Bakancslista játék (beszélgetés)
Azt hittem, sorszámra gondolt. Nekem összesítve van, ki tudja, melyik napi hiányzik...
Bicikliről néznék,repülőt,vagy fordítva :)
Köszi. Akkor jobb, hogy nem vettem meg, holnapra már kiesne.
Amint jön valami számomra jó kártya, kiküldök egy kamerát.
Elemet és kapát szeretnék még tegnap délutáni célokhoz.
A kártyáid alatt az eredményeknél kiírja, hogy eddig mennyi napi feladatot oldottál meg.
Tudod, hogy a 26.napi ajándék mi lesz? Csak hogy tudjam, érdemes-e duplázót tartogatni...
Mert ugye alapesetben ma volt a 25.nap.
A teljesített napi feladatért dupla jutalmat kapsz nevű extrám volt, aminek el kellene tűnnie, ha felveszem a jutalmat. De nem tűnt el, csak amikor jött egy új kártya a sor elejére.
Honnan tudni, hogy hányadik nap?
A holnapit, ha addig nálad marad.
Láttam az előbb a közösben a napifeladat ajándék duplázós extrát.
Nade én már felvettem az ajándékot.
Mi van, ha most megveszem azt az extrát? Mit dupláz? Semmit?
Azért beírom, hogy nálam hogy volt:
29.nap: 3 minijoker
30.nap: 30TP
31.nap: 3 extra
32.nap: 40 fejlesztés a jokerbe
Nekem csak a fele volt :) Biztosan volt duplázod.. megkaptad automatikusan
Úgy látszik jutalomként nem mindig ugyanazt adja a napi feladatra a rendszer, mivel a soromban megvan még a "Bármennyi napi feladatot megoldhatok" extra, hogy ne legyen 2, így helyette 20 pont fejlesztést kaptam jokerbe, amivel megint nem tudok mit kezdeni, mivel csak 5 pont hiányzik belőle...😁
Majd este kérek hozzá segítséget, mert újfent kifogott rajtam. Addig nem tudok vele bajlódni...🤗
Köszönöm
Kicsit félreolvastam irományod😂
A figyelős lapokhoz tartozik. Ha a minijoker több olyan elemet tartalmaz, amire szükséged van, s közben egyiket beszerzed, akkor "odébb megy" a másik hiányzóra. Ha nem figyelsz, azt is megveteti veled 😁 Rendkívül fifikás játék, tetszik!
Érdekes, hogy a mini jokert, hiába illek a soromba , nem számol vele.
pl. a vidámságra jó az érzések.Tehát mutatja a feladványba, hogy oda betehetem, de továbbra is pipával jelzi a közös térben, hogy megvehetem és ha ad új kártyát (akár kérek akár megoldott feladat kieső kártyái helyett) , akkor adja a vidámságot. Holott én még olyannal nem találkoztam, hogy két egyforma kártyát adott volna a rendszer.
Írtam, én is, hogy azért nem, mert már duplázva írja ki a jutalmadat.
És ha nem duplázható, akkor nem duplázza.
Repülőgép leszállásra várok.
Lehet, lent már írtátok, de szerintem a gyűjtőgetős úgy lenne az igazai, ha ki is lehetne venni belőle, hiszen gyüjtőgetős... Nem gondoljátok?? Hoxa?
Mai aktuális :D
4 akciópont (ha hiányzik annyi),
10 teljesítménypont,
7 akciópont fejlesztés az aktuális Jokeredbe
Ja, azt nem írtam, ez a feladat 68 pont.
Végre kaptam egy malacos feladatot, csupa öröm az élet. :-)
"Élj meg disznó tartásból, és készíts ólat neki!"
- disznó, kert, pénz, beton, deszka, szög, kalapács, - és nem kell: város.
Na persze, a másik feladványomhoz (látogass el Pompejibe) meg kell a város, ezzel a két dologgal azt hiszem egy darabig elleszek. :-)
Nem, az már a duplázott ajándék volt. Már én is megnyertem, és szimplán, mindennek csak a felét kaptam, mert az a normál mai napi jutalom.
Lentebb írtam mi volt a mai jutalom,be is váltottam...ezt lehetett volna duplázni de nem irta sehol.
Automata.
Nem tudom mit kaptál, de maga az ajándék leírása már úgy jelenik meg, hogy duplázva van.ha lehetséges)
pl. 3 extra kártyát kaptál VOLNA alapból, de így 6-ot fogsz, ezt írja.
Milyen ajándékot kaptál? Beváltottad (kérted)?
További ajánlott fórumok: