Bakancslista játék (beszélgetés)
1 napja nem tudok továbblépni a homok miatt. 😢
Szép jó reggelt!
Homok esetleg? 🙏
Látszik, h táppénzen voltam.
1028 pont a héten és még 3 nap van vissza...
Holnaptól viszont már meló... 😆😷
Sajnos nincs. De így is megfelel :))
Óó, már azt hittem, van egyéb trükk :)
Akárhány pontot vissza lehet belőle venni ötösével. Még ha csak 3 pont is a tényleges "nyereség", akkor is jobban megéri (nekem), mint egyetlen, amúgy 2 pontért megvehető kártyára váltani az egészet. Az a kis tartalék nagyon jól tud jönni olykor :)
Erő kiesoben valakinek? Köszi
Én meg mindig ponthiányban szenvedek... 😆😱
Hogyhogy banknak használod? Csak 5 pontot lehet kivenni extrával, sőt a vásárolt extra miatt ez valójában hármat ér.
Kb. 1-2 napit csinálok meg hetente. Inkább azért alacsony a jokerem, mert banknak használom, és csak a legritkább esetben sütöm el célokhoz :)
De jó Neked...
Én 52 pontos jolynál tartok.
Mondjuk ritkán csinálom a napit..
16 pontig sikerült lenyomni a jokeremet, utána a napi feladat nem adott több csökkentést, hanem a sorban következő jutalmat adta.
Az enyém most 31 pont. 😀Pörgetni imádok. Minden celleadas után új kártyákkal kezdenék szívem szerint. Az összes kártya lecserelos szinte mindig ugyanazt adja. Nem szeretem.
Én inkább már nem játszom fél napig, mint 30x többet adjak érte, ami reális. Mármint a cserélt kártyánál. Sokáig gyártottam, valahol 100 körül hagytam abba, azóta visszafejlesztem. Azt nem tudom, hogy mi lesz, ha eléri a 20 pontot - ennyiről indult kezdetekkor...
Persze ez a technika a teljesítményhét végén bosszulja meg magát, amikor nem tudom felvenni az elért pontokat, 900 fölött mindig megvan, csak ugye nem engedi, ha nem fér a keretbe. De így is van mit átvinni a következőre, igazából ponthiány nincs. Kivéve ha jollyt gyártok, akkor van :)
Inkább mint üljek rajta. Mármint a pontokon. Nem szeretem a kárba veszik akár 1 is. Vagy kiporgetek vagy jokert gyártok.
Múlt héten megvolt! Ezek után tíz évig nem szabad számomra sorra kerülnie.
De akkor a "nézz landoló repülőgépes"-et!
🤣🤣🤣
Nem tudom felszabadítani, lezsíroztam.
Amíg itt figyel, biztosan nem ad repcsis célt. Hanem utána 🙂
Ha adsz repcsit, viszek vele neked ollót😂
Na most feltüzeltetek, kértem egy gyűjtögetőst. Adományozd el a levágott hajad. 12 kártyás, jólelkűség, önbizalom, olló, 36 izmos teljesítménypontért. Évezred üzlete.
Gyűjtögetősnél sorban jönnek a kártyák, az utolsó 1-2 az, ami curva nehezen jön be. Most még jokerem sincs, hogy leadjam, ha már csak 1 hiányzik
Utálom, hogy leadok egy 12 pontost a háromból és újra 12 pontost kapok! 😱😱😱😱
Hát ez nekem magas. Pedig kezdetektől játszom.
Nem vettem semmit. Jöttek sorban szépen. Most pangás van.
További ajánlott fórumok: