Barátnő(ke)t keresek Budapesten (beszélgetés)
Jaj, de ügyes vagy! Drága a kreatív bolt, de én is szeretem nagyon. Mindig csak ámulok, mennyi új és érdekes dolog van. :)
Miket vettél még? :)
szép hétfői nap? létezik olyan? :DDDD
na tényleg megyek :)
szép álmokat!
Jajj, borzasztó is ez! De jobb hamarabb végezni, én is jobban szeretem. :)
Jó pihenést, szép álmokat! Szép hétfői napot! :)
wááá... én de-re megyek.. 4,15kor kelek, sebaj jobban szeretek korán végezni :)
uh lépek is aludni!
szép estét nektek :)
Átlagos lesz, leszámítva, hogy kedden délelőtt megyek korábban, mert színházba megyünk, csütörtökön pedig maradok 6-ig bent...:D
Pénteken nem dolgozok, igen.
Délutános vagyok, nem kell 5-kor kelnem...:D
neked átlag hét? vagy lesz vmi extra?
akkor most pénteken nem dolgozol?
nekem mondod? ez a hét egyébként is nem túl kellemes...szerdán temetésre kell mennem :(
aztán pénteken dajka talira megyünk (nem lesz dajka az oviba... )
és szombaton utazunk debrecenbe... huhhh már most fáradt vagyok :S
A mi kutyánk egyébként is problémás egy kicsit, muszáj rá figyelni...
Holnap már hétfő...:(
meg a másik kedvencem... régi sztori...
volt egy kutyánk egy németjuhász és nem nagyon szerette a többi kutyát, akárkit megláttam én szépen megfogtam a kutyát erre közölte a másik gazdi h "nem báánt" én válaszom: "de az enyém igen" és fel sem merül a másikba h nem csak az övé létezik :S
terjeszd :)
figyelj régen kutyás voltam... de bakker nem engedem oda egy olyan állathoz akit nem ismerek/kutyám sem ismeri a szagát stb...
Igen, nagyon szeretjük. egy kicsike kis kert, néhány négyzetméter. Pont elég, a munka is elég vele...:D
Sokszor a gazdik tényleg felelőtlenek, és bunkók! Még ők vannak felháborodva...igen, tudom, én is gazdi vagyok...:D Nehéz azért, erdőbe szoktunk mi is járni, és hát nem könnyű...vadászok is járnak arra, és félő, hogy durran a puska.
Egyébként bántanák a görényt a kutyák? A mienk csak ugatná, de nem tudna vele mit kezdeni...:D
azta az jó lehet :) nekünk csak erkélyünk van, nekem az is jó :)
igen neki is van 3görije :) onnan a barátság :) áá dehogy abzsolút nem lehet őket elengedni nem fogadnak szót meg a kutyákra nagyon kell figyelni, és főleg nekünk mert a saját gazdijaik nem figyelnek rájuk :(
Szia!
Hármashatárhegy, vagy mi az a halmozottan hátrányos helyzet...? :D
Neki is vannak görijei? El lehet őket engedni?
A mai nap csudijó volt: voltunk boltban, aztán egy pékségben megálltunk beszélgetni, úgyhogy holnaptól törzsvendégek leszünk...:D Kaptunk ingyen kenyeret meg egy piskótát. Jófej fickó volt.
Itthon főztünk, Párom csinált egy polcot, pakolásztunk, megnéztünk egy filmet, lementünk gyorsan a kertbe gereblyézni. Ez egy 5 lakásos társasház, és mindegyiknek van egy kertrésze. Nagyon jó, mert van eprünk, volt répánk, retkünk, salátánk. Nemrég elültettünk vagy 25-30 nárciszhagymát. Én hasonló házban nőttem fel, és imádom, panelba nem mennék...:)
Hellooo :)
voltunk HHH-n kirándulni barátnőmmel Zs-vel meg a 4görivel :)
Ti? mi jót csináltatok? kertészkedés? kertes házban laktok?
Jó étvágyat a fiúknak!
Mi mindig úgy járunk, hogy kialussza magát a kisasszony, mire mi ágyba kerülünk...:D:D:D
Szép vasárnapot! Mi a tervetek?
Mi még kiugrunk megint a boltba, elfelejtettünk kakis zacskót venni, meg ha már 20% akció van, akkor veszünk száraz tápot is. Szóval megint bolt, de csak ilyen apróságokért. Marad a kertészkedés még, ha jó idő lesz...:)
na megyek megetetem a fiukat!
szép álmokat, jó pihenést!
ohh, igen a betadine jó ötlet, reméljük nem lesz semmi baja!!!
igen szerencsénk van velük :)
ne aggódj a fb már csak ilyen :D
Elfészbukoztam az időt...most megyek scak tusolni...:D
Egyébként jó megoldás. Mi is közösködünk a házimunkában, mikor kinek van kedve és ereje hozzá...megosztjuk. Szerencsénk van, hogy rugalmasak a Párjaink. :)
Képzeld, Szuzinak a tappancsán találtunk egy lyukat. Nem örülök, remélem, nem kell vele orvoshoz menni. Bekentem Betadinnal. Nem fáj neki, nem sziszeg, nem sántít....nem tudom mi lehet, biztosan belelépett valamibe. :(
leszedem, csak nem szeretem :D
egész jól, megmondtam neki h amíg én is ugyanúgy dolgozom mint Ő addig a házimunka közös, majd miután nem kell dolgoznom mert talicskába tolja haza a rengeteg pénzt akkor minden házimunka automatikusan az enyém lesz :)
jó pancsit, nekem még meg kell etetnem a fiukat meg nekünk is le kell még fürcs, csak aztán lehet aludni :)
Leszedni nem szereted a ruhákat? :D
Párod hogy viseli ezeket? :D
sütni főzni naná, azt nagyooon!
pl fürdőt szívesen kitakarítom, mosogatok is és fel is mosok szívesen meg teregetek(de le már ne nekem kelljen:D)
Érdekes. Nem vagyunk egyformák, mindig jó ezt látni. :)
Mit szeretsz akkor csinálni, ha egyiket sem? Főzni, sütni? :)