Bakancslista játék (beszélgetés)
Nekem most szellem vagy tó kéne, de nem látok. Amikor volt tó még nem kellett.
Volt repcsi, elefántolhatok :)
Hogy néz ki a jólelkűség kártya?
Köszi, megvettem a felajánlottat , azóta már én is láttam :)
Akkor is a többi jó esne ki, nekem nem kell ilyen, de van aki használja. Nem kell egyformán játsszunk. Én a 99%-os eredményre hajtok, mindjárt megvan. :)
Jól jöhet, az ha kieső helyre kerülnek a jó kártyàk vagy ha az 5 perces az utolsó helyen van.
Ez is egy kártya, amit egyszer sem tudnék használi, a sor elejére gyűjtöm a jó kártyákat, miért tenném a végére?
Tőlem a " megfordíthatod a kártyáid sorrendjét" kártya fog bemenni a közösbe, ha lesz jó lap. Sajnos nem tudtam felhasználni.
Azóta volt a közösben, köszönöm! De biztos kell másnak. ;)
Most én is úgy vagyok, hogy 10 kártya lenne jó...., de egy sincs a közösben. Várok.
Sok minden jó lenne a tömegért, de egyik sincs, ezért még nem tudtam dobni.
hegy, vonat, híd, jegy, Nem kell tériszony
Már fel is ajánlotta a gép 5 pontért, csak közben kiment a hozzávaló megint :D
Hídat tudna valaki a közösbe rak i? Köszönöm
Tömeget tudok adni kb 5-10 perc múlva
Utazott már valaki a gelmerbahn-on ????
Repülő valakinél?
Állandóan kapom feladatként, s alig látni....jó a hármasat is sikerült kilőnöm...
Adnám már, csak nem jön helyette jó...
Nagyobb baj sose legyen. :-)
Kb 20 perc múlva tudok adni egy papírt...
A tömeget írhatod is be.
Akkora hülyeséget csináltam, mint hat: volt egy átválozós kártyám, megyek a közösbe, látom, hogy ott is van, nekiugrom, s hát a sajátomat váltottam be. :(
Megoldottam a mai problémát :D
Mivel volt egy 15 pontért bármilyen kártyát kaphatsz extrám, és 3 célhoz csak 1-1 hiányzott, beváltottam.
Kaptam. De nem papírt...
Mivel akciópont sincs, probléma felszámolva :)
Jó játékot mindenkinek!
Enyém 30 pontos lesz. De nem tudom, mikor passzolható, mert csak annyit ír, hogy "nem telt el még 36 óra ".
Nyitok egy listát az elértetetlen kártyáknak és a jövőben ha ilyen lesz, egyből lapát, nem fordítok rá akciópontot sem.
Félretenni azt, ami kell még,de amúgy kilóg a lába... nálam sem jött be, mert ezt az egyet meg tudtam védeni, de a mögötte lévőt nem, dőlt a projekt ezzel együtt is.
Mire jó a kiemelős kártya? Nekem nem tűnik hasznosnak...
Ezt én a negatív előjelűek közé sorolom. Nem sok van, de viszi a pálmát.
További ajánlott fórumok: