Bakancslista játék (beszélgetés)
Sőt. :-)
Mégis megtaláltam a megoldást! Visszarendeződök, heuréka. :-) Egy-két percen belül leadhatom így majd a malackást.
Te is biztos odaérsz igen hamar, tényleg jó kis cél. :-)
Én is zsibbadt vagyok, és pláne egy ilyen gikszer után. :-)
Persze, hogy legalább egy kártya, az mindig elakad valahol. Nade csináltam helyettesítő szituációt, - csak elrontottam.
Én se láttam ötpercest tulajdonképpen nem tudom, mióta.
Estére azért majdcsak befejezzük valahogy ezt a malackást. :-)
Helyes.
Én meg magamat szeretném passzolni, minek játszik az ilyen nőszemély egyáltalán komoly, kulturált észjátékot? Benéztem a kismalacos feladványom utolsó lépését, - és ezzel valószínűleg több órára visszavetettem saját magamat, továbbá közös tér bámulásra ítéltettem, ha még menteni akarom a menthetőt... :-)))
Jaaaj. Pedig milyen jól indult a dolog... :-)
Nna mindegy.
Nem fejezem be, mert mindenképp "rablásnak" gondolom, egy normál cél duplán teljesítéséhez képest. Amennyibe kerül, meg amennyit lehet érte kapni.
Tegnap (is) ecseteltem, hogy még mi minden miatt nem tetszik ezen felül, ez a véleményem nem változott, azért passzolom.
:-)
57.
30 teljesítménypont
Elvből. Világos. :-)
Neeem, egyáltalán nem világos, nem akarok úgy tenni mintha érteném, de bizonyára megvan rá az okod. :-)
De legalább ne adj ki 18 pontot. Csak kettőt. :-)
Ennek a passzolásáért konkrétan 18 pontot kérne.
Már 10* is össze tudtam volna szedni hozzá a dolgokat, akciópontom is lett volna hozzá bőven. Nem túl ritka kártyák, mindig van hozzá.
Csak elvből nem csinálom most már meg.
Ebből a gyűjtögetősből elvileg akár 5x-ös is létezhet. Azt talán több pontért lehet passzolni.
Valójában nem tudom. Hát ha "csak" húsz pont a passzolás, az is éppen elég sok.
Napi tipp 6ból 4 jó..
Ilyen se volt még. 😁
Kigyűjtöttem a 30 ponton felüli célokat, hátha segytség azoknak, akik a turiból vásárolnak.
Valami durva pontot vonnak a gyűjtögetős passzolásért.
Hát talán várj egy kicsit, hátha sikerül passzolós extrát fogni.
Ha elpasszoltad, akkor meg tele lesz azokkal a kártyákkal a világ. :-)
Nem, csak a tegnapi.
Akkor eldöntöttem, hogy nem költök rá semmit, passzolom, ha lehet, letelt a 36 óra, most már passzolhatom.
Aztán lehet hogy megvárom, hogy legyen passzolós extrám, hisz minek dobjak ki az ablakon 18 akciópontot? (Vagy 16? Mindegy.)