Bakancslista játék (beszélgetés)
Asztali gépen sokszor a képes kártya sem frissül automatikusan, a szöveges extra meg soha. Tefonon néha.
Akkor elárulom, hogy ha nem frissítesz, akkor soha nem fogsz kártyához jutni, mert megveszik előled. A géppel csak sokkal később kerül a kártya láthatóvá. Ha kapós, akkor az már régen nincs ott.
Az régen volt, nálam nem frissül automatikusan a felület.
Láttatok a közösben fürdő rucit? Jachtozok, az kellene nekem
Én sosem frissítgetek... kifejezetten írta Speedz a játék kezdetén, hogy nem kell.
Most adtam le egy célt. Kaptam a leadott kártyák helyett tömeget és térképet. Jó lenne, ha most már a közösben mérleg is lenne:-)
Különben még egyet sem tudtam venni, mert a másik 2 hozzávaló már kiesett.
Köszi, de sajnos, éppen nem voltam gépnél. Azt hiszem, karácsonyra egeret és billentyűzetet kérek, mert már a sok frissítéstől alig működnek, a kezeimről nem is beszélve:-(
Szerintem az arány elég gyatra, mivel több százan játszunk, így az óránkénti extra vásárlás a Napi ajánlatban nem kielégítő, az igényeket igénybe véve. Legalábbis én így érzem.
De igenis mérges vagyok, mert megint kapom a 6 pontos célokat, amivel tele van a padlás!
Mielőtt valaki azt gondolná, hogy halmozni akarnám azt a duplázóst, megírom hogy egyetlen azaz egyetlen egyet szeretnék megvásárolni belőle, bármilyen harácsolásnak is tűnik!
Ezen úgysem tudunk változtatni. Annyit meg nem ér, hogy felhúzd magad.
Mert én már csak ilyen ostoba vagyok, hogy szeretek úgy játszani, hogy nem verem át a másikat!
Nem várom el, hogy itt üljön egész nap, hogy egy "..." kártyát tudjon venni.
Igen lehet megkövezni, én szeretem ha a megoldott célokért PONTOKAT kapok, és nem 6-t csak!
Holnap sem hinném, hogy túl sűrűn lesz, egyáltalán nem tartozik a gyakori kártyák közé- Ezért is nagyon nem fair ilyeneket tenni a napi célba :(
Én ezért nem éltem ezzel a lehetőséggel. Ma álljanak a kártyáim, hogy várjam a napi ajánlathoz ritkán felbukkanókat, holnap meg azért, mert várjam a tűz, malac stb. kártyákat. Inkább haladok a többi célommal.
De a többieknek szerencsés lapjárást kívánok!
Kitartásra lenne szükségem Kikiki hunat kereséshez
Ezt már megtargyaktuk. Nem cél hogy korlátlan mennyiségben tudjuk megvenni. Kb 30, max 40 vásárlás szokott lenni 1 nap.Abban benn van az ingyen megszerezhetsz extrával vásárolt mennyiség is.
Tömeget keresek. Rendesen sem sűrűn van de ma egyet sem láttam.Na igen marad holnapra. Egyik napi ajánlathoz kell a kártya.
Nem is értem miért gondolod ezt. :))))
Teljesen reális, hogy 15 óra alatt 19-szer tudtátok megvenni.. pff.
198. nap:
Jokered fejlesztésének költsége 10%-kal csökken (lefelé kerekítve)
Egy mérlegnek én is örülnék:-)
Kert,tűz?Vagy 15 pontért bármit megvehetsz nincs? 😊
Megint olyan napi ajánlat, amihez visszatartják a kártyákat!
Nem kicsit bosszantó így játszani!
Lett mérleg. Bocsi valaki, vagy köszi :)
Statisztika szerint 92 jokert fejlesztettem ki, mégis 53-ba kerül a mostani.
Pont akkor van 5. perces,mikor 19 perce, van hátra bakter :)
Kár.
Amúgy ha már ilyen rettenetesen arcpirítóan brutálisan drága a joker, legalább lehetne bárhova bármikor berakni.
Persze, leginkább csak vaktában lövöldözök.
De azért jó, amikor megúszom 3 ponttal.
Nyilván:D
Van már kettő malacosom, most a harmadikra hajtanék:)
További ajánlott fórumok: