Bakancslista játék (beszélgetés)
Én ma pórul jártam. Két kártya hiányzott a célomból. Illetve egyik helyén minijoker állt. Kértem 15 pontért kártyát, naivan azt feltételeztem, hogy a hiányzó kártyát kapom, helyette a minijokert ütötte ki. Nem esett jól.
Lehetne vadállatok mini joker is. Elefánt, zsiráf stb. mellett bekerülhetne a cápa és a delfin is.
Nincs bibi, így működik!
Köszi a segítséget!
Jól mondjátok ,nálam is így van ,a számítógépnél ott a a sárga plusz jel.
Naivan azt hittem az összes kütyühöz beépül amit tartalmaz a joker.
Köszönöm a felvilágosítást!
Akkor meg bibi van, ha Tüpi09 Játékosnál nem így működik.:-(
Ó, végre nálam is világosak az ablakok a városban!😁
Én nem így tapasztaltam a minijoker működését. Nem csak akkor "épül be", ha már csak egy kártya hiányzik. A célban szereplő első olyan helyre kerül, amit tartalmaz a minijoker. Ha időközben azt a kártyát megszerzed, akkor a következő megfelelő helyre. És így tovább.
Nem teljesen egy malomban őröltök, Százas Evelin gyűjtögetős célról beszél, viszont Te sima célról.
A minijokert is csak egyetlen kártya helyett használhatod, így a tartalmában hiába van több olyan kártya is ami neked szükséges lenne, nem tudja eldönteni, hogy melyik helyett épüljön be. Mikor majd már csak egyetlen kép hiányzik a célod teljesítéséhez és az megvan a minijokerben, na majd akkor beépül!
Szia,
Ugyanígy jártam a kütyüs minijokerrel,
Nem tudom használni,ott a kütyüs cèlom ès csak azok hiányoznak amiket a joker tartalmaz de nem törtènik semmi.....
Sztem nem történt más, mint ma Ő is megkapta a 19827 hsz 'tartalmát' és bizony nem jó érzés.
Hát én nem találkoztam vele eddig....... 🤔🤔
Pár perc múlva kiejtek egy kamerát.
Nekem csak egy kellene,de nincs. 🤨
Tűz kimenő félben valakinél?
Szuper! Neked nagyobb szerencséd van.
Kamerát könnyedén tudtam venni ma, de egy nyamvadt 5 percesem azt hiszem kedden volt utoljára. Miközben tele vagyok ponttal, mert napok óta őrizgetek egy 15/2-est. Ma már azt hiszem, elköszönök tőle.
Most vettem fel a jussom, amit megdupláztam, így 6 extrát kaptam.🙂
Sor végén kiesős, 42-es, Ha új kártyát kérsz 2 kapsz egy helyett, Kaphatsz 3 extrát, célduplázós, Azonnali 8 pontért cserélős, nem is olyan rossz.😏
Hú vettem egy időjárást minijokert,azt hittem jó lesz az éjszaka helyére :)
De a célomhoz nem kell napocska,mert át van húzva.
potyogtathatom ki azokat amik hozzá kellenek ,mind a 4 kártyát!És kezdhetem újból.
Pedig már majdnem kiszedtem :D
Nem vagy jó passzban?Szép hetet!
Te sohasem. :-)
Nem veled van a gond, hanem velem.
Téééényleg. :-)
Mindegy, úgyis elvesztem mostmár a fonalat. Majd naponta meglepi lesz. Legalább nem fogok itt okvetetlenkedni a kérdezéssel, hogy ki tudja már a mai napit? :-)
Rendben, bocs nem akartalak zavarni!
Áááá...hagyd el, felesleges mondanod, hisz én úgysem értek hozzá, mert nem játszom a gyűjtögetős célokkal...
Mobiltelefon megy a közösbe, amit havat látok 📱❄️😀
Végül nem szórtam ki, kaptam egy kamerát és vettem még egyet :D
Ha előrébb vagy, akkor is írja, a céljaid alatt, hogy hány napi feladatot oldottál már meg.
2 kamerám van, miközben egy sem kell.
További ajánlott fórumok: