Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátnő(ke)t keresek Budapesten fórum

Barátnő(ke)t keresek Budapesten (beszélgetés)

1 2 3 4
87. Humor Helga (válaszként erre: 86. - Gomboc7)
2013. nov. 11. 18:41
most adventi naptárat gyártok és ahhoz kellett a soksok alapanyag :) majd ha kész (és már alakulóban..) küldök képet is róla :) egyszerű de sztem cuki lett :)
2013. nov. 11. 18:34

Jaj, de ügyes vagy! Drága a kreatív bolt, de én is szeretem nagyon. Mindig csak ámulok, mennyi új és érdekes dolog van. :)

Miket vettél még? :)

85. Humor Helga (válaszként erre: 84. - Gomboc7)
2013. nov. 11. 16:26
neem, kizárt, de legalább már túl vagyunk rajta :) és voltam hobbiboltba is, ott hagytam a egy halom pénzt de vettem egy csomó jó dolgot karácsonyra (megjegyzem ez a kedvenc ünnepem) idén mézeskalács házikót is csinálok majd :)))
2013. nov. 11. 07:27
Biztosan létezik, nem olyan rossz napok ezek...:D
83. Humor Helga (válaszként erre: 82. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 21:09

szép hétfői nap? létezik olyan? :DDDD

na tényleg megyek :)

szép álmokat!

2013. nov. 10. 21:08

Jajj, borzasztó is ez! De jobb hamarabb végezni, én is jobban szeretem. :)

Jó pihenést, szép álmokat! Szép hétfői napot! :)

81. Humor Helga (válaszként erre: 80. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 21:06

wááá... én de-re megyek.. 4,15kor kelek, sebaj jobban szeretek korán végezni :)

uh lépek is aludni!

szép estét nektek :)

2013. nov. 10. 21:00

Átlagos lesz, leszámítva, hogy kedden délelőtt megyek korábban, mert színházba megyünk, csütörtökön pedig maradok 6-ig bent...:D

Pénteken nem dolgozok, igen.

Délutános vagyok, nem kell 5-kor kelnem...:D

2013. nov. 10. 20:56

neked átlag hét? vagy lesz vmi extra?

akkor most pénteken nem dolgozol?

78. Humor Helga (válaszként erre: 77. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 20:56

nekem mondod? ez a hét egyébként is nem túl kellemes...szerdán temetésre kell mennem :(

aztán pénteken dajka talira megyünk (nem lesz dajka az oviba... )

és szombaton utazunk debrecenbe... huhhh már most fáradt vagyok :S

2013. nov. 10. 20:54

A mi kutyánk egyébként is problémás egy kicsit, muszáj rá figyelni...

Holnap már hétfő...:(

76. Humor Helga (válaszként erre: 75. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 20:48
persze az más ha kontrolálva vannak. Anyuéknál is van két kutya ők is szokták szimatolnia göriket de nagyon odafigyelünk rájuk!!
2013. nov. 10. 20:46
Én megpróbálnám azért, persze csak pórázzal és közel fogva. Nem tudhatom, mit reagál. De nyilván az erdőben, szabadon nem tudom követni. Ott elszaladnak a vadak. Eddigi tapasztalatom ez. :)
2013. nov. 10. 20:46

meg a másik kedvencem... régi sztori...

volt egy kutyánk egy németjuhász és nem nagyon szerette a többi kutyát, akárkit megláttam én szépen megfogtam a kutyát erre közölte a másik gazdi h "nem báánt" én válaszom: "de az enyém igen" és fel sem merül a másikba h nem csak az övé létezik :S

73. Humor Helga (válaszként erre: 72. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 20:43

terjeszd :)

figyelj régen kutyás voltam... de bakker nem engedem oda egy olyan állathoz akit nem ismerek/kutyám sem ismeri a szagát stb...

2013. nov. 10. 20:09
Ejha. Viszont ezt mi, kutyások nem tudjuk ám! Mostmár én tudom! :D
71. Humor Helga (válaszként erre: 70. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 19:55
hát lehet h első körben nem tudna mit kezdeni vele, de miután Marcipán beleharap úgy rendesen a nózijában ki tudja h reagálna... tehát én megértem h a gazdi közli h "nem bánt" "még sose bántott senkit" de a görény nem ilyen kiszámítható...
2013. nov. 10. 18:44

Igen, nagyon szeretjük. egy kicsike kis kert, néhány négyzetméter. Pont elég, a munka is elég vele...:D

Sokszor a gazdik tényleg felelőtlenek, és bunkók! Még ők vannak felháborodva...igen, tudom, én is gazdi vagyok...:D Nehéz azért, erdőbe szoktunk mi is járni, és hát nem könnyű...vadászok is járnak arra, és félő, hogy durran a puska.

Egyébként bántanák a görényt a kutyák? A mienk csak ugatná, de nem tudna vele mit kezdeni...:D

69. Humor Helga (válaszként erre: 68. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 18:34

azta az jó lehet :) nekünk csak erkélyünk van, nekem az is jó :)

igen neki is van 3görije :) onnan a barátság :) áá dehogy abzsolút nem lehet őket elengedni nem fogadnak szót meg a kutyákra nagyon kell figyelni, és főleg nekünk mert a saját gazdijaik nem figyelnek rájuk :(

2013. nov. 10. 17:49

Szia!

Hármashatárhegy, vagy mi az a halmozottan hátrányos helyzet...? :D

Neki is vannak görijei? El lehet őket engedni?

A mai nap csudijó volt: voltunk boltban, aztán egy pékségben megálltunk beszélgetni, úgyhogy holnaptól törzsvendégek leszünk...:D Kaptunk ingyen kenyeret meg egy piskótát. Jófej fickó volt.

Itthon főztünk, Párom csinált egy polcot, pakolásztunk, megnéztünk egy filmet, lementünk gyorsan a kertbe gereblyézni. Ez egy 5 lakásos társasház, és mindegyiknek van egy kertrésze. Nagyon jó, mert van eprünk, volt répánk, retkünk, salátánk. Nemrég elültettünk vagy 25-30 nárciszhagymát. Én hasonló házban nőttem fel, és imádom, panelba nem mennék...:)

67. Humor Helga (válaszként erre: 66. - Gomboc7)
2013. nov. 10. 17:39

Hellooo :)

voltunk HHH-n kirándulni barátnőmmel Zs-vel meg a 4görivel :)

Ti? mi jót csináltatok? kertészkedés? kertes házban laktok?

2013. nov. 9. 22:52

Jó étvágyat a fiúknak!

Mi mindig úgy járunk, hogy kialussza magát a kisasszony, mire mi ágyba kerülünk...:D:D:D

Szép vasárnapot! Mi a tervetek?

Mi még kiugrunk megint a boltba, elfelejtettünk kakis zacskót venni, meg ha már 20% akció van, akkor veszünk száraz tápot is. Szóval megint bolt, de csak ilyen apróságokért. Marad a kertészkedés még, ha jó idő lesz...:)

2013. nov. 9. 22:27

na megyek megetetem a fiukat!

szép álmokat, jó pihenést!

64. Humor Helga (válaszként erre: 63. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 22:19

ohh, igen a betadine jó ötlet, reméljük nem lesz semmi baja!!!

igen szerencsénk van velük :)

ne aggódj a fb már csak ilyen :D

2013. nov. 9. 22:16

Elfészbukoztam az időt...most megyek scak tusolni...:D

Egyébként jó megoldás. Mi is közösködünk a házimunkában, mikor kinek van kedve és ereje hozzá...megosztjuk. Szerencsénk van, hogy rugalmasak a Párjaink. :)

Képzeld, Szuzinak a tappancsán találtunk egy lyukat. Nem örülök, remélem, nem kell vele orvoshoz menni. Bekentem Betadinnal. Nem fáj neki, nem sziszeg, nem sántít....nem tudom mi lehet, biztosan belelépett valamibe. :(

62. Humor Helga (válaszként erre: 60. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 22:07

leszedem, csak nem szeretem :D

egész jól, megmondtam neki h amíg én is ugyanúgy dolgozom mint Ő addig a házimunka közös, majd miután nem kell dolgoznom mert talicskába tolja haza a rengeteg pénzt akkor minden házimunka automatikusan az enyém lesz :)

jó pancsit, nekem még meg kell etetnem a fiukat meg nekünk is le kell még fürcs, csak aztán lehet aludni :)

2013. nov. 9. 21:59
Megyek tusolni! :)
2013. nov. 9. 21:52

Leszedni nem szereted a ruhákat? :D

Párod hogy viseli ezeket? :D

59. Humor Helga (válaszként erre: 58. - Gomboc7)
2013. nov. 9. 21:43

sütni főzni naná, azt nagyooon!

pl fürdőt szívesen kitakarítom, mosogatok is és fel is mosok szívesen meg teregetek(de le már ne nekem kelljen:D)

2013. nov. 9. 21:41

Érdekes. Nem vagyunk egyformák, mindig jó ezt látni. :)

Mit szeretsz akkor csinálni, ha egyiket sem? Főzni, sütni? :)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook