Bakancslista játék (beszélgetés)
Tegnap se 42-est,se 5 percest,se 15 pontért,de még csak a nem kell várni 2 csere köztös se jött össze,hiába nyomkodtam...
Férjem hazajött melóból,általa jutottam extrákhoz,megbeszéltük mit mire cserél . Na de itt is volt olyan hogy az extra meg se jelent,hanem helyette lábas,meg bot meg ilyenek ..nem tudom ki ennyire gyors😂
Van benne rizikó. Egykártyás, véletlenszerű vásárlásokkal ugyan nem négy, hanem "csak" három pontba kerül ugyanaz a kártya, csak akkor meg sok felesleges kerül a sorba.
Igen, az extra nélkül is bekerül általában a közösbe vásárlással, azaz cserével a kártya, de azt csak ötperces birtokában érdemes próbálgatni, és a ritka kártyáknak még akkor annyi. :-)
Ez nálam is csak a "türelmetlen" szisztéma. Vagy, ha enélkül már állna csak a fullon a számlálóm, és az idő múlása miatt kárbavesznének a pontok.
De én leginkább mindig ponthiánnyal küszködök, nem a fordítottjával. :-)
Sokszor jó, de ha közvetlenül egymás után vannak a kártyák, jó esetben is csak a felét tudja megmenteni, mivel ugye az újrafelvétellel kiesik a következő jó.
Persze, az is több, mint a semmi.
Nagyon bosszantó tud lenni, tudom én is.
Egyébként megfigyeltem, hogy sorvégi extra nélkül is nagyon sokszor egyből a közös térbe kerülnek a kártyáim.
Mondjuk nagyon ritka (kamera) vagy ritka kártyák (kitartás, repülő, hajó, béka, nyúl) nemigen, de az "átlagosak" rendszerint visszaszerezhetőek így.
Oszlej naplója:
Videózz le egy teljes napfogyatkozást!
Nap, éjszaka, videókamera,+? Mi kell még?
Vidám napot!😁
42-es,5 perces,víz,vagy labda helyére/ha lesz/kb.2-3 perc múlva MADÁR repül ki!😁
Ha már annyi pontod van, vegyél egy olyan extrát, hogy a sorod végén kieső kártyák a közös tér legrégebbi kártyájának a helyére kerülnek. Aztán vásárlási pillanatban cserélve megmentheted a kártyáidat. Lehet hogy elkapkodják egy pillanat alatt, de azért a nagy része megmenekül. :-)
Legalább addig is játszol, nem állsz.
Na, nem osztom az észt, kikapcsolok, sikerült nullára vinni a számlálómat. :-)
Mert sorban következnek egymás után és már utolsó előtti helyen állnak.
Ha utolsó mezőre kerül, azt a gyűjtött sort már nem menti meg semmi.
Ha odáig eljut, akkor már ingyen passzolós kártyát keresek, kétszer nem szopat :D