Banya tanya.... (beszélgetés)
nah igen,de ahogy nekünk nőknek,úgy a férfiaknak is,minden napos odafigyelésre van szükségük!!nem csak hétvégékre!!!!szombaton hiába kérdezed a párod,hogy mi volt vele hétfőn??!!...és nem mellesleg,a mindennapos apróságok!Őszintén megmondom,én nem sok jövőt látok ebben a kapcsolatban,de Nektek legyen igazatok!Kívánom,tiszta szívből,hogy legyetek boldogok! :)
süt a nap:)))) lányom ki akart menni a medencébe pancsolni, meg napozni...hát édes:))))
hát eléggé kezelhetőek, rugalmasak, meg nem is tudom, a gyerekek szerintem szeretni fogják. Az időnket azért nem féltem, mert a gyerekek azért ha úgy alakul hétvégén lehetnek az apjukkal, aztán itt van anyukám is, tehát lesz időnk egymásra a gyerekek nélkül.
köszike:) remélem így lesz:)
csajszi!én ehhez nem tudok mit szólni,nem voltam még ilyen helyzetben!!csak annyit látok,neked sem egyszerű!a kérdésem csak annyi lenne,hogy 5 gyerkőc mellet jutna időd,energiád Ferivel és magaddal is foglalkozni?Sajnos nem elég csak Neked,mindent megtenned,ahhoz,hogy a gyerekek kijöjjenek vele!Nem erőltetheted rájuk az akaratod!Ők fogják érezni,"eldönteni",hogy milyen érzéseket fognak táplálni!Mi van ha 5 ből,csak kettőnek "felel" meg a Feri???
Hát, ez nem lesz könnyű menet, de majd szorítunk neked :)))) Olyan rendes csajszi vagy, megérdemled, hogy boldog légy Feriddel!
mivel nekem Feri nagyon fontos, és ugye a gyerekek is, ezért mindent megtszek hogy segítsek neki elfogadni a gyerekeket, és mindent megteszek hogy megszeressék egymást, jól kijöjjenek.
Sem Ferit sem a gyerekeket nem akarom elveszíteni.
Csakhogy értsétek miért vagyok így a felesége ellen:
Feri olyan kis hiszékeny naív, de jó szándékú ember, megbízható, nagyon szeretetre méltó. A felesége ezt tudván, hülyét csinál belőle, mert fűvel fával megcsalja Ferit. Amit nem is titkol. Csak lestem amikor meséli Feri hogy a felesége megcsalja, és az a mentsége,hogy neki olyan lefeküdni egy pasival,tök idegennel akár, mint egy kézfogás....ez undorító!!!!
A másik dolog, a lányuk beteg lett, Pesten volt egy kórházban, és ment vele az anyja is, Feri itt volt szolnokon,mert dolgozott. Közben kiderült hogy amig a gyerek a kórházban az intenzíven feküdt élet halál közt, addig anyuci, nem a gyerek mellett volt hanem a kórháztól nem messze az exférjénél hancúrozott...minden nap.
Ez felháborító, kérdeztem Ferit miért hagyja ezt, miért nem hagyja ott zt a ribit, válljon el, ő ennél a nőnél jobbat érdemel.
Tehát ezen kibuktam, és úgyérzem mellette kell lennem,mert nem boldog.
Te tudod csajszikám:) akkor drukkolok:)
a legjobbakat..komolyan...:)
annyira nehéz lehet..gondoltál már arra, mi lesz, ha a gyerekekkel nem jön ki?:(
tudom, de mondtam Ferinek hogy ha belekezd/ünk, csináluk rendesen, a válást is, mert nem adom meg azt az örömöt annak a nőnek hogy röhögjön a markában...montam Ferinek is hogy ő se adjon rá okot. Összetartunk és kitartunk...szenvedünk, de meglesz ennek még a gyümölcse, érzem.
az új család SZENT,csupa nagybetűvel!
azért akar lóvét,hogy több legyen neki!!
olvastam a naplód:( de mért tőled akar pénzt..haggyon mán lógva!!!!örüljön, h nem vagy rászorulva...a többire inkább no komment...
az új család többet jelent neki, akkor baxogassa azokat!!
nem tudom!ő mindenhez negatívan áll,nem tud senkit szeretni,csak az urát!nincs véleménye semmiről,értetlen,buta!hallod?ezen a héten kb 10 szer elmagyaráztam szájbarágósan neki,hogy holnap nem melózom,mert szabadnapos vagyok!!!ezt mé nem lehet megjegyezni?miért nem figyel oda,arra amit mondok????idegesítő tudod?
hogy mi kéne neki?sok sok sok sok pénz!!!!!!
csajszikám..nem akarlak elszomorítani, de hosszú, és kemény menet lesz:(
hát nem tudom, mi attól még összeköltözhetünk, a válás attól még tud haladni.....bár én már nem tervezek, majd lesz valahogy.
jajj..Démon:( Ez annyira gáz...:(
De mi a bánatos fene baja van veled. Mért kéne neki pénz? Mért nem örül annak, h fenntartod magad, becsülnek, dolgozni jársz? Mi kéne még neki?
mióta ezzel a férfival,él,pénzéhes lett,túlzottan igényes,kényelmes...mindenhez!!!nagyon megváltozott!
nem költözhetek el..egyrészt nincs hová,nincs miből,és a házat sem akarom itthagyni,szeretem ezt a házat!
Szerintem veled semmi.Nagyon rendesen élsz, nemhogy büszke lenne rád :(((
Én valószínüleg elköltöznék és nem adnám meg neki az új címemet!
igazad van,de neki ezt nem lehet elmagyarázni!Baba!ezer éve nem voltam már sehol,a munkahelyemen kívül!A pénzemet is beosztom,a ház is rendben van tartva,a rezsi is ki van fizetve,nem pletykálnak rólam,nincs adósságom...nem drogozom,nincsenek link barátaim,és nem iszom minden nap!Mondd meg mi a baj velem??Ha nem a munkahelyemen dolgozok,akkor itthon!Megfőzök magamnak,elmegyek bevásárolni,és nem kell senkinek könyörögnie,ha valami szívességet kér tőlem!!akkor mi a baj????
De pénzt akkor sem kérhet tőled!Ha van neki is és a párjának is jövedelme, akkor pláne!
Ha együtt laknátok, az ő házában, akkor nyilván be kéne szállnod a rezsibe, de így semmi köze a te pénzedhez!
És mi az, hogy meg akarja szabni, mit csinálsz a szabadidődben! Ha 48 órát vered egyfolytában a gépet, az is a te dolgod...fú, felhúztam magam...
én meg most!annyira de annyira elegem van!komolyan már nem kérek semmit,senkitől,csak erőt,ahhoz,hogy ne legyek megint depis! :(
nem rúghatom ki,segítettek építkezni 2 éve,de valószínű ezt egész életemben hallgatni fogom! :((
Ere csak tudom mondani, hogy egy ilyen huzavonás válást a legtöbb kapcsolat nem éli túl...
sajna mennem kell, pedig úgy maradnék...:( csinálnom kell a kaját, mindjárt jön a család...este jövök..
kitartás, csajszi,fel a fejjel, Démon , Te meg rakd a helyéra anyádat..
Azt azért elmondta hogy készüljek fel rá, hogy a válás sokáig eltarthat, mert a felesége biztos húzni fogja az időt, egyezkedni akar, mert közös a cégük, és a felesége azt nem fogja hagyni...őt nem a pasi érdekli, hanem a üzlet, hogy neki mi marad:D
megkért tartsak ki mellette, nem akar elveszíteni, és komolyan velem akar élni, aztmondta esze ágában sincs átveri, csak mivel én is a karácsonyt mindenképpen kivárom az itthoni nagy veszekedéssel, ezért neki is addig adjak türelmet, aztán megigéri hogy elköltözik, és a válást is kezdeményezni fogja. Aztmondta szeret, és higyjek neki, nagyon bőgött:(((((
Te szegény:( most mi lesz?
hát tegnap jó sokat bőgtem
További ajánlott fórumok: