagyon édesek! :-)

Mi Csepelen lakunk! Hétvégén mit fözök még nem tudom még kitalálom! :-) Szép napot mindenkinek! :-)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook