Bakancslista játék (beszélgetés)
Én gyakran veszek ilyent, lényegesen olcsóbb, mint az 52 pontos joker :/
Bár a joker sem mindig játszik, kifejlesztem és nem aktiválódik, mert több kártya hiányzik. Arra nem jöttem rá, hogy mi van akkor, ha jokerrel együtt kész a cél, viszont utána sikerül szerezni mégis olyan lapot, ami helyére beépült? Akkor így jártam? Ki fogom próbálni élesben legközelebb :) Majd megírom, ha sikerült.
Sokszor igen.
És szerintük ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Egyébként az is megtévesztő, hogy "azonnali", hogy lecsapjon rá az ember AZONNAL 5 pontért.
A valóságban 3 óránk van arra, hogy meggondoljuk, hogy valóban kell-e annyiért, vagy pedig a közösben 2:59 óra alatt 6 darab is felbukkan belőle 2 pontért.
Egy pozitív élmény, hogy ne csak negatívumot írjunk:)
Képzeljétek volt 3 cél és mindegyikhez 1 kártya kellett.
Végre jött egy olyan hogy gondoltam 1 cél teljesítve lesz és mit látok...? Mind a 3 cél kipipálva, egymás után be tudtam váltani, ilyen még nem volt:)
Nekem most kéne kamera.😁
5 percest raknék a helyére.🙂
Ez a cél volt-e már?
Tanulmányozd a méhkolibrit táplálkozás közben a Juventud-szigeten!
Nem találom a naplóban egyelőre. 5 dolog kell hozzá, ami azt hiszem, megvan: madár, virág, tenger, hajó. Még egy valami kellene. Valakinek van ötlete?
Köszi!
Szép napot!
Ha valaki a kertjétől akar megszabadulni, vevő lennék rá! 5 perces esik ki a helyére.
Jó reggelt, sziasztok!
Nem tudom, mennyire keresett mostanában, de papír megy pár perc múlva a közösbe.
Jó reggelt! Sok sikert!
Én hóembert építek. Már csak egy hó kellene, de lehet, jokert használok fel hozzá.
Ok, hagyjuk, szerintem nem értjük egymást, nem tudom, mennyire ismerős neked az az extra, illetve váltottál-e be olyat. Azért erről szivesen elolvasnám az igazi "játékmester" véleményét is.
De egyelőre lezártam.
Pontosítok:"a 2 egyforma célt a gép mindig is egynek vette" helyett:
Két azonos célod van, de annak ellenére, hogy még csak egyszer gyűjtöd/gyűjtögetted ki a célhoz való kártyákat, a rendszer mindkét célnál pipálja, hogy megvan. Amikor leadod, akkor jössz rá, hogy a másik célt nem teljesítetted, csak a célod volt dupla, de nem szerezted meg duplán a kártyákat.
Ebbe szerintem :-) szinte mindannyian belefutottunk már.
Én sem tudom pontosan a kártya szövegét de az az extra azt mondja, hogy annyi akciópontot kap, ahány kártya hiányzik a céljai teljesítéséhez.
Igen, itt az a lényeg, hogy a 2 egyforma célt a gép mindig is egynek vette...hiába van mindkettő kipipálva, célleadáskor rájössz, hogy igazából csak az egyik van kész.
Ott persze logikus is, hisz valójaban csak egyszer gyűjtötted össze.
De ugyanígy számol itt is.
És igen, itt nem fair, mert a két céljához valóban kétszer hiányoznak a kártyák...
Próbáltam a kártya oldaláról rávilágítani, hogy mennyi akciópontot kaphatsz, mivel ezt írtad: "olyan extrát, mi szerint annyi akciópontot kaphatok, ahány kártyám hiányzik a célból".
Történetesen nem akciópont, hanem hiányzó kártya szó szerepelne az extrán, akkor csak annyi kártyát adna, amennyi ahhoz az egy célhoz hiányzik.
Próbáljuk meg másképpen fogalmazni.
Van egy célod és azt megduplázod. Mikor megszerzel hozzá egy kártyát, mind a kettő célnál megjelenik a pipa. Minden kártya a célhoz az asztalodon van és mind a két célod kipipálva bezöldül. letudod adni mind a két célt?
Nem, mert ahogy leadtad az egyiket, automatikusan eltűntek a pipák a másikból, ha hozzá való kártyád nem maradt az asztalodon, és kezdheted ahhoz is összeszedni.
Logikailag ez a két extra hatásában, egyformán működik.