Bakancslista játék (beszélgetés)
5 percesre lenne szükségem. Esik valakinél ki?
Asztali gépen nálam nem frissül, ha extra kártyát megvesznek. Csak a telefonon.
Hegy lesz valakinél kiesőben?
Ez kell?
Lépj Daphne Sheldrick nyomába! 2x elefánt, jólelkűség, türelem
Daphne Sheldrickhez milyen "hozzávalók" kellenek? :)
Kettő van összesen ha jól tudom.1:Utazz minél többféle járművel 2:Csinálj árverést a nem használt kütyüjeidből. Emlékezetből írtam, nem ez a pontos megfogalmazás,de valami hasonló.
Jó reggelt! Honnan tudom a passzoltakból, hogy melyik a 72 pontos?
Nem. A 72 teljesítménypontos passzolása 20 akciópontba kerül.
"A szabály nem fedi a valóságot ebben az esetben."
Akkor van kiskapu is.:-)
Csak s(óhajtanom) kellett, és berepült a jámbor gépmadár. :)))
Egész este nem láttam erdőt a közösben. Repülőt talán csak egyszer, de arról lemaradtam. Pedig égető szükségem lenne mindkettőre. :) Jaj, nehéz a (virtuális) élet! :D
Az akciópontjaid száma NEM megy/mehet mínuszba, csak a maximális fölé tud menni bizonyos extrák hatására.
Ha elfogytak az akciópontjaid az ikon szürkére változik.
A szabály nem fedi a valóságot ebben az esetben.
Én a saját tapasztalatomat írtam le, amit látok, hogy 20 akciópontba kerül a 72 pontos cél elpasszolása.
Megvan a szoba...
Már csak reggel fogom kivágni a feladatot, mert kell plusz 6 pont is.. elköltöttem. 😁😁
Pont annyi akciópontot vonnak le az eldobott célért, mint amennyi teljesítmény pont járna érte.
A 72 pontos célnál, gondolom MÍNUSZBA megy az akciópontod.
Ilyenkor érdemes Extra kártyát keríteni, amikor akciópont levonása nélkül eldobhatod.
Nehezen kigyűlő célt érdemes 'magára' hagyni, nem további célokat bevállalni mellé és csak célirányos vásárlással kigyűjteni. Ugyan ez vonatkozik a sok ?? jeles, illetve a sok Nem kell célokra is!
Nincsen szoba :/
Az én üvegem viszont tartósan feszít, de hadd pukkadjon, más célra gyűjtök már :)
Most is van, de 11 perc múlva tudok csak felvenni... ááá
Most léptem be,lemaradtam. 😁😁
Sajnos ellőttem mára. Szoba van a közös térben :)
179.ik vagyok... esetleg kérhetem? Most nulláztam le magam. 😁😁
Csak 42-esem volt előtte.
Viszont beadott egy 15 percenként 2 akciópontos extrát. Gyorsabban jutottam oda, ahonnan menekültem: pontdömping kártya nélkül... na mindegy, reggeli lapát után úgyis csökkenni fog. Annyi biztos, hogy bosszúból erre akkor sem költök, ha véletlenül meglátok hozzá lapot :D
Oh most látom megvan még az elküldhető pontom.
46. hely után ki kéri?
Az így kiesett lapok akkor kerülnek a közös térbe, ha van hozzá való extra kártyád.
Most felpörög a közös, mert húztam kb. 20 új lapot. Kaptam helyettük többek között pontduplázóst, ezt beváltottam, újabb 20 lap sutty ki :) Remélem, valakinek örömet tudott szerezni, ha volt köztük megfelelő.
Vagy szerezhetsz akciópont levonás nélküli passzolós extrát, és akkor várni sem kell és pontod se bánja, max az a 2, amit az extrára költesz.
Amikor már passzolható lesz, vagyis neked ez a cél holnap 8:29-től, mellé zárójelben kiírja majd, hogy mennyi akciópontért.🙂
További ajánlott fórumok: