Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bakancslista játék (beszélgetés)
Sátrat vagy táskát szerenék.
Kérés.
Jelentkezzen üzenetben, akitől véletlenül elhappoltam a "Nem kell várni..." extrát.
Nagyon szeretnék egy szobrot...
A régi szép idők 😀kamerára várok. Még amikor a kütyüs cél volt a menő, és soha nem lehetett kamerát venni.
Utazz az ingyenes tömegközlekedési eszközökön Luxemburgban! (44) város, vonat, busz, villamos, Nem kell pénz, taxi, autó, jegy
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni... "Utazz az ingyenes tömegközlekedési eszközökön Luxemburgban." város és nyelvtudás megvan (remélem jól gondolom). Még 2 kártyára van szükségem, de sehogy sem jövök rá... Előre is köszönöm!
Kamerát vagy kütyüs minijokert keresek. Köszi
Nem néztem be tegnap sajnos ide, buktam is 30 akciópontot :(
Jó étvágyat. Tegnap én is szóvá tettem. Volt díj nálam kiesoben, de nem világos keresi az egy szavas dolgokat vagy épp közösbe teszi.
Ha valaki keres egy kártyát ami tőlem kiesik igyekszem segíteni, de nála ez nem világos.
Remélem egyszer megirja mit is jelentenek a bejegyzései.
Amikor látom, mindig remélem, hogy egyszer csak kiderül. 😊
Maci, vagy gyűrű kellene.
Hú, az ilyesmi a kicsit is hasonló kártyákkal velem is előfordul. Nagyon kell figyelni, hogy aztán ne kelljen bosszankodni.
Jó reggelt!
Majdnem felvettem egy esernyőt ejtőernyő helyett. 😁😁
Leadtam, elkezdődött az új hetem.
Legalább nem fogok éjjel sokáig játszani, úgy is holnap is meló. 😆😆
Erre a bejegyzésre legyetek tekintettel a játék során:
"46227. Hoxa ma 17:36
Kedves Hoxások! Ma 23 óra után karbantartási munka miatt oldalunk kb. 2,5 óráig nem lesz elérhető. Megértéseteket köszönjük."
40 perc múlva jár le a hetem.
Alig várom, mert a kész célomat már akkor akarom leadni. 😆
Már megkaptam köszi a rendszertől! 🙏👍
Leadtam egy célt beadta!
Kössszzziiiiii ❤❤
Szeretnék egy táskát! 🙏❤😁
További ajánlott fórumok: