Bakancslista játék (beszélgetés)
Szabályzatból:
"Akciópontot csak olyan játékosnak küldhetsz, aki
- kevesebb teljesítménypontot szerzett eddig a játékban, mint te,
- kevesebb mint 3 akciópontot küldtek neki a mai napon,
- nincs 3 meg nem köszönt akciópontja."
Mind a három variáció jöhet számításba, ha a piros +1 jel nem jelent meg a neve mellett, hogy korlátozva volt az akciópont küldésed.
A negyedik variáció, hogy aznap már elküldted az akciópontot, vagy neki, vagy másnak.
Ilyen mostanában van, de a vásárolt 5 perces extra után nem frissítetted az oldaladat és azért nem engedett vásárolni.
Frissítés (F5) megnyomásával, ha még ott van a Közös térben a kártya, (természetesen mivel nem telt el az előző vásárlástól 5 perc), 8 akciópontért megvehetted volna a kiszemelt kártyát.
Delfin pipa, hal=joker.
Jó döntés volt, mert azóta sem láttam.
"Holnaptól mindent újra kezdünk
Holnapra fordul majd a föld..."
6/1,...
6/3, majd telibe
Arra gondolok, hogy eltűnik 6 kártya (amiben benne van a 15/2), és frissítés után jelenik meg a plusz 6 kártya.
Mindegy, most kiejtem a 24-est, aztán majd egyszer, ha nem lesz tétje, kipróbálom.
Rászokni nem fogok, nekem az macera. Pont elég meló a 15/2-t megtartani.
De ha ráfrissítesz, azzal nem történik semmi plusz negatív dolog.
Mondjuk nálam erre még nem volt példa, hogy ne jelenítette volna meg azonnal a plusz kártyákat, úgyhogy ne hallgass rám.
Akkor nem tudjuk meg, mi lett volna, ha?
Amikor a gép ad, nem mindig jelenik meg a plusz 6 kártya, van, hogy rá kell frissíteni. Legalábbis én így tapasztaltam.
Nem szoktam a 24 est megtartani, ezért ebben nincs tapasztalatom. De kiejtem szerintem most is. Frusztrál :D Fontosabb a 15/2, mint hogy 24 kártyám legyen.
Hogy érted a frissítést?
Szerintem nem változik semmi. Talán eggyel csúszik, mert az sor elejére helyező extrát elveszted.