Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Banya tanya.... (beszélgetés)
van jó nagy tárolóm, ahova a lomot teszem:)de má nagyon tele van!!!!:)
na, nem irigyeellek...ennyi mindent táróóóni is kell valahooo...háááááh, szar ügy....:S
:)))))))
nem tom...dején mán megfogattam, h senkitő semmi..érted?? semmit!!! nem fogadok e....:)niccs rászükségem:)már..-DDDDDDDDDDD
most karácsonkoo mitet fogsz kapni tőlük? mire kell azt mondanod hogy na nemáááááá?!
hmmm? :)
mindig mondom, h nem kő...de akkó meg megsértődnek..-:)oszt utánna meg nem jönnek hozzám...evvan...vagy rámcsapják az ajtót..és a hirtelen hangokat nem birja az idegrencerem..érted-e mán?:)
tudom, tudom...
de azé tiltakozhattá vóna egy kicsit feltünőbben, nem gondolod?
nem kő mindent eeefogadni eccerre...
:DDDDDDDD
összedobták......adták, én meg efogattam-DDDD
úgy híjják kenyőpéz:)ebbű van a mercink is-DDDDDDDDD
határeset, de elfogadom...☺
mé? eztet ki fizette?
jaaaaaaaaaa, vagyúgy, má tudom...a sok betegtő kaptad, hálábú, ugye?
:)
oda...de montam vigyázzon rá mer ő füzeti a következőt..-DDDD
odaattad apának? hagy jáccon má vele egy kicsit....
:DD
fussa há, mer én adok az illendősségre...tudom én h mijahejes...:)
montam má hogy így kell leírni: helyjesen...
na...
úffáj a cickóm....lecsatútam má....:)
dejizé vagy, azé mer neked fussa....
☺☻
Te hejjesen-e irunk-e itten mink?:)
ezek után máasse!!.) én pedig terüjj asztallal várom őket névnapokkor..hijába...válság van, no..-DDD
szerintem mámeg a zurad se akar menni :))
-DDD
áhh nem kő orvos...nem terhelődünk vazze, de mán egy éve nem vótunk..:)az uram tesója...:)ő akart menni...én nem:)
:) méé terhelőcc ennyire? nem veszed észre magad? eeeevigyelek óóvosho? :DDDDDD
még jó, főztem ,vazze....ekkora tulkok:):) emenűnek a köszöntés elő:):) anyósomná köszöntöttünk, de szegény anyósomék se tuttak hozzájuk menni, mer megelőzték őket, ők mentek hozzájuk, hehe:) Úlláccik terhes a jelenlétünk:)
ha akkor ezt meeszíttad...mit kűggyek? unikumot,kaffét vagy sütemény-müteményt?
melyikre fááá jobban a fogad? hmm?
vagy még tudok kocsonyát kűdeni...☺
-DDD nem vótak otthon:) az anyósékná tanátunk rájuk..úgyhogy se nem ittam, se nem ettem-:)vazze:)
itten ittá? ottan meg etté? vagy kétté? :DDDD
mennem kell katit köszönteni..pátok..
törölték...:(
de a másikon újra szól a hatlüvetű...
További ajánlott fórumok: