Bakancslista játék (beszélgetés)
Igen! Meg vannak teljesítménypontok, 400 pont fölött egyre több... Én néha el sem tudom használni a pontjaimat, hogy felvegyem őket...
És a közös térben olykor felbukkan 6 pontos extra, megéri megvenni 2 pontért...
Egyet. :(
Viszont neked küldhetnek naponta hárman. Ez négy pluszban. Nem sok, de az is számíthat.
Nekem ez a bajom... :/
Igen így van, nagyon könnyen felkapjuk egymásra a vizet és semmiségeknek nagy feneket kerítünk, pedig csak játékos társ a másik személy is.
Akarattal ne sértsünk meg senkit, vagy a lelkivilágába ne gázoljunk, mert lehet, hogy éppen nem vevő rá.
Akik régebbről ismerik egymást, azoknál elmegy esetlegesen egy kis csipkelődés is, de azt is csak módjával. Az ilyenbe beleszólni nem nagyon ajánlatos, sőt még jobban elviselhető, ha üzenetbe tesszük meg a más véleményünket. Ez egy nyilvános fórum.
Visszatérve a Megfejtések fórumába, hogy mennyire fontos a pontos leírás, mutatok rá két példát:
Barátság karkötőhöz kell: cérna + fürge ujjak,
Fonj egy barátságkarkötőt! cérna, fürge ujjak
Zsiráf etetéshez kell: zsiráf + létra + széna
Etess meg egy zsiráfot! zsiráf, létra, széna
Mindegyiknél az első, a fórumbejegyzésben szerepel, a másodikak, meg üzenetben történő javítások a célleírást illetően.
Szerencsével megtalálható volt akkor is, de pontos rákereséssel bizony nem volt találat.
Lacikám! Én azért nem írom be a másik csoportba a megfejtett kérdőjeles dolgokat, mert már mind megtaláltam. Akkor meg minek ötször! Tudom ötször - hogy ne kelljen többször! hahaha
Én itt hülyéskedek, de senki nem vevő rám! Még Dóra barátném se!
Bocsi, természetesen Amaunet az Amaduen helyett nicnév a jó.
Elnézést kérek az elírásért.
Nem, nem a megoldások kezdenek elévülni, hanem kevesebb új megoldásokat raktok be a Megoldás fórumban, mondván miért segítsem a másikat, vagy valami más meggondolásból.
Már jeleztem, hogy nem játszom, de szívesen összeszedem az új megoldásokat a Fórumokról, vagy az üzeneteimből.
Minden célfeladatnak, csak egyetlen megoldása van, csak van úgy, hogy mutatja a hozzá tartozó képeket és van mikor egyes képek helyén ? jelet rak be. Természetesen ilyenkor magasabb pontszám is jár érte.
Az 1. helyezett nem a fórumra írja be általában, hanem közvetlenül küldi meg üzenetbe, az újakat és igen Ő is használja naplót, de ugyan akkor szereti előbb pár órát a fejét törni, hogy mi is kelhet a megoldáshoz. Ezzel bizony nincs egyedül.
Természetesen ennél a játéknál is sok múlik a szerencsén, a tudás mellett. Aki sok keresztrejtvényt fejtett életében, annak bizonyos dolgok hamarabb eszébe jut, hogy mi is a feladvány alapja.
Pont ez a játékos tanulás lényege, hogy nézz utána, ebben a Google nagy segítség, hogy mit is jelent valójában a célfeladvány, eszik-e, vagy isszák. A következtetéseket magadnak levonod és ha jól kalkuláltál, eltalálod, hogy milyen képek kellenek, vagy esetleg mi nem kell a megoldáshoz.
Nem szabad elfelejteni, hogy ez is csak egy tét nélküli játék a szórakoztatásunkra. (Már aki játssza):
A Megoldás Fórumba olyan régen volt már új cél - megoldás beírás, hogy lassan úgy döntök, hogy neki állok játszani, hogy a naplóm tartalmát bővíteni tudjam.:-)
Természetesen a keresés legegyszerűbb és gyors formája úgy lehetséges, ahogy az Amaduen leírta, hogy a naplót behozod és a célfeladatod 1-3 szavát, a Ctrl + f gomb lenyomására megjelenő téglalap alakú mezőbe bemásolod, vagy beírod. Nagyon hosszan nem érdemes beírni, mert ha egyetlen betűt is elgépelsz, akkor bizony NULLA találatot hoz ki.
Elnézést azoktól, akik mindezt tudták és alkalmazzák is bárhol az internet világában.
További jó játékot kívánok mindenkinek.
Az "utolsó kártyát a sor elejére helyezheted" az extra, szöveges kártyára is vonatkozik, mondjuk megmenthetek vele egy 5 percest, vagy sorfordítót?
/Nem látom, hogy ki lenne zárva/